• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
BLW'de güzel olan nokta, hangi gıdayla başlayayım derdi yok. Bu yönteme göre bebeğiniz siz ne yiyorsanız, onu yiyecek. Hayır, patates kızartması sebze değil, meyve suyu da meyve yerine geçmiyor. Yok, şeker ve işlenmiş gıdalar da yok. Ama onun dışında siz ne yiyorsanız yiyebilir. Ona ekstra yemek hazırlamak yok.

Blw ile bilgi devamı aşağıdaki sitede kızlar okumanızı tavsiye ederim

http://boyleykenboylee.blogspot.com.tr/2013/04/iyisiyle-kotusuyle-blw-baby-led-weaning.html?m=1

Biz geldik boyu 2 santim uzamis bas cevresi 2 cm 1 kilo almis demir ilaci verdi bingildagina bakti tam kapanmamis dedi ek gidaya basla dedi emzirmiyorum diye yogurt meyve puresi bide sebze corbasi yap ama icine tuz koyma dedi bi iki damla zeytin yagi koy dedi bizden boyle
4 aylik ek gida için erken değil mi

Anneler dün yine başdönmesi ile uyandım ogleye kadar bekledim geçer diye öğlen acile gittim tansiyon 8 e 6 çıktı kan testleri çok iyiydi serum takıldı yorgunluk tetiklemış olabilir dedi Dr ama hala geçmedi nöroloji ye de bi görün dedi daha öncede olmuştu 3 günde geçmişti ... aranızda varmı yorgunluktan tansiyon u oynayan ..
ben de biraz uykusuz kalayım hemen tansiyonum düşer, 9a 5 çıkar. Biraz dinlenmeye çalış canım

Bu ay 500
Bu ay kac kilo almis bide nezaman bi dahaki asisi ne zaman gel dedi bide seninkide huysuzlaniyormu benimki uyuydu uyandi cok huysuzlaniyo cevaplarsan sevinirim

Bu ay 500 gr almış bir daha ki aşı aralıkta 4 tane aşı olacak dedi tabi benim gelecek ay rotamız var ozelde. Benimki son birkaç haftadır çok huysuz hatta yazmıştım mızır mızır şimdide yeni biley öğrenmiş aka aka diye mızırdanıyor bazen uyuduğunda 2 saati geçer bazende 5 dk uyur tilki uykusu resmen bazen çıldırıyorum kendimi yolmak istiyorum ama zor tutuyorum kendimi ama gece uykumuz çok şükür iyi akşam 9 veya 10 da uyur sabah 7 veya 8 e kadar o konuda rahatım

Blw nedir ayiptir sorması kizlar:KK70:

Evet ne bu blw ya
Bebeğin kendi kendini beslemesi demek. Anne kesinlikle yedirmiyo. 3 gün kuralı ile sebze ve meyveler tek tek eline veriliyo, parmak şeklinde. Ya buharda yada fırında pişirilerek. Çocuk mama sandalyesinde döke saça yiyo, ana kendi kokusunu dokusunu hissederek. Sonra 1-1,5 yaşında tabağındakileri kaşık çatalla yiyebilen, aileyle oturup kendi kendini besleyebilen bireylere dönüşüyorlar :)
Ayrıntı için bakınız Facebook blw Türkiye
Kitap: o tabak bitecek mi?!

Benimki de 5 i geçmiş 2560 doğmyştu iyi mi 29 unda dolacak 4 aylik olacak

Maşallah canım bebeğin sağlıklı olduğu surece kiloyu hiç dert etme bu ay emzirme kampına soktum bebeğimi biraz kilo alsın diye ala ala 500 gr almış o da kar etmedi artık kiloyu problem etmiycem sağlıklı olsun yeter bundan sonra

Benimki de 5 i geçmiş 2560 doğmyştu iyi mi 29 unda dolacak
Bu ay 500

Bu ay 500 gr almış bir daha ki aşı aralıkta 4 tane aşı olacak dedi tabi benim gelecek ay rotamız var ozelde. Benimki son birkaç haftadır çok huysuz hatta yazmıştım mızır mızır şimdide yeni biley öğrenmiş aka aka diye mızırdanıyor bazen uyuduğunda 2 saati geçer bazende 5 dk uyur tilki uykusu resmen bazen çıldırıyorum kendimi yolmak istiyorum ama zor tutuyorum kendimi ama gece uykumuz çok şükür iyi akşam 9 veya 10 da uyur sabah 7 veya 8 e kadar o konuda rahatım
Benimki asidan dolayi huysuz bacagini hic oynatmiyor oynatincada aglayip geri duruyor normalmi birseymi oldu

Back