• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Amma abarttiniz gerginlik olayini demir yüzünden basit gereksiz bir tartişma yaşandi o kadar
Yazmiyim yazmiyim dedim ama tutamiycam kendimi...
Senin o basit dedigin tartismalar yuzunden, "bak bi tartisma demiyorum cunku herkese ayni uslupla yaklasiyosun" , buraya senin yuzunden girmeyen en az 5 uye sayabilirim!

Amma abarttiniz gerginlik olayini demir yüzünden basit gereksiz bir tartişma yaşandi o kadar
daha önce biz böyle birşey yaşamadık. Herkes birbirinin fikirlerine saygılı oldu her zaman. Kendi fikrini kanun saymadı. Hepimiz çocuk büyütüyoruz hepimizin doğruları yanlışları var. Sen fikrini söylersin karşıdaki doğru bulur ve ya bulmaz. Gereksiz dediğin tartışmalar insanların hevesini şevkini kaçırdı . Kendini kaf dağında gormenin manası yok.

Yazmiyim yazmiyim dedim ama tutamiycam kendimi...
Senin o basit dedigin tartismalar yuzunden, "bak bi tartisma demiyorum cunku herkese ayni uslupla yaklasiyosun" , buraya senin yuzunden girmeyen en az 5 uye sayabilirim!
Sağlik olsun girmesinler ne yapalim whatsup tan falan konuşursunuz :) ben diğer annelerle fikir aliş verişinde bulunurum

daha önce biz böyle birşey yaşamadık. Herkes birbirinin fikirlerine saygılı oldu her zaman. Kendi fikrini kanun saymadı. Hepimiz çocuk büyütüyoruz hepimizin doğruları yanlışları var. Sen fikrini söylersin karşıdaki doğru bulur ve ya bulmaz. Gereksiz dediğin tartışmalar insanların hevesini şevkini kaçırdı . Kendini kaf dağında gormenin manası yok.
Sana tek bir soru sorucam pofuduk sana birisi tanirsin veya tanimazsin cahil dese tavrin ne olurdu?

Evet bende bi yıldır takipteydim.çok güzel konuşmalar geçerdi bi günde yüz sayfa okuduğunu bilirim.şimdi de yine eskisi gibi güzel konuşmalar gormek isteriz hepimiz.yetiskin insanlar z birbirimizin fikrine saygı göstermek zorundayız.eski üyeleri de yine gormek isteriz.kızım ve ben hepinizi opuyoyuzz:KK36:

Sana tek bir soru sorucam pofuduk sana birisi tanirsin veya tanimazsin cahil dese tavrin ne olurdu?
ben konuyu detayıyla bilmiyorum sadece fikir beyan ettim. Lafı sadece sana özel de söylemedim böyle davranan herkes alınabilir üstüne ama en çok sen çok sert bir şekilde tepki veriyorsun genel olarak bu yüzden de dikkati sen çekiyorsun. Bence bi ölç tart davranışlarını. Asla ders vermek ve ya yargılamak gibi bi amacım yok. Zaten yaşça da küçüğüm çoğunuzdan.

ben konuyu detayıyla bilmiyorum sadece fikir beyan ettim. Lafı sadece sana özel de söylemedim böyle davranan herkes alınabilir üstüne ama en çok sen çok sert bir şekilde tepki veriyorsun genel olarak bu yüzden de dikkati sen çekiyorsun. Bence bi ölç tart davranışlarını. Asla ders vermek ve ya yargılamak gibi bi amacım yok. Zaten yaşça da küçüğüm çoğunuzdan.
Tabi ki bana cahil diyen birine sert teki veririm kim olsa ayni şeyi yapar

Whatsup ta baya dedikodum yapilmiş anlaşilan:-)
Senin ikidir "whatsup" yazdigin uygulama nedir inan bilmiyorum. Biz Whatsapp'tan konusuyoruz. Ordan da konusmaya deger konulari ve hakkinda konusmaya deger insanlari konusuyoruz. Senin acindan bi sıkıntı yok, O yuzden rahat olabilirsin.
Ayrica. Uzatma artik!

Merhaba benim kızım da 11haziranda doğdu biz tarhana çorbası nar mandalina elma armut suyu karışımı yoğurt yoğurt çorbası yiyoruz şimdilik :)
Canm mandalina ilk aylarda verilmesin fazla diye biliyorum.bir araştır istersen

Merhaba benim kızım da 11haziranda doğdu biz tarhana çorbası nar mandalina elma armut suyu karışımı yoğurt yoğurt çorbası yiyoruz şimdilik :)
Mandalina ve nar canım narı yazmayı unutmuşum.astli diye sanırım.bi sor istersen doktora.

Senin ikidir "whatsup" yazdigin uygulama nedir inan bilmiyorum. Biz Whatsapp'tan konusuyoruz. Ordan da konusmaya deger konulari ve hakkinda konusmaya deger insanlari konusuyoruz. Senin acindan bi sıkıntı yok, O yuzden rahat olabilirsin.
Ayrica. Uzatma artik!
şiştim ben seninle konuşuyor muyum sen de benimle muhattap olma burda mutlu değilsen whatsapa hadi canim yolun açik olsun sen de benim için konuşmaya değecek bir insan değilsin sen de uzatma!

Öyle olmuş baksana benim yüzümden kimse giremez olmuş yazik üzüldüm üyelikten çikiyim bari sevinsinler
Yoo herkes gayet rahat neden giremesinlerki.üzülecek bir durum yok.sen bence sadece daha relaks ol sakin sakin konuş yani.burda şu ana kadar kimse birbiriyle takışmadı.paylaşım yapmak için ya burası fikir alma paylaşma yeri ya.o yüzden fikir aldığın be saygı duyduğun sürece sorun olmaz bence.

Back