- 7 Aralık 2014
- 7
- 13
- 8
- 48
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #57.261
Canim doktora gidip geliyoruz. Salca dana eti, domates, cikolata sut ve sut urunleri yeme dedi ve allerji damlasi werdi 1 hafta oldu gecmiyo hala ayni sanci ve mukuskelebekcik34 nerdesin canim oğluşun nasil oldu?merak ettim seni
Ben bir iki kasik veriyorum canim doktor gerek yk diyor ama kombiler acik bogazlar kuruyo cok.Su veriyor musunuz minnaklara ?
Canim mama weriyosan ver bebegine bence. Annesutu alanlara werme deniliyo bildigim kadariyla.Ay bilmiyorum doğru mu yapıyoruz yanlış mı.. Ben mamayı da kaynamış sudan yapıyorum. Her gün su versem mi ki mama içen bebeklere her gün vermek gerekir mi acep ?
Canim cok gecmis olsunRota aşısını yaptirmamistim malesef. Bosu boşuna bebeğe aşı yaptırmayayim diye....
Kızım iyi değil emmeyi reddediyor. Ama mama alıyor. İyiki mamayi kabul ediyor. Yoksa kısa sürede susuz kalabiliyorlar ishale.
Cnm sana da çok geçmiş olsun yaa allah şifa versin bebeklerimizeCanim doktora gidip geliyoruz. Salca dana eti, domates, cikolata sut ve sut urunleri yeme dedi ve allerji damlasi werdi 1 hafta oldu gecmiyo hala ayni sanci ve mukusdun telefonda gorustum doktorla gastroenterolojinin gormesi lazim kolonoskopi gerekebilir dedi el kadar bebegime neden oldugu
Ben bir iki kasik veriyorum canim doktor gerek yk diyor ama kombiler acik bogazlar kuruyo cok.
Canim mama weriyosan ver bebegine bence. Annesutu alanlara werme deniliyo bildigim kadariyla.
Canim cok gecmis olsunrotayi yaptirsak bi dert yaptirmasak bi dert. Bizim gittigimiz baska doktorda allerjik bebeklere yapilmamasi gerekiyomus. Biz yaptirdik
Hmm mantikliBence herkes topluca başka bir sayfa acti orda konuşuyorlar:) baksana eskiden sayfalarca konuşanlar şimdi yok ortalıkta:)
çok geçmiş olsun ya şimdi okudum çok kötü oldum. Allah şifa versin tez zamanda iyileşir inşallah.Sağolun kızlar. İki günde çöktü yavrum ya ishalden. Gözler çökmüş gülemiyor bile. Rota da ishal önleyici sürüp falan verilmez dedi doktor. Bağırsak düzenleyici bi gıda takviyesi verdi. Antibiyotik de yok. Tedavide en önemli şey su kaybının olmamasıymış . Olursa serum vereceğiz dedi. Kusmasi suan yok şükür. Ama meme emmek istemiyor. İyiki erken götürdüm ilerlese yatış verirdi. İshal olduğu gün mukuslu kakaYDı. Suphelenidim. Dua edin inşallah kolay atlatalim.
5 ay olmasina 1 hafta var canim az dimi boyu uzatiyo demekki az az başla dedi çorbalar falan 1 yemek kaşiği kadar dedi yoğurt ver dedi
Benimki de kisaydi canim uzatiriz inş bir şekilde kemik suyu verebilir miyiz ki?bak o da iyi gelebilirCnm bende tam 4 bucuk aylikken gitmistim 61.5 tu boyu benim oglum baya kisaydi dogdugunda 44 cm di yogurt uzatir sanirim :)
Ben elma suyu veriyorum başladim :)Kızlar ek gıdaya başladınız mı, ne veriyorsunuz bebişlerinize?
Merhaba benim kızım da 11haziranda doğdu biz tarhana çorbası nar mandalina elma armut suyu karışımı yoğurt yoğurt çorbası yiyoruz şimdilik :)Ben elma suyu veriyorum başladim :)
Merhaba benim kızımda aynı hep oturmak istiyo ben kizima biraz et suyu katip patates havuç soğan bir avucta pirinç koyup kaynattim blendrla pure haline getirip yediriyorum çok seviyorHepinize iyi aksamlar kızlar nasılsınız oglum 5 aylık oldu bende destekli oturtuyorum zaten kucagımda hep oturur vaziyette yatmak istemiyo artık aglıyo yatırınca kafasını ayaklarınî kaldırıyo oturmak istiyo dün ilk defa yogurt mayaladım inek sütünden insallah bise olmaz bide cıvık oldu biraz normal mi acaba severek yedi zeten ne versem yiyo massallah yarında sebze corbası verecem bakalım onu begenecekmi elmayı armutu cok seviyo degisik tarifleri olan varsa yazabilir mi
Kaç kaşik yiyor peki?blender la değil de tel süzgeçte ezsen daha iyi bence vitaminleri gitmezMerhaba benim kızımda aynı hep oturmak istiyo ben kizima biraz et suyu katip patates havuç soğan bir avucta pirinç koyup kaynattim blendrla pure haline getirip yediriyorum çok seviyor
Geçen gün çocuk cerrahina götürdüm oturabilir dedi bana ama yine de destekli oturtuyorum benMerhaba benim kızımda aynı hep oturmak istiyo ben kizima biraz et suyu katip patates havuç soğan bir avucta pirinç koyup kaynattim blendrla pure haline getirip yediriyorum çok seviyor
çorba kaşığıyla 6 kaşık koyuyorumKaç kaşik yiyor peki?blender la değil de tel süzgeçte ezsen daha iyi bence vitaminleri gitmez
Bende buradayım cnm da bir ara gerginlik yaşandı ya ondan sonra hevesim kaçtı giresim gelmiyor foruma. Arifa gitmeseydi iyiydi. Zaten taşınma olaylarim var arada girerim belki.ay kızlar hakikaten çok boş kaldı burası yazasım gelmiyor valla... Kızlaar neredesiniiz...
bu arada ne kadar sessiz takipçi varmış. Bizim susmamızı beklediniz heralde
Bende buradayım cnm da bir ara gerginlik yaşandı ya ondan sonra hevesim kaçtı giresim gelmiyor foruma. Arifa gitmeseydi iyiydi. Zaten taşınma olaylarim var arada girerim belki.
Amma abarttiniz gerginlik olayini demir yüzünden basit gereksiz bir tartişma yaşandi o kadarBende buradayım cnm da bir ara gerginlik yaşandı ya ondan sonra hevesim kaçtı giresim gelmiyor foruma. Arifa gitmeseydi iyiydi. Zaten taşınma olaylarim var arada girerim belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?