2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Coldmix diye bir damla aşırı keskin kokuyor.tavsiye etmiyorum.ben kullanmadım 2 damlası beni bile mafetti.küçücük bebeği napar.

Tomris gece emzirmelerini azaltmak için gündüz emzirmelerini arttirin diyo depoyu doldurun diyo gazdan ememiyor ki gündüz

Arkadaşlar Selam yazışmaları ara ara bende okuyorum. Bes haziran doğumlu bi oğluö var benimde. Sütünü arttırmak isteyen bi anne var benim tavsiyem yani benim sütümü arttıran huumana steel tea anne cayı birde rezene poşet cayı eğer çok zor durumda iseniz malt iceği var migrosta onu kullanabilir. Benim Oğlumda iki aylıkken memeyi red etti sakın pes etmeyin saç kurutma makinesi salinleştiriyo ayakta gezerek emzirin bide el hadi ismi şerifi var onu yazarak omzuna asın . Ben bu şekilde atlatttım. Allah yardımcınız olsun çok zor ama sakın pes etmeyin mutlaka bebeğiniz vevqp veriyor

yaramadı demekki senin afacana. Boşver gündüz uyumasin gece daha zor dediğin gibi

uyku uykunun mayasıdır diyor burda uzman teyzeler ama alakası yok :))
Şimdiki bebeklerde o geçerli değil valla. Eskiden etrafta bu kadar uyaran yokmuş ki çocuklar habire uyuyolarmis şimdi TV var etrafta bir suru ses var gürültü var uyumak istemiom bebisler.
Gündüz iyi uyursa gece uyumaz bana da mantikli gelmiyo yorgun oluyomuş eğer bebek gündüz uyumazsa yorgunluktan da saat başi kalkiyormu§
biz bile gunduz uyusak gece uyuyamiyoruz normalde. Bebisler haklı. Gerci kızım doğmadan gece gnduz ben uyurdum farketmiodu benim için keyif yapıyordum. Şimdi istersen uyu. ne keyfi mecburiyetten uyuyorum yorgunluktan

kelebekcik34 . Benimde sutum acayip azaldi buaralar. Ama bugun baya arttigini gordum. Naptigimi soyleyeyim. Sabah tahin helva oglen bol serbetli revani( simdi gormek istemiyorum valla). Aksam da tavuk yedim. Yatmadanda rezene. Iyi süt yapti bunlar. Tatlinin çok etkisi varmis gercekten. Bide rezene

Ya rezene bana dokunuyor mu bilmiyorum onu içince karnim gurul gurul oluyor

Gece yanimda yatiriyorum canim. Emsinde nasil emerse emsin. Cok zormus istahsiz cocuk hep az emiyodu cok azaldi . Bugun avm ye gittik 3.5 saat boyunca emmedi yolda 5 dk emdi. Avm de denedim ciglik cigliga agladi. Benimde gozlerim kizardi kendimi sıkmaktan uzulmekten
Biberonla mi wermis annen canim. Ah ah biberonu biraz alsa gece en azindan karni doyar. Walla ister istemez stres yapar oldum. Bugun aynaya baktim dikkatli gozlerim kizarmis
Bende cok ac birakiyodum kendimi. Artik dikkat edicem. Kilo umrumda degil şu saatten sonra ne bulursam yiyorum 2 gundur. Mamayida almiyo alsa azda olsa werirdim karni doysun ;(

canım derdi ne bu bebelerin anlamıyorum bende...benimkide oyle.tahlil falan yaptırdınmu hiç?idrar ve kaka?

Kızlar doktor a gittik bugün kaka tahlili verdik ayın 2 sinde 5 ay olcak biz 1 hfta erken gittik çok kilo almamış kızım 300 gram almış. Bundan sonra az mi alacaklar acaba.yoksa bnmki her emmeden sonra kaka yptigi için mi alamadı anlamadım

Kızlar iyi akşamlar öncelikle benimde oğlusun altını değiştirirken karnında isilik gibi kızarıklık vardı neden acaba yanı sıcak da değil ki bilemedm

Evet 4.aydan sonra azaliyormuş

Disleri kasiniyordur bebeklerin belki kizlar benim bi yakinimin kizi oyle emermis hatta iki parmağıyla
Herseye elleriyle dokunup hissetmek istiyorlar.ama bazen tuttuklari seyi degil, ellerini emiyorlar.siz hep ellerini cekin.bizimki de her emzirmemde elini sokuyor.ama farkinda olmadigi icin yapiyor bunu.sonra ben cekiyorum elini ve emmeye devam ediyor:)

canım derdi ne bu bebelerin anlamıyorum bende...benimkide oyle.tahlil falan yaptırdınmu hiç?idrar ve kaka?
Doktor bebege tahlil yaptrmaktansa sen rejime gir sut ve sut urunleri tuketme bi bakalim dedi. Cok zor istahsiz bebek derlerdi de anlamazdm ne demek istediklerini. Suan oyle iyi anliyrmki 1 ay bakalim kilo alimi nasil eger azsa hem tahliller yapariz hemde ek gidaya baslatiriz dedi. Insallah iyi olur bebeklerimiz
Normalde ne kadr aliyodu canim ona gore hesapla. Doktor ne dedi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…