- 31 Mart 2015
- 142
- 140
- 23
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #57.221
Artırmalı mı bilmiyorum canım. Ben farklı bi vitamin kullanıyodum şimdi o bitti evde devit vardı onu vericem bu sefer o yüzden sordum.Evet cnm hala 3 damla veriyorum arttırmalımıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artırmalı mı bilmiyorum canım. Ben farklı bi vitamin kullanıyodum şimdi o bitti evde devit vardı onu vericem bu sefer o yüzden sordum.Evet cnm hala 3 damla veriyorum arttırmalımıyım
Çok geçmiş olsun canim aşi olmuş muydu? bu hastalik kişin çok oluyormuşOff tahmin ettiğim gibi. Kizimda ishal başladı dedim kesin bişeyi var tahlil yaptik rota olmuş maleseffff. 2 aylikken dizanteri şimdide rota çıktı başımıza (((
geçmiş olsun cnm. tedavisi nasılmış. kolay atlatır inş.Off tahmin ettiğim gibi. Kizimda ishal başladı dedim kesin bişeyi var tahlil yaptik rota olmuş maleseffff. 2 aylikken dizanteri şimdide rota çıktı başımıza (((
geçmiş olsun canım.. antibiyotik falan mı kullanıcaksınız nasıl olacak tedavi ?Off tahmin ettiğim gibi. Kizimda ishal başladı dedim kesin bişeyi var tahlil yaptik rota olmuş maleseffff. 2 aylikken dizanteri şimdide rota çıktı başımıza (((
Canım dün akşam giremedim kusura bakma annem rahatsız kendısı Adana da ben İzmirMassallah bebisine peki hangi ilacı yazdı ya bizim doktorumuz ver dedi ama vermesem mi bilemedim sadece emziriyomusun peki onun icin mi ek gıda verme dedi ya illaki biseler verilir bu aylarda bu kadar da kesin bi dille yasaklamak ne kadar dogru
Sen de haşlanmiş patates ye canim sütünden geçsin inş çabuk atlatirSağolun kızlar. İki günde çöktü yavrum ya ishalden. Gözler çökmüş gülemiyor bile. Rota da ishal önleyici sürüp falan verilmez dedi doktor. Bağırsak düzenleyici bi gıda takviyesi verdi. Antibiyotik de yok. Tedavide en önemli şey su kaybının olmamasıymış . Olursa serum vereceğiz dedi. Kusmasi suan yok şükür. Ama meme emmek istemiyor. İyiki erken götürdüm ilerlese yatış verirdi. İshal olduğu gün mukuslu kakaYDı. Suphelenidim. Dua edin inşallah kolay atlatalim.
Canım ilk 10 gün ikindide meyve suyu,meyve püresi,yoğurt,sebze püresi,2. 10günde akşamları formül mamayla hazırlanan pirinç unlu muhallebi(200ml su ve 3 ölçek pirinç ununu kısık ateşte pişirip,ılıyınca 6 ölçek formül süt kaşıktırılarak verilecek,tabi ilk seferde bikaç çay kaşığı anca yiyorlar.ona göre ölçüsünü kendin ayarlayabilirsin.)3. 10 günde de öğlenleri tarhana ve yayla çorbası.Doktor önerisiyle ek gıdaya geçen arkadaşlar neler yaptınız yada doktorun size vermiş olduğu ek gıdaya geçiş listelerini bizimle paylaşır misiniz ..bilgi paylaştıkça güzel
Ben veriyorum bazen ya doktor verme desedeSu veriyor musunuz minnaklara ?
Ben de arada veriyorum mama da içiyo ama benim ki. Sadece anne sütü alanlara vermeyin demiyolar mı?Ben veriyorum bazen ya doktor verme desede
Öyle diyorlar canim da ne biliyim veriyorum bir ya da iki çay kaşiği zaten hazir suyu kaynatiyorum öyle veriyorumBen de arada veriyorum mama da içiyo ama benim ki. Sadece anne sütü alanlara vermeyin demiyolar mı?
Ay bilmiyorum doğru mu yapıyoruz yanlış mı.. Ben mamayı da kaynamış sudan yapıyorum. Her gün su versem mi ki mama içen bebeklere her gün vermek gerekir mi acep ?Öyle diyorlar canim da ne biliyim veriyorum bir ya da iki çay kaşiği zaten hazir suyu kaynatiyorum öyle veriyorum
Mamanin içinde su var sonuçta ama yine de sen bir doktoruna sor canimAy bilmiyorum doğru mu yapıyoruz yanlış mı.. Ben mamayı da kaynamış sudan yapıyorum. Her gün su versem mi ki mama içen bebeklere her gün vermek gerekir mi acep ?
Geçmiş olsun canim küçücük bedenleriyle ne sıkıntılar yaşiyorlar:-(Bebegimin sol böbreğinde Kum çıktı Üroloji Dr. Su vermemi söyledi hatta bugüne kadar da verseydin sudan kimseye zarar gelmez dedi çocuk Dr da su içirın günlük yarım çay bardağı kadar dedi hazır suyu kaynatıp veriyorum..
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin melegineBebegimin sol böbreğinde Kum çıktı Üroloji Dr. Su vermemi söyledi hatta bugüne kadar da verseydin sudan kimseye zarar gelmez dedi çocuk Dr da su içirın günlük yarım çay bardağı kadar dedi hazır suyu kaynatıp veriyorum..
çok geçmiş olsun Canım ya, bgn nasıl? Sen rota aşısı yaptırmışmıydın?Off tahmin ettiğim gibi. Kizimda ishal başladı dedim kesin bişeyi var tahlil yaptik rota olmuş maleseffff. 2 aylikken dizanteri şimdide rota çıktı başımıza (((