• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Cnm zinco kullanit kullanmaz gaz cikarttiriyor
Eczaneden nurse harveys adında bir şurup önerdi ilaç olarak geçmiyormuş bitkisel dedi. Kendi kızınada kullanmış fayda Görmüş aldım bir ölçek verdi uyutmadan önce şimdilik rahatlama görünmüyor :110:gece 3 gibi tekrar vericem inşallah fayda görürüz

Bizde de öyle ilk iki ay yaşamadığımız gaz sıkıntısını şimdi yaşamaya başladık. Birde gündüz çok uzun saatler uyuyor gece uykusunu etkilermi acaba. Gündüz uyanık tutsam gece daha iyi uyurmuyuz
Aynen canım benim kızda öyle sabah 9.30 dan akşm 4 e kadar falan arada en fazla 2 saat uyanık kalıp uyuyor.gece uykusunada 9.30 gibi yatıyor.bazı geceler uykusu çabuk dağılıyor.2 3 defa uyanıyor.gündüz az uyuduğu zamanda çokda değişmiyor gece uykusu.3 defa kalkacağına 2 defa kalkıyor mesela.uçurum yok yani arada.o yüzden bırak uyusun gündüz.ufaklar daha büyüdükçe uyku düzeni oturur merak etme

Aynen canım benim kızda öyle sabah 9.30 dan akşm 4 e kadar falan arada en fazla 2 saat uyanık kalıp uyuyor.gece uykusunada 9.30 gibi yatıyor.bazı geceler uykusu çabuk dağılıyor.2 3 defa uyanıyor.gündüz az uyuduğu zamanda çokda değişmiyor gece uykusu.3 defa kalkacağına 2 defa kalkıyor mesela.uçurum yok yani arada.o yüzden bırak uyusun gündüz.ufaklar daha büyüdükçe uyku düzeni oturur merak etme
Saatleri hemen hemen aynı bizimkide 10.30 gibi uyuyor saat 4 e kadar arada en fazla 1 saat uyanık kalıyor sonra birdaha saat 20:00 gibi uyuyor eskiden gece 00:00 gibi uyanırdı sonra 03:00 sonra sabah 06:00 sonrada yanıma alırdım emerken bir kaç saat birlikte uyurduk ne güzel günlermiş :KK51: şimdi 20 dk da bir ıkınıyor sabaha kadar poposunu pış pışlatıyor.

Kiiz gitt tahlil yaptirr. Test falan da mi yapmadin. Ayy bi bebis daha geliyor zannimca:KK73:
2-3 gun geciktiğinde yapmıştım negatif çıkmıştı 1 ay oldu daha tık yok :D kaçtır kocişe test al diyorum bi türlü alamadı kan testi için de ben çekiniyorum sağlık ocağından ne biliim :D

Şimdi uyutma saatleriyle ilgili bir program çıkarttım yarın uygulıycam bakalım sonucu buraya yazarım

olmaz ya bişi evham yapmayın.
spiral aklıma yatmıyor bnm annem spiralle hamile kalmış.

ben de istiyorum ya acaba hızlandıracak bir şey var mı? bir de lütfen kızlar bilgilendirin adetten sonra kg verme oldu mu?

Bende bunu merak ediyorum belki Göbeğimde biraz gider diyorum yarin benimde 3ayim bitiyo

Bende bunu merak ediyorum belki Göbeğimde biraz gider diyorum yarin benimde 3ayim bitiyo
Ben 2 haftada 4 kilo verdim yani haftalik 2 kilo veriyorum sadece ekmek pirinç ve şekeri kestim onun dışında hersey yiyorum. Günlük hafif hafif egzersizde yapıyorum malum isede başladım. Adet olarakta öyle gobegime pek bi faydasını görmedim diyet yaptığım içi n göbek küçülüyor yoksa adetin bana pek bi faydası olmadı.

Ihlamuru nasil yaptin canim. Benimkininde sudan midesi bulaniyo :KK43: kakasida yesil

Anneyi dinle rahat ol canim. Bencede yeterli hem gitmene yakinda acikmis olur yapisir gogusune ne guzel:KK46:

Benimkide oyle hep toplamaktan hawasizda kaliyo saclarimiz gece yatarken actim sabah yatagi toparlarken yastiga bi baktim bi avuc sac :KK43:

Biberonu mu degistirsen acaba canim. Yada siringayla az az wer alissin

Ben metsil kullaniyorum cnm gunde 3 kere 10.ar damla werebilirsin dedi dr. Cok gazi war buaralar
Kaynar suya 1 çay kaşığı ıhlamur attım, 2-3 dk demlendi, süzdüm ılıyınca içirdim
olmaz ya bişi evham yapmayın.
spiral aklıma yatmıyor bnm annem spiralle hamile kalmış.

ben de istiyorum ya acaba hızlandıracak bir şey var mı? bir de lütfen kızlar bilgilendirin adetten sonra kg verme oldu mu?
canım çok yoğun olur kilo verirsin dediler ama ilk gün haricinde hiç yoğun olmadı benim , kilo da gitmedi göbek de :((

2-3 gun geciktiğinde yapmıştım negatif çıkmıştı 1 ay oldu daha tık yok :KK70: kaçtır kocişe test al diyorum bi türlü alamadı kan testi için de ben çekiniyorum sağlık ocağından ne biliim :KK70:
Kiizz ben hamile oldugumda 2-3 gun geciktigim de test yaptim negatifdi 1 hafta sonra pozitif oldu
Nasil duruyorsun bi test al yap 1 aylik gecikme var aman tanrim didim :rolleyes:
Bebek geliyor :KK46:

2-3 gun geciktiğinde yapmıştım negatif çıkmıştı 1 ay oldu daha tık yok :KK70: kaçtır kocişe test al diyorum bi türlü alamadı kan testi için de ben çekiniyorum sağlık ocağından ne biliim :KK70:
Bende hala adet görmedim kızlar.şişim şişim şiştim yeminle:KK70:

Back