Vakit bulup tek tek yazamadım arkadaşlar. Bebeklerin dönme konusu konuşulmus lütfen o güzel kalplerinizi serin tutun vakti geldiğinde hepside dönecek inşaallah bu tarz konularda annem beni çok rahatlatır malum biz taze anneler biraz evhamli olabiliyoruz. Sağolsun bazı doktorlarda en ufak şeyleri büyütmeye bayilirlar. Ama sizler endiselenmeyin hepside vakti gelince birden dönerler Allahın izniyle. Demir damlası konusuna gelince valla ben bakmadım içinde paraben var mı diye bi araştırayim hepsinde var mı ki bu durumu hiç bilmiyorum. Konuyla alakasız olacak ama bi arkadaşım da hamilelikte önerilen folik asitin bebeklerde uyku problemi ve Hiper aktiviteye sebep olduğunu söyledi. Hangi ilacı içicez hangi ilacı bebeklerimize vericez valla şasip kalıyor insan. Birde bebeklere verdigimiz ek gıdalar konusunda ben birbirine karıştırmadan veriyorum. Hatta meyve verirsem aynı gün tek meyve veriyorum. Malum meyvelerde asit var birden fazlası belki ağır gelir doğal üretim denilenler bile ilaçlı. Bizler daha organik bi dönemde büyüdük. Birde karıştırınca tiksinir diye de korkuyorum. Arkadaşlar bebeklerinizin koluna vurulan karma aşının izi ne alemde bizimki kızartı şeklinde ve sanırım dokunuldugunda acı veriyor. Geçen gün benim kız yerli yersiz çığlık attı sanırım tutarken aşısına denk geldi üzüldüm valla içim gitti. Neyse bizden böyle öpüyorum herkesi.