- Konu Sahibi SirriEyvan
-
- #55.981
Ya ben sastim kaldım cnm ne giydirecegimi. Burasi asiri aoguk degil kombiler daha acilmadi. Giydirsem terliyor az giydirsem kulak burun usuyor. Sasirdim valla artik. Gece durmadan ustunu açıyor. Orttugum gibi. Uyku tulumu alacagim artikKızlar bizim gaz sancımız bu ara azaldı şükür. Yaptıklarımı söyleyeyim, 2 kat giydiriyorum, uyanınca muakkak yün Yelek geçiriyorum sırtına. Ayakta 2 kat çorap, lcw dan kalın yumuş yumuş çoraplar aldım çok güzel ısıttı ayaklarını. Bir de et gün 10 çay kaşığı kadar ıhlamur veriyorum.. Bide geçen gün bi kere o yanlışı yapmış olsam da artık yapmıyorum, kola içmiyorum.. Tabi tüm bunların yanında kendim muhakkak çorap giyip bir Dr ev botu giyiyorum. Cidden faydasını gördüm, şiddetle tavsiye edilir :)
Terlese de daha kötü. Soguk alir. Dengeyi kurabilmek cok zorKızlar bizim gaz sancımız bu ara azaldı şükür. Yaptıklarımı söyleyeyim, 2 kat giydiriyorum, uyanınca muakkak yün Yelek geçiriyorum sırtına. Ayakta 2 kat çorap, lcw dan kalın yumuş yumuş çoraplar aldım çok güzel ısıttı ayaklarını. Bir de et gün 10 çay kaşığı kadar ıhlamur veriyorum.. Bide geçen gün bi kere o yanlışı yapmış olsam da artık yapmıyorum, kola içmiyorum.. Tabi tüm bunların yanında kendim muhakkak çorap giyip bir Dr ev botu giyiyorum. Cidden faydasını gördüm, şiddetle tavsiye edilir :)
doğru diyosun canım terleyince de fena, oyüzden ben sık sık giydir çıkar yapıyorum, serinse bi kat daha giydiriyorum, yatıracaksam hemen çıkarıyorum. Ama ayağı hep çift. Anca ısınıyo.Ya ben sastim kaldım cnm ne giydirecegimi. Burasi asiri aoguk degil kombiler daha acilmadi. Giydirsem terliyor az giydirsem kulak burun usuyor. Sasirdim valla artik. Gece durmadan ustunu açıyor. Orttugum gibi. Uyku tulumu alacagim artik
Uyku tulumu giydirince ekstra ustune birsey ortuluyormudoğru diyosun canım terleyince de fena, oyüzden ben sık sık giydir çıkar yapıyorum, serinse bi kat daha giydiriyorum, yatıracaksam hemen çıkarıyorum. Ama ayağı hep çift. Anca ısınıyo.
Bizde yatarken kollarını bi türlü içine sokamadığımız için bgn civilden uyku tulumu aldım. Çok tatlı, yıkanıyor şuan, yrn giydirince koyarım fotosunu. Bide şapka aldım, gece soğukta bile başı çok terliyo, sonra buz gibi oluyo. Şapka takmayı denicem bide
Gece corapla mi yatiriyorsun cnm peki. Ben sikilir diye cikqriyorum yaa. Yanlismi budoğru diyosun canım terleyince de fena, oyüzden ben sık sık giydir çıkar yapıyorum, serinse bi kat daha giydiriyorum, yatıracaksam hemen çıkarıyorum. Ama ayağı hep çift. Anca ısınıyo.
Bizde yatarken kollarını bi türlü içine sokamadığımız için bgn civilden uyku tulumu aldım. Çok tatlı, yıkanıyor şuan, yrn giydirince koyarım fotosunu. Bide şapka aldım, gece soğukta bile başı çok terliyo, sonra buz gibi oluyo. Şapka takmayı denicem bide
Uyku Tulumu bende düşündüm ama benim evim merkezi ısıtma yanmaya başlayınca ev çok sıcak oluyor kullanamam diye almıyorum kullaninca fikirlerini paylasirmisin canım ..cingirak ta çok güzelmiş ama dikkat et kafasına gözüne vurmasin benim kız sallama ya başlayın ca heyecanlaniyor kafasına yuzune vurdu bikaç kez ....doğru diyosun canım terleyince de fena, oyüzden ben sık sık giydir çıkar yapıyorum, serinse bi kat daha giydiriyorum, yatıracaksam hemen çıkarıyorum. Ama ayağı hep çift. Anca ısınıyo.
Ayaklari soguk olmuyormu peki .Bende çifte çorap giydiriyorum..o halde bile soğuk ayaklarıGece corapla mi yatiriyorsun cnm peki. Ben sikilir diye cikqriyorum yaa. Yanlismi bu
Ya ben sastim kaldım cnm ne giydirecegimi. Burasi asiri aoguk degil kombiler daha acilmadi. Giydirsem terliyor az giydirsem kulak burun usuyor. Sasirdim valla artik. Gece durmadan ustunu açıyor. Orttugum gibi. Uyku tulumu alacagim artik
Ben de ne giydireceğimi bilemeyenlerdenim.kalorifer daha yanmiyor.sürekli elektrikli soba açik.bulundugumuz odanin isisini 24 derecenin altina düşürmemeye calisiyorum.gecenlerde grip oldu yavrum 2 gün hapsurdu,burnu akti allahtan cabuk toparladi.sadece sık emzirdim baska ek bi sey vermedim.cevremdekiler cok terletiyosun ondan grip oldu diyo ama cocugun elleri ayaklari soğuk oluyo.bilemedimki nsl giydircegimi.hep icine patikli pijama ustune corap giydiriyom.iki kat penye giydiriyom.uyaninca üstune polar yelek giydiriyom.ama anne oldugumdan beri en cok soru ogluma ne giydirsem.bu arada gorev nedeniyle dogudayim ve ozellikle aksamlari soğuk.Ya ben sastim kaldım cnm ne giydirecegimi. Burasi asiri aoguk degil kombiler daha acilmadi. Giydirsem terliyor az giydirsem kulak burun usuyor. Sasirdim valla artik. Gece durmadan ustunu açıyor. Orttugum gibi. Uyku tulumu alacagim artik
Hangi sehirdesinBen de ne giydireceğimi bilemeyenlerdenim.kalorifer daha yanmiyor.sürekli elektrikli soba açik.bulundugumuz odanin isisini 24 derecenin altina düşürmemeye calisiyorum.gecenlerde grip oldu yavrum 2 gün hapsurdu,burnu akti allahtan cabuk toparladi.sadece sık emzirdim baska ek bi sey vermedim.cevremdekiler cok terletiyosun ondan grip oldu diyo ama cocugun elleri ayaklari soğuk oluyo.bilemedimki nsl giydircegimi.hep icine patikli pijama ustune corap giydiriyom.iki kat penye giydiriyom.uyaninca üstune polar yelek giydiriyom.ama anne oldugumdan beri en cok soru ogluma ne giydirsem.bu arada gorev nedeniyle dogudayim ve ozellikle aksamlari soğuk.
Bende dedim belki bana yakinsindir ama yokBitlisteyim.
Yazmanda sakinca yoksa sen nerdesin?Bende dedim belki bana yakinsindir ama yok
Çorapsiz yatirilir mi hiç ayaklari donar ben külotlu çorapla yatiriyorum onun içine bir çorap dahaGece corapla mi yatiriyorsun cnm peki. Ben sikilir diye cikqriyorum yaa. Yanlismi bu
kızlar çorap olmalı bencede. Anca büyüdükleri zaman corapsiz yatarlar. Valla ben bile dusundum çorapla yatmayı .gece emzirmeye kalkınca ayaklarim buz kesiyor hemen sutume geçer diye korkuyorumÇorapsiz yatirilir mi hiç ayaklari donar ben külotlu çorapla yatiriyorum onun içine bir çorap daha
ben aksamlari 1 saat yakiyorum ankaradayim serin oluyor geceBu kıyafet konusu çok zor kızlar ya. Ne giydircem i şaşırdım valla
.gece kombiyi kapatıyor um bu seferde emzirmeye kalkınca odum kopuyor usuyecek diye. Kombi açık olsa uyunmaz zaten. Gunduz de kombiyi yakmasam yerler buz gibi. Yaksam ev sıcak
Kizlar gazli bebek anneleri benim arkadasimin da kizi gazliydi ilk ay sadece Hippin anasonlu rezeneli cayi ondan veriyordu ictkten yarim saat sonra hemen etki ediyomus patir patir gazini cikariyormus bence ondan alin bi deneyin 4 ay sonrasi icin de var o caydanrezene çayini nasil yapiyoruz tarifini verir misiniz kizlar gaza iyi geliyormus
Ben bitkisel de olsa anne sütünden başka hiçbir şey vermeme taraftariyim rezene çayini kendim içicem tarif lazimKizlar gazli bebek anneleri benim arkadasimin da kizi gazliydi ilk ay sadece Hippin anasonlu rezeneli cayi ondan veriyordu ictkten yarim saat sonra hemen etki ediyomus patir patir gazini cikariyormus bence ondan alin bi deneyin 4 ay sonrasi icin de var o caydan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?