2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kimse benim hakkimda yalan yanliş yorumlarda bulunamaz ben asla kimseye saldirmadim sizi şikayet edicem kendim de banlanirim olsun terbiyesizler
et canım et.
bir ban daha gelecekse, senden gelsin
ama sen, yaptığın yorumlarla, konuşma üslubunla, hakaretlerinle, herkese saldırmanla, bu konunun huzurunu kaçırıyorsun. beni şikayet ederken bunu da eklemeyi unutma

resmen dağdan geldi bağdakini kovdu oldu HANIMEFENDİNİN yaptığı mehtabım...

Ha bi de ne arkadasi arifa burdaki herhangi biri yani kizcagiz

et canım et.
bir ban daha gelecekse, senden gelsin
ama sen, yaptığın yorumlarla, konuşma üslubunla, hakaretlerinle, herkese saldırmanla, bu konunun huzurunu kaçırıyorsun. beni şikayet ederken bunu da eklemeyi unutma
ne diyorsun sen be yeter kime saldirmişim huzur kaçiran sensin

ne diyorsun sen be yeter kime saldirmişim huzur kaçiran sensin
Tamam ben butun saldirir tarzdaki mesajlarini bulup cikaricam, hep uslubun saldiri seklindeyse eger sen de kabul edip soz vericek misim uyeligini iptal ettiricegine?

arifayla kapanmış bitmiş bir mevzu tekrar tekrar gündeme getiriliyor ben bunu anlayamıyorum siz şaka mısınız ya

moderatör lütfen spring isimli üyeyi banlar msıınız sürekli benimle uğraşmaktan zevk alıyor kendisi anlamış değilim biliyorum beni de banlayacaksınız

moderatör lütfen spring isimli üyeyi banlar msıınız sürekli benimle uğraşmaktan zevk alıyor kendisi anlamış değilim biliyorum beni de banlayacaksınız
O is oyle olmuyo canim, mesajimin altinda kib butonu var. Ona tikla bi zahmet :)

kimse benim kişiliğime saldıramaz kimse herkes haddini bilsin herkes kimse de benim öğretmenlik kimliğimi sorgulayamaz siz beni tanımazsınız etmeszsiniz siz kimsiniz ya bana saldırgan diyebiliyorsunuz spring isimli üye!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…