- 19 Ocak 2010
- 1.735
- 1.316
- 333
- 40
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #56.001
bnm ki uyku tulumunda durmuyor, üstünü de ancan uyuyunca örtebiliyorum. azcık uyansın ilk üstünü açıyor. açamazsa ağlayıp tam uyanıyor. ben de şapkave eldiven düşünüyorum fakat göremedimdoğru diyosun canım terleyince de fena, oyüzden ben sık sık giydir çıkar yapıyorum, serinse bi kat daha giydiriyorum, yatıracaksam hemen çıkarıyorum. Ama ayağı hep çift. Anca ısınıyo.
Bizde yatarken kollarını bi türlü içine sokamadığımız için bgn civilden uyku tulumu aldım. Çok tatlı, yıkanıyor şuan, yrn giydirince koyarım fotosunu. Bide şapka aldım, gece soğukta bile başı çok terliyo, sonra buz gibi oluyo. Şapka takmayı denicem bide
Ben elazigdayim burda yazan kimse yok burda galibaYazmanda sakinca yoksa sen nerdesin?
Canim kaynamış bir bardak suya bir tatlı kaşığı rezene koy ve 5 dakika demle..rezene çayini nasil yapiyoruz tarifini verir misiniz kizlar gaza iyi geliyormus
bn charlie banana ile başladım 7 tane yetiyordu fakat daha az sıklıkla yıkamak için 5 tane daha almaya niyetlendşm piyasada bulamamıştım bambino mio aldım bezi içine dikili olan solo sanırım. cırtlı.yikanabilir bebek bezi kyllanam var mi. pamucco marka, alba bayby gibi
Alti kisik şekilde dimi teşekkürler canim günde iki defa mi içmem iyi olurCanim kaynamış bir bardak suya bir tatlı kaşığı rezene koy ve 5 dakika demle..
Sirrini bizede solee saat basi klkio bu gce bi ara yrm saatte klkti pispislya pispislya bi hal oldumKızlar bizimde çok gazimiz var fakat biz çok şans lıyız sanırım.kızım 2.aydan bu yana akşam en geç 7.30 da uyur,gece 3de kalkar sonra 6.30 da yine uyanır sütünü içer 7den 8 e kadar uyur.8-9 arası oynar, 9da uykusu gelir 10 a kadar uyur.gün içinde de 1.5-2 saatte 1 yarımşar saat yada 20 dk uyur.
Dr söyledi canımCanim sunnet olmasi gerektigini kim soyledi ? Sunnetin disinda baska bsy daha yapiyolarmis annem soylemisti. Tabi bundan 20-30 yil once abime yapmislar. Mil mi ne sokuyolarmis tam bilemedm. Belki oyle bsy wardir bi arastir baska careleri bence. Hangi ildesin?
Bizim bi yakinin da bebegi oyleydi cisini yapamazdi aglardi yaptirtmak icin gunde kac kez masaj filan yaparlardi pipisine, sonunda sunnet ettirdiler rahat etti cocuk bence siz de yaptirinDr söyledi canım
ay maşallah ya ne güzel esinle size iyi zaman kalıyor. Uykunuda alırsın çok iyi. Darısı başımızaKızlar bizimde çok gazimiz var fakat biz çok şans lıyız sanırım.kızım 2.aydan bu yana akşam en geç 7.30 da uyur,gece 3de kalkar sonra 6.30 da yine uyanır sütünü içer 7den 8 e kadar uyur.8-9 arası oynar, 9da uykusu gelir 10 a kadar uyur.gün içinde de 1.5-2 saatte 1 yarımşar saat yada 20 dk uyur.
canim ben pamucco aldim. 35 tanede yedek ic bezi var. hic kullanmadik daha. gece icin iyi degip mi. bir de memnun musun. kacta yikiyorsun dis kismibn charlie banana ile başladım 7 tane yetiyordu fakat daha az sıklıkla yıkamak için 5 tane daha almaya niyetlendşm piyasada bulamamıştım bambino mio aldım bezi içine dikili olan solo sanırım. cırtlı.
bambino nun kumaştan memnun değilim ayrıca cırt kısmı sert yani göbek kısmı rahatsız.
bez kullanımı rahat fakat gece bez değiştşrmek için uyandırmayayım dite prima aktif bebek takıyorum
Kızlar bizimde çok gazimiz var fakat biz çok şans lıyız sanırım.kızım 2.aydan bu yana akşam en geç 7.30 da uyur,gece 3de kalkar sonra 6.30 da yine uyanır sütünü içer 7den 8 e kadar uyur.8-9 arası oynar, 9da uykusu gelir 10 a kadar uyur.gün içinde de 1.5-2 saatte 1 yarımşar saat yada 20 dk uyur.
Pirinc unu yada biskuvi ile mamayi karistrp verebilirsn annm bze ole yprmsLutfen birileri soruma cevap versin kizima kasikla birseyler verdikten sonra biberon almiyor agliyo mamayida icine katip kasikla yedirecegim birseyler varmi varsa tarifini yazarmisinz
Ben yine de ince bir battaniye örterim canım. Aslında amacım emmeye kalktığında üşütmemekUyku tulumu giydirince ekstra ustune birsey ortuluyormu
senin bebeğin gazı şimdi anlaşıldı :) ilk 1 yıl yaz kış gece gündüz çorap giydirmen lazım canımGece corapla mi yatiriyorsun cnm peki. Ben sikilir diye cikqriyorum yaa. Yanlismi bu
benimki daha sallayamıyo bîle :) sadece ağzına alıyo eziyo felan. Tulumu da bikaç gün deneyim muhakkak yazarım canımUyku Tulumu bende düşündüm ama benim evim merkezi ısıtma yanmaya başlayınca ev çok sıcak oluyor kullanamam diye almıyorum kullaninca fikirlerini paylasirmisin canım ..cingirak ta çok güzelmiş ama dikkat et kafasına gözüne vurmasin benim kız sallama ya başlayın ca heyecanlaniyor kafasına yuzune vurdu bikaç kez ....
sıcaksuya 1 tatlı kaşığı koy. 5 dk bekle, süz iç. Ama su Ocak'ta kaynamaya devam etmicek rezeneyi eklediğinderezene çayini nasil yapiyoruz tarifini verir misiniz kizlar gaza iyi geliyormus
bide o dert var, bakalım benimki de sıkılıp bağırır mıbnm ki uyku tulumunda durmuyor, üstünü de ancan uyuyunca örtebiliyorum. azcık uyansın ilk üstünü açıyor. açamazsa ağlayıp tam uyanıyor. ben de şapkave eldiven düşünüyorum fakat göremedim
oyy maşallahGunaydin kizlar.Dün gecemiz güzel geçti çok şükür. 10 yatış 3 bck emme. En sonunda 7 bck kalkış. Gaz olmasa hep böyle olsa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?