• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
açıkçası umduğum kadar oyalanmıyor. ama oyuncak fiyatlarına bakılırsa o kdr pahalıya gelmiyor. 150 idi e bebekte.
maymun normalde kim bilir kaç para. içindeki çıngıraklı aslanın tavşanını aldım ben indirimde 30 tl idi.
bu da çınguraklardan biri.
bu arada 12 haziranda 4. ayı kucağımda istediği şeye eğiliyor. bn de eğiyorum kendi tutuyor
Şimdi e bebekte 200 lira olmuş. Ama Dediğin gibi oyuncaklar çok pahalı onlarla kıyaslayınca daha iyi geliyor insana. Bu arada Bebeğin çok tatlı duruyor öp benim yerime :)

Kizlar bendr dun adet oldum anlasilan çoğumuzun adetideayni olacak bizimki daha oyuncak turmuyo yani kisa sureli turup birakiuo elleriyle oynuyo surekli birde aso yeriniz kizarmis verem asisi olanywr iki gundur huzursuzdu ya ondan ya gazdan cozemedim carpol verdim aksam rahatladi gibi ama bu aksamda versemmiki ne kadara dogru
Huzursuzluk mizmizlik bizde de var

Benim kızımında çok dökülüyodu.ağzı burnu yastık hep kıl oluyordu.kestik saçını rahat etti çocuk.ağzına bile giriyordu.uzadı bile..rahatsız ediyorsa kesin çabuk uzuyor canım.kızmı bebeğin hatırlayamadım kızsa saç bandı falan takınca şirin oluyor:))erkekde zaten çok problem olmaz.
Nasıl kestirdiniz bende oğlumun ki bu kestirmek istiyorum ama daha kafasını zor tutuyor

Maşallah gündüz uyursa gece tabi uyumaz:-)benimki çok dakik 40 dakika sadece uyuyor neden 40 dk acaba çok ilginç
Benimkide gündüzleri 10 ar dakikalık şekerleme yapıyor hep akşama kadar. Bu nasıl uyku anlamadım valla
Nasıl kestirdiniz bende oğlumun ki bu kestirmek istiyorum ama daha kafasını zor tutuyor
cnm eşim makinesi ile kesti plastik ucunu taktı . ben tuttum kizimi o kesti

Kızlar banada bir akıl verin mahvoldun uykusuzluktan bebeğim uyumuyor uyutuyorum en fazla 20 dk sonra Başlıyor kıvranmaya bütün gecem BAŞINDA geçiyor pış pış Sabahı ediyoruZ rahatlatsın diye gaz ilacı kullanayım diyorum öneriniz varmı ? Doktorumuza söyledim hiç oralı olmuyor ama Artık dayanamıyorum ne kullanayım

Canim ben kolik bebek annesiyim. En bastan beri zinco kullaniyorum cok memnunum. Bi de rezene&anason iciyodum ekstra bebegime de veriyodum cok gazi oldugunda. Rahatliyodu cok sukur. Suan da gaz oldukca veriyorum zincoyu. Rezene anason da ben iciyorum sutten geciyo zaten.
Anneyi dinle rahat ol canim. Bencede yeterli hem gitmene yakinda acikmis olur yapisir gogusune ne guzel:KK46:
Ay evet ya annem ozellikle denk getiriyo benim gelis saatime ac oluyo normalde 5 dk duran cocuk en az 15 dk emiyo sut gelmese bile :KK42: cok ozluyo demek ki annecigini :KK42:
Birde ben hala hastalanmadım benim gibi olmayan varmı. 40 kımız çıkınca doktor kontrolüne gitmem lazımdı gitmedim acaba bir terslikmi var.
Ben de hastalanmadim. Ve spiral dusunuyodum tirstim valla gecen cumartesi annemin gun arkadaslarindn bi teyze dedi ki ogluma spirae hamile kaldim. Bi arkadasim uc aylik igneyle hamile kaldi. En guvenli yontem ne bilemedim valla. Gerci bizim kocisle aramiz limoni oldugunda sıkıntı yok da, duzelince epey sıkıntı :KK35: ben ogluma belki 5 sene belki de hic dusunmuyorum kardes yapmayi, tabiki en dogrusunu Allah bilir bi de zaten biz suan maddi olarak da hazir degiliz bi bebege daha..

E="mehtapmhtp88, post: 42948469, member: 646562"]Kizim sac bandi takinca deli oluyor varyaaaa asla kabul etmiyor. Hic rahatsizliga gelemez hanimefendii[/QUOTE]
Canim benimki hem suslu hem sokakci :) ama çok huysuz evde gece 3 den asgi uyumaz gunduzde yarım saatlik uykular

Arkadaşlar bugün doktora gittik rutin kontrol için organlarını inceledi çok iyi dedi kulaklar iyi dedi ellerinden tutup kaldırdı çok beğendi neredeyse oturacak hanım efendi diyor :) boy kilo baktı 7.50 kilo olmuş 65 cm kafa 41.5 cm dedi gelişiminin önde olduğunussöyledi o kadar sevindim ki anlatamam d vitamini ve kan ilacını aksatma dedi bide yanakları putirlu idi çok opturme tadavi başladık öpmekyasak de dedi kakasini sordu hergun yyapiyormu diye poposuna kukusuna baktı :) allahima bin sukur iyiki dogurmusum diyorum hergun kırk kez allahım herkese anneligi nasip etsin :) kadınınyyaşayabileceği en güzel duygu

Kızlar banada bir akıl verin mahvoldun uykusuzluktan bebeğim uyumuyor uyutuyorum en fazla 20 dk sonra Başlıyor kıvranmaya bütün gecem BAŞINDA geçiyor pış pış Sabahı ediyoruZ rahatlatsın diye gaz ilacı kullanayım diyorum öneriniz varmı ? Doktorumuza söyledim hiç oralı olmuyor ama Artık dayanamıyorum ne kullanayım
Kesinlikle zinco ile sifa bulduk cnm. Gunde 3kere 4 damla

olmaz ya bişi evham yapmayın.
spiral aklıma yatmıyor bnm annem spiralle hamile kalmış.

ben de istiyorum ya acaba hızlandıracak bir şey var mı? bir de lütfen kızlar bilgilendirin adetten sonra kg verme oldu mu?
Ben uc aydir gr bile veremedim bakalim ne olucak bundan sonra

Kizlar bendr dun adet oldum anlasilan çoğumuzun adetideayni olacak bizimki daha oyuncak turmuyo yani kisa sureli turup birakiuo elleriyle oynuyo surekli birde aso yeriniz kizarmis verem asisi olanywr iki gundur huzursuzdu ya ondan ya gazdan cozemedim carpol verdim aksam rahatladi gibi ama bu aksamda versemmiki ne kadara dogru
Benim iki gun ustuste verfigim oldu yada gun asiri uc gun verdigim de oldu. Ama cok az cay kasiginin ucuyla

Screenshot_2015-10-09-21-59-43.webp

Kızlar resimdeki calpol kullanım şekli.netten aldım ama şurup içindeki de aynı yazıyor. calpolu 3 aylıktan 1 yaşa kdr yarım ölçek ila 1 olcek verebiliyor muşuz. Sağlık ocağındaki hemşire de bana öyle demişti. Buyudu artık a verirsen etki yapmaz demişti

Back