myadesmom
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2014
- 6.986
- 7.288
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #57.341
Buyuk ihtimal ferrumdan. Cunku ben verdigimde aynen dedigin gibi oluyo kakasi. Dun bugun vermedim hem unuttum hem de denemis oldum.. Kakasi normal sariydi. Demek ki ferrumdan olmus bi de zaten ek gidaya gectikce degisecek kakalari..Kizlar kizim 3-4 gundur kına gibi yesil kaka yapiyor bi de kotu kokulu ferrum dan dolayi olabilir mi. Bir de yavas yavas ek gida vermeye basladm ondan mi oldu ki
Prensescim benlede uzuuun uzuuuun tartışmıştın diye hatırlıyorum sanki?ben artık cevap verdim de öyle susmuştun çok şükür.yine tartışmk istemiyorum da hatırlatayım dedim dipnotherkesle?arifa herkes mi oluyor
Cevap vermedim olacaktıPrensescim benlede uzuuun uzuuuun tartışmıştın diye hatırlıyorum sanki?ben artık cevap verdim de öyle susmuştun çok şükür.yine tartışmk istemiyorum da hatırlatayım dedim dipnot
canım cok gecmiş olsun Allah şifa versinAy kızlar kızım rota ben gripten ölüyorum az önce agliykrdum ama bu durumda bile beni guldurmeyi basardinizokurken güldüm yani
arkadaşlar insanlar tartişabilir konuşabilir bunlar gayet normal seninle öğretmenlik mesleği hakkinda tartişmiştik sanirim gayet seviyeliydi sana hakaret ettiğimi hatirlamiyorum ben bana hakaret edene cahil diyene tabiki cevabini veririmCevap vermedim olacaktı
nasil cirmaliyor mu?Kızlar sizin bebisler de cirmaliyo mu sizi.
Benimki cırmalıyor :) Yüzümü seviyor seviyor sonra da acıtıyorKızlar sizin bebisler de cirmaliyo mu sizi.
Benimki de çok kötü yapiyo. Bazen kendini de cirmalayip kanatiyo yüzünü falanBenimki cırmalıyor :) Yüzümü seviyor seviyor sonra da acıtıyor
Sorun olmaz canım.mesela yakında kahvaltı vercezya ben yumurta sarısı pekmez peynir zeytin bunların hepsini püre kıvamına getirip vericem.oğluma öyle yapıyordum hep ben.bal verilmez ama pekmezin bir zararı yok.yoğurduna bile katabilitsin tadı ekşi olmasın diye.
cimcimesevilay Cnm sormusun .benim oglum 6 haziran dogumlu ve benim oglumda hic donmuyor. İsin garibi donmesi icin ugrasiyoruz ama o hic cabalamiyor sanki. Aslinda cokta hareketli bir bebek .Anlamadim valla. Biraz agir kanli benimki galiba. Arada endiselenmiyoda degilim.
2550 gr doğdu canımKaç kg doğdu cnm
canım koluna vurulan verem aşısıydı, karma bacağa vurulandı. Bizimkinin de kolu kızarık, aşı tuttu. Kabul bağladı hatta geçen banyo yaptırırken koptu, kanadıVakit bulup tek tek yazamadım arkadaşlar. Bebeklerin dönme konusu konuşulmus lütfen o güzel kalplerinizi serin tutun vakti geldiğinde hepside dönecek inşaallah bu tarz konularda annem beni çok rahatlatır malum biz taze anneler biraz evhamli olabiliyoruz. Sağolsun bazı doktorlarda en ufak şeyleri büyütmeye bayilirlar. Ama sizler endiselenmeyin hepside vakti gelince birden dönerler Allahın izniyle. Demir damlası konusuna gelince valla ben bakmadım içinde paraben var mı diye bi araştırayim hepsinde var mı ki bu durumu hiç bilmiyorum. Konuyla alakasız olacak ama bi arkadaşım da hamilelikte önerilen folik asitin bebeklerde uyku problemi ve Hiper aktiviteye sebep olduğunu söyledi. Hangi ilacı içicez hangi ilacı bebeklerimize vericez valla şasip kalıyor insan. Birde bebeklere verdigimiz ek gıdalar konusunda ben birbirine karıştırmadan veriyorum. Hatta meyve verirsem aynı gün tek meyve veriyorum. Malum meyvelerde asit var birden fazlası belki ağır gelir doğal üretim denilenler bile ilaçlı. Bizler daha organik bi dönemde büyüdük. Birde karıştırınca tiksinir diye de korkuyorum. Arkadaşlar bebeklerinizin koluna vurulan karma aşının izi ne alemde bizimki kızartı şeklinde ve sanırım dokunuldugunda acı veriyor. Geçen gün benim kız yerli yersiz çığlık attı sanırım tutarken aşısına denk geldi üzüldüm valla içim gitti. Neyse bizden böyle öpüyorum herkesi.
Saol cnm ins atlatiriz .canım cok gecmiş olsun Allah şifa versin
Seviyeli diyorsun da sana normal gelen seviye nerelerde bilemiyirum. Sayende kimse kalmadi burda. Saldirircasina konustugun için. Ogretmenim esim doktor diosun da acikcasi hic zannetmiyorum oyle oldugunu:) böyle konusan bi ogretmen olamaz, oyleysen gercekten eger allah is arkadaslarina ogrencilerine idarecilerine esine yardim etsinarkadaşlar insanlar tartişabilir konuşabilir bunlar gayet normal seninle öğretmenlik mesleği hakkinda tartişmiştik sanirim gayet seviyeliydi sana hakaret ettiğimi hatirlamiyorum ben bana hakaret edene cahil diyene tabiki cevabini veririm
inanmak zorunda değilsinkendine gel haddin değil senin benim işimi kimliğimi sorgulamak sirf arifanin arkadaşisiniz diye hakkimda yalan yanliş yorumlarda bulunamazsiniz asil sizin seviyeniz belli iki gündür kimin saldirdiği da belli!Seviyeli diyorsun da sana normal gelen seviye nerelerde bilemiyirum. Sayende kimse kalmadi burda. Saldirircasina konustugun için. Ogretmenim esim doktor diosun da acikcasi hic zannetmiyorum oyle oldugunu:) böyle konusan bi ogretmen olamaz, oyleysen gercekten eger allah is arkadaslarina ogrencilerine idarecilerine esine yardim etsin
kimse benim hakkimda yalan yanliş yorumlarda bulunamaz ben asla kimseye saldirmadim sizi şikayet edicem kendim de banlanirim olsun terbiyesizlerYapacak bisey yok...
Herkesle saldirir gibi konusan, herkesle bi polemik problem yaratan kisi burda oldugu surece eskisi gibi olmıycak burasi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?