2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bence herkes topluca başka bir sayfa acti orda konuşuyorlar:) baksana eskiden sayfalarca konuşanlar şimdi yok ortalıkta:)

kelebekcik34 nerdesin canim oğluşun nasil oldu?merak ettim seni
Canim doktora gidip geliyoruz. Salca dana eti, domates, cikolata sut ve sut urunleri yeme dedi ve allerji damlasi werdi 1 hafta oldu gecmiyo hala ayni sanci ve mukus dun telefonda gorustum doktorla gastroenterolojinin gormesi lazim kolonoskopi gerekebilir dedi el kadar bebegime neden oldugu
Su veriyor musunuz minnaklara ?
Ben bir iki kasik veriyorum canim doktor gerek yk diyor ama kombiler acik bogazlar kuruyo cok.
Ay bilmiyorum doğru mu yapıyoruz yanlış mı.. Ben mamayı da kaynamış sudan yapıyorum. Her gün su versem mi ki mama içen bebeklere her gün vermek gerekir mi acep ?
Canim mama weriyosan ver bebegine bence. Annesutu alanlara werme deniliyo bildigim kadariyla.
Canim cok gecmis olsun rotayi yaptirsak bi dert yaptirmasak bi dert. Bizim gittigimiz baska doktorda allerjik bebeklere yapilmamasi gerekiyomus. Biz yaptirdik

Cnm sana da çok geçmiş olsun yaa allah şifa versin bebeklerimize

çok geçmiş olsun ya şimdi okudum çok kötü oldum. Allah şifa versin tez zamanda iyileşir inşallah.

Merhaba benim kızımda aynı hep oturmak istiyo ben kizima biraz et suyu katip patates havuç soğan bir avucta pirinç koyup kaynattim blendrla pure haline getirip yediriyorum çok seviyor

Merhaba benim kızımda aynı hep oturmak istiyo ben kizima biraz et suyu katip patates havuç soğan bir avucta pirinç koyup kaynattim blendrla pure haline getirip yediriyorum çok seviyor
Kaç kaşik yiyor peki?blender la değil de tel süzgeçte ezsen daha iyi bence vitaminleri gitmez

Geçen gün çocuk cerrahina götürdüm oturabilir dedi bana ama yine de destekli oturtuyorum ben

Merhaba arkadaşlar işten güçten yazamaz oldum. Bizde ufaktan ufaktan ek gıdaya başladık. Günde bir çorba kaşığı kadar veriyorum bir çay bardağına kadar verebilirsiniz demişti Dr ama o kadar zaten yiyemez demişti. Çok aktif bu ara yerinde hiç durmuyor sürekli kucagimizdan siyrilarak yere iniyor ve yürümek istiyor daha çok küçük ama adım atmaktan çok hoşlanıyor çok gayretli. Sırt üstü yatınca da hemen yüz üstü dönüyor balık gibi yüzmeye çalışıyor ama en çok ayakta olmayı seviyor. Bebek şarkıları söylüyorum ona bayılıyor. Kısa Kısa oyunlar oynuyoruz onlarİda çok seviyor. Cenesi maşallah hiç kapanmıyor. Elleriyle daha iyi kavriyor ve objeleri uzun süre tutabiliyor. Gel gel hareketini öğretmis anneannesi elini yukarı kaldırıp apvucunu açıp kapıyor gel gel yapıyor. Buna benzer komutları yerine getiriyor. Allah annemden razi olsun tüm gün bebeğimle bir öğretmen gibi ilgileniyor. Bizde tek sorun bebeğimin anne baba ve anneanneden başka kimseyi istememesi bir misafir gelince çığlık kıyamet hele çocuklardan nefret ediyor asla oyuncaklarıni paylaşmiyor. Başka insanlara gitmemesi hoşuma gidiyor ancak dışarı çıktığımizdada mesela alışveriş merkezinde ya da hastanede de huzursuz oluyor kalabalıktan nefret ediyor. Hep evimizde olsun annesi babası anneannesi olsun ondan mutlusu yok maşallah. Şimdilerde bana çok düşkün ise gitmem onu uzuyor gelir gelmez bana atilıp sarılıyor. Kollarını boynuma sıkıca sarması çok hoşuma gidiyor. Tüm yorgunluğum bir çırpıda geçiyor. Yukarıda bi arkadas nasıl uyutuyorsinuz demiş ben önceden kucağımda uyuturdum ama şimdi dizimde uyutuyorum çünkü gündüzleri annem öyle uyutmaya alıştirmis malum çocuk kilo aldı kadın tasiyamiyor. Şimdilik boyle uyuyor. Ben evdeyken guzduzleri iyi uyuyor ama evde yoksam pek uymuyor geceleri düzen hala ayni saat sekiz en gec dokuz da uykuda gece bir veya iki kez uyanıyor sabahta saat yedide uyaniyor. Bu arada hala saçımız yok. Sarı sarı ama belirgin değil daha. Renkli oyuncaklar aldık. Top aldık. Işıklı renkli ve sesli şeyleri çok seviyor. Birde babayla oyun oynamayı. Sabahları Babamız at oluyor sırtına biniyor bir gün ise geç kalacağiz bu oyun yüzünden. Bana gelince 2 aydır 7 kilo vermişim. Geriye de bi o kadar daha vermem gerekiyor. Bizden bu kadar. Hepinizi öpüyorum.

ay kızlar hakikaten çok boş kaldı burası yazasım gelmiyor valla... Kızlaar neredesiniiz...
bu arada ne kadar sessiz takipçi varmış. Bizim susmamızı beklediniz heralde
Bende buradayım cnm da bir ara gerginlik yaşandı ya ondan sonra hevesim kaçtı giresim gelmiyor foruma. Arifa gitmeseydi iyiydi. Zaten taşınma olaylarim var arada girerim belki.

Bende buradayım cnm da bir ara gerginlik yaşandı ya ondan sonra hevesim kaçtı giresim gelmiyor foruma. Arifa gitmeseydi iyiydi. Zaten taşınma olaylarim var arada girerim belki.
Amma abarttiniz gerginlik olayini demir yüzünden basit gereksiz bir tartişma yaşandi o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…