• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
çok geçmiş olsun Canım ya, bgn nasıl? Sen rota aşısı yaptırmışmıydın?
Rota aşısını yaptirmamistim malesef. Bosu boşuna bebeğe aşı yaptırmayayim diye....

Kızım iyi değil emmeyi reddediyor. Ama mama alıyor. İyiki mamayi kabul ediyor. Yoksa kısa sürede susuz kalabiliyorlar ishale.

Gün boyu kucakta. Bırakınca ağlıyor . Bende yogun düştüm. Bi de bende usuttum. Allah şifa versin kuzuma ins
çok geçmiş olsun canım ikinize de, bian evvel atlatırsınız inşş

Kizlar 5 aylik bebeklerinizin boylari kaç?
4,5 aylıkken 68 cm di

nazperver nazperver çok az bir yapişiklik var dedi doktor krem verdi östrojen içerikli
gözün Aydın, bi an evvel düzelir inş

Canım dün akşam giremedim kusura bakma annem rahatsız kendısı Adana da ben İzmir
De yaşıyorum aklım hep onda bugün hastaneye yatıyor hiç kendimde değildim dualarınızı bekliyorum tüm hastalarımıza Allah şifa versin
ilacın adını yazacaktım sana SANTAFER ama biz bulamadık eczanelerde doktoru arayacam bugün

Çok gecmis olsun cnm Allah acil sifalar versin annene sagol cnm bende bi sorum bakalim doktora

Kızlar suan 1 numara mama kullanıyoruz 0-6 ay icin ya onlar 5 aylik olduk hala onu mu kullanicaz yoksa 2 numaraya mi gececez bide bu mamalari ne zamana kadar kullanicaz fikri olan??

5 aylıkken mi 61 di cnm ek gıda uzatıyomuymus ki boyu
Benim kızım 4 ay 22 günlükken doktora götürdüğünde kilosu 7550 boyu da 64 cm di 51 cm doğdu doktor gayet iyi uzun boylu olacak kızımız dedi...ek gıda da onermedi ilk 6 ay sadece anne sütü verilecek sonra yoğurt+meyve rendesi+ekmek içi dedi 7.ayda kahvaltı ya geçeceğiz dedi...

Benim kızım 4 ay 22 günlükken doktora götürdüğünde kilosu 7550 boyu da 64 cm di 51 cm doğdu doktor gayet iyi uzun boylu olacak kızımız dedi...ek gıda da onermedi ilk 6 ay sadece anne sütü verilecek sonra yoğurt+meyve rendesi+ekmek içi dedi 7.ayda kahvaltı ya geçeceğiz dedi...
3 cm varmiş canim aramizda bana da boyu iyi değil dedi

Back