• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
prenses444 prenses444
Sana son mesajim.
Arifa sana iletmemi istedi.
Sahsi mesajim degil yani.
Ben size "sen cahilsin" demedim
Kan sayimi tahlilinden mikrop kapilmasi cumlene dupeduz cahillik dedim
Bu da bilgisizlik anlamina geliyor ve hakaretten sayilmiyor
Benim hakaret gibi bir niyetim yoktu
Siz oyle algiladiysaniz demek
Ama siz bana terbiyesiz,seviyesiz,dengesiz dediniz hangisi hakaret buyrun ayirt edin
Ve ben sizinle kan ilacina gore degil kan sayimi tahlili icin tartistim.
Ve polemikten dolayi ban cezasi aldim
Sizin gibi hakaretten degil.
Bu son cevabim
Bu konuda burda kapansin

Yoo herkes gayet rahat neden giremesinlerki.üzülecek bir durum yok.sen bence sadece daha relaks ol sakin sakin konuş yani.burda şu ana kadar kimse birbiriyle takışmadı.paylaşım yapmak için ya burası fikir alma paylaşma yeri ya.o yüzden fikir aldığın be saygı duyduğun sürece sorun olmaz bence.
Tarafsiz yaklaşimin ve mantikli konuşman için teşekkür ederim sinaz

Merhaba benim kızım da 11haziranda doğdu biz tarhana çorbası nar mandalina elma armut suyu karışımı yoğurt yoğurt çorbası yiyoruz şimdilik :)
aynı tarihteniz..biz başlamadk ama bişeyler yiyince ağzını şapırtatıyor çok tatlı oluyor:)..siz emziriyormuydunuz?

emziren anneler sorum vardı çay kahve çikolata vb kafeinli gıdalar alıyor musunuz
sütün kalitesini düşürür mü..yada bir zararı var mı?
çaysız kahvaltı düşünemiyorum da :)

Merhaba benim kızım da 11haziranda doğdu biz tarhana çorbası nar mandalina elma armut suyu karışımı yoğurt yoğurt çorbası yiyoruz şimdilik :)

Benim oglu da 17 haziran doğumlu çorba olarak sebze çorbası verdim pek severek içmiyor bende zorlamiyorum gerçektende tatsız tuzsuz hiç tadı yok tarhanayla yoğurt corbasini denilen bakalım içecek mi

Acaba benim oğlum gibi hala dönemeyen var mı ama yüzustu yatınca kendini ileri itiyor ayaklarından destek alıyor eliyle falan bide inanmicsksiniz ama oglum konuşuyor iki günden beri anne diyo:):)

Ay kızlar kızım rota ben gripten ölüyorum az önce agliykrdum ama bu durumda bile beni guldurmeyi basardiniz :KK70: okurken güldüm yani
Oyy kuzum benim hasta mi olmuş geçmiş olsun canım ya. Niye rota oldu acaba sulardan mi ki. Ben banyo suyunu hala kaynatiyorum. Pek bi bilgim yok rota ile ilgili ama banyodan olabilir mi. Valla is guc derken giremez oldum sende grip olmuşsun canım sanada geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşin sevgiler.

Kıymetli anneler benim bir sorum olacak. Belki geçmiş sayfalarda konusulmustur ben pek takip edemedim ama konusulmussada kusura bakmayın konuyu tekrar ettirmiş olucam. 4. Ayda başlanır demir damlası verdiler sağlık ocağında. Ama biz kullanamadık 3veya4 gün kullandık hepkustu annemde çocukta başka şeylerde tiksinti olur diye vermedi. Sizde durum nedir. Ben ne yapabilirim. Rahat içilen başka damla var mı. Birde tahlil yapmadan bu tarz damlaları vermek doğru mu. Şimdiden teşekkürler.

Acaba benim oğlum gibi hala dönemeyen var mı ama yüzustu yatınca kendini ileri itiyor ayaklarından destek alıyor eliyle falan bide inanmicsksiniz ama oglum konuşuyor iki günden beri anne diyo:):)
Canim benim kızım dönüyor ama aşı olan kolunu altından zor çıkarıyor. Açıyor mu yoksa hala alışamadı mi bilmiyorum. Ancak bizimkinin en büyük isteği yürümek. Yürümek için cilgiriyor. Nasıl olcaksa☺ senin bebeğin birden döner sende sasarsin merak etme. Bazen öyle olurmus. Birde kilosu düşükse gücü yetmez kendini çeviremez. Mesela bizim kızın da popişi ağır gelirdi ilk zamanlar donduremezdi.☺ Güzel güzel dönmesi oynaması dilegiyle☺

Oyy kuzum benim hasta mi olmuş geçmiş olsun canım ya. Niye rota oldu acaba sulardan mi ki. Ben banyo suyunu hala kaynatiyorum. Pek bi bilgim yok rota ile ilgili ama banyodan olabilir mi. Valla is guc derken giremez oldum sende grip olmuşsun canım sanada geçmiş olsun. Tez zamanda iyileşin sevgiler.
Off evet ya rota oldu :( ben dizanterisimi yine başladı diye suphelenirken rota çıktı malesef. .. çok erken teşhis ettik ishal başladığı gün. Kaç gündür uyanikken emmiyo. Gündüz mamayla besliyor çünkü susuz kalmaması için ugrasiyorum. Susuz kalsa allah korusun serum verecekler. İnan nerden bulaştı bende anlamadım. Dışkı ağız temasıyla olurmuş. Kirli su yikanmamîmeyve sebze. Ki bunlar yok ek gıda yok diye. Bence elini emmekten oldu . Nasıl diyeceksin. Misafirimiz kalabaligimiz çok bu ara. Gelen giden elini tutuyor öpüyor. Biri elini iyi yikamamissa tuvalet sonrası . Bizimkinin eli de hep ağzında. Bundan supheleniyorum. Bi de banyo suyunu kaynatmaktan bikmistim. 1 aydır kaynatayim bıraktım. Belki de dizanteri yi kaptı gi gibi bunu da banyo suyundan kaptı.

Off offf milletin çocuğu toz çamur içinde çıplak ayak sokakta büyüyor bişey olmuyor. Biz evin içinde mikrop kapıyoruz

Kıymetli anneler benim bir sorum olacak. Belki geçmiş sayfalarda konusulmustur ben pek takip edemedim ama konusulmussada kusura bakmayın konuyu tekrar ettirmiş olucam. 4. Ayda başlanır demir damlası verdiler sağlık ocağında. Ama biz kullanamadık 3veya4 gün kullandık hepkustu annemde çocukta başka şeylerde tiksinti olur diye vermedi. Sizde durum nedir. Ben ne yapabilirim. Rahat içilen başka damla var mı. Birde tahlil yapmadan bu tarz damlaları vermek doğru mu. Şimdiden teşekkürler.
Bunu sormamaliydin kavga cikiyor:))) bende veremiyorum adam akıllı. Hep kustu. Şimdide hasta diye hiçbir şey vermiyorum

Bnde bi kere verdim kızıma cok ağladı .tadı cokmu kötü acaba.vermiyorum artık bende hergun bi cay kaşığı pekmez veriyorum yediklerinin arasinda

aynı tarihteniz..biz başlamadk ama bişeyler yiyince ağzını şapırtatıyor çok tatlı oluyor:)..siz emziriyormuydunuz?
Emziriyorum her mamadan önce ama benim doğduğundan beri sutum yetemedi hep mamayla gittik şimdi de çorbalara başladık kilomuz az olduğu için erken başladı benim kızım 5500

Back