- 2 Nisan 2015
- 269
- 221
- 103
- 38
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #56.361
Coldmix diye bir damla aşırı keskin kokuyor.tavsiye etmiyorum.ben kullanmadım 2 damlası beni bile mafetti.küçücük bebeği napar.Kızları. Nem ölçerin pek bi faydası yok gibi bende ikitane var medifine nin ayrı odalarda ikisininde nem oranı farklı biri %67 diğeri %85 anlamadım gitti yanyana koyunca da aynı değerde kalıyor eşitlenmiyor dun oğlum gece 2 buçukta ağla ağla mahvoldu nefes alamıyordu serum sıktım burnuna birde nemlendirici sprey zor düzeldi okaliptüs diye bi yağ varmış ondan alıcam bu hafta sıcak suya veya yastığına damlatmamız yeterliymiş hiç duyanınız oldu mu acaba
uyku uykunun mayasıdır diyor burda uzman teyzeler ama alakası yok :))Gündüz iyi uyuyan çocuk gece de iyi uyur diyorlar bir de
Gündüz iyi uyursa gece uyumaz bana da mantikli gelmiyo yorgun oluyomuş eğer bebek gündüz uyumazsa yorgunluktan da saat başi kalkiyormu§uyku uykunun mayasıdır diyor burda uzman teyzeler ama alakası yok :))
yaramadı demekki senin afacana. Boşver gündüz uyumasin gece daha zor dediğin gibiKızlar dün gündüz oğlum sık sık uyudu , toplamda nerdeyse 5 saati buldu ilk kez. Nası rahattım, tüm gün bana kalmış gibi oldu. Sonra akşam uyku saatinde yine mızırdandı uyuttum, tabi ben gayet keyifliymiş oturup çay içtik annemlerle felan. Gece 1 de bi uyandı, uykusunu öyle bi almışki bidaha uyutana kadar saatler geçti anam ağladı :/ gece uyuyamamak daha çok koydu bana, gündüz yediğim hurmalar gece tırmaladı yani :)) artık istemiyorum gündüz uyumasını, gece 6 saat uyuyum toplamda o bana yeter
Şimdiki bebeklerde o geçerli değil valla. Eskiden etrafta bu kadar uyaran yokmuş ki çocuklar habire uyuyolarmis şimdi TV var etrafta bir suru ses var gürültü var uyumak istemiom bebisler.uyku uykunun mayasıdır diyor burda uzman teyzeler ama alakası yok :))
biz bile gunduz uyusak gece uyuyamiyoruz normalde. Bebisler haklı. Gerci kızım doğmadan gece gnduz ben uyurdum farketmiodu benim için keyif yapıyordum. Şimdi istersen uyu.Gündüz iyi uyursa gece uyumaz bana da mantikli gelmiyo yorgun oluyomuş eğer bebek gündüz uyumazsa yorgunluktan da saat başi kalkiyormu§
Ya rezene bana dokunuyor mu bilmiyorum onu içince karnim gurul gurul oluyorkelebekcik34 . Benimde sutum acayip azaldi buaralar. Ama bugun baya arttigini gordum. Naptigimi soyleyeyim. Sabah tahin helva oglen bol serbetli revani( simdi gormek istemiyorum valla). Aksam da tavuk yedim. Yatmadanda rezene. Iyi süt yapti bunlar. Tatlinin çok etkisi varmis gercekten. Bide rezene
Rezene sindirim sistemini xalistiriyor cnm ondandir. Yoksa bebegede anneyede cok faydaliYa rezene bana dokunuyor mu bilmiyorum onu içince karnim gurul gurul oluyor
Gece yanimda yatiriyorum canim. Emsinde nasil emerse emsin. Cok zormus istahsiz cocukCanım bebek cekmedigi sürece süt yediklerinle çok artmaz ben aylardır uykuda emziriyorum görünce almadı gündüzleri çok emmedi biberon da almadı bende muhallebi ye koydum mamayı zorla müzik açarak cingirak sallayarak dikkatini dağıtarak yedirdim şimdi alıştı yiyor gecede kucagimda yatıyor kipirdadikca memeyi veriyorum emzikgibi emiyor sende uykusundan vermeyi dene..
Biberonla mi wermis annen canim. Ah ah biberonu biraz alsa gece en azindan karni doyar. Walla ister istemez stres yapar oldum. Bugun aynaya baktim dikkatli gozlerim kizarmisgeçmiş olsun canım. üzülme canım alışır doğumdan itibaren anne sütü almayan sağlıklı bebekler var.
üzülme canım stres en büyük etken. emdikçe gelir. bu ara dikkati çok dağılıyor ama acıkınca gene emer. çocuk çok daha kuvvetli emiyor bnm kini anneme bıraktım kısa sürede 120 cc yi içmiş. bn tek memeden 60 cc anca sağıyorum en iyi ihtimal. genelde 10 cc bile zor. fakat çocuk onu emerken çıkarıyom süt akıyor.
Bende cok ac birakiyodum kendimi. Artik dikkat edicem. Kilo umrumda degil şu saatten sonraBenim kizda gece en az 20defa kalkmistir. Burnu tikaliydi ondanmi acaba. Cok huzursuzdu. Bugun acil cocuk doktoruna götüreceğim. Usuttu sanirim...
kelebekcik34 cnm üzülme. Donem donem.sut azalabiliyor. Bnm de bi ara cok azdi. Sadece sutu arttiran seyler degil. Karnima durmadan tika basa doldurdum sutum arrti. Gun biyu hic ac kalmamamk lazim. Diyorum ama yapiyormuyum. Hayor malesefff. Uzulme mama vermeye calis baslarda kusabilir ama sen zorla. Tutar inşallah
canım derdi ne bu bebelerin anlamıyorum bende...benimkide oyle.tahlil falan yaptırdınmu hiç?idrar ve kaka?Gece yanimda yatiriyorum canim. Emsinde nasil emerse emsin. Cok zormus istahsiz cocukhep az emiyodu cok azaldi . Bugun avm ye gittik 3.5 saat boyunca emmedi yolda 5 dk emdi. Avm de denedim ciglik cigliga agladi. Benimde gozlerim kizardi kendimi sıkmaktan uzulmekten
Biberonla mi wermis annen canim. Ah ah biberonu biraz alsa gece en azindan karni doyar. Walla ister istemez stres yapar oldum. Bugun aynaya baktim dikkatli gozlerim kizarmis
Bende cok ac birakiyodum kendimi. Artik dikkat edicem. Kilo umrumda degil şu saatten sonrane bulursam yiyorum 2 gundur. Mamayida almiyo alsa azda olsa werirdim karni doysun ;(
Evet 4.aydan sonra azaliyormuşKızlar doktor a gittik bugün kaka tahlili verdik ayın 2 sinde 5 ay olcak biz 1 hfta erken gittik çok kilo almamış kızım 300 gram almış. Bundan sonra az mi alacaklar acaba.yoksa bnmki her emmeden sonra kaka yptigi için mi alamadı anlamadım
bez mi alerji yaptı acabaKızlar iyi akşamlar öncelikle benimde oğlusun altını değiştirirken karnında isilik gibi kızarıklık vardı neden acaba yanı sıcak da değil ki bilemedm Eki Görüntüle 1668916
Herseye elleriyle dokunup hissetmek istiyorlar.ama bazen tuttuklari seyi degil, ellerini emiyorlar.siz hep ellerini cekin.bizimki de her emzirmemde elini sokuyor.ama farkinda olmadigi icin yapiyor bunu.sonra ben cekiyorum elini ve emmeye devam ediyor:)Disleri kasiniyordur bebeklerin belki kizlar benim bi yakinimin kizi oyle emermis hatta iki parmağıyla
Bilmiyorum ki olabilir mi ama aynı bez hiç değiştirmedim doğduğundan beri. Bi de karnında var sadecebez mi alerji yaptı acaba
Doktor bebege tahlil yaptrmaktansa sen rejime gir sut ve sut urunleri tuketme bi bakalim dedi. Cok zor istahsiz bebek derlerdi de anlamazdm ne demek istediklerini. Suan oyle iyi anliyrmkicanım derdi ne bu bebelerin anlamıyorum bende...benimkide oyle.tahlil falan yaptırdınmu hiç?idrar ve kaka?
Normalde ne kadr aliyodu canim ona gore hesapla. Doktor ne dedi?Kızlar doktor a gittik bugün kaka tahlili verdik ayın 2 sinde 5 ay olcak biz 1 hfta erken gittik çok kilo almamış kızım 300 gram almış. Bundan sonra az mi alacaklar acaba.yoksa bnmki her emmeden sonra kaka yptigi için mi alamadı anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?