- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #55.481
Deme kiz allah korusun:) zatrn gamileliklerim riskli geçiyor. Hele bi de bebekleee ay nyse bu konulari kapatalimYapcak bsy yok hamilesin hamilesin![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deme kiz allah korusun:) zatrn gamileliklerim riskli geçiyor. Hele bi de bebekleee ay nyse bu konulari kapatalimYapcak bsy yok hamilesin hamilesin![]()
![]()
Etil alkol zararli deGil miİceriginde etil alkol yaziyo en sonda. Bebeklerde kullanilmasi sakincali olsa doktor onermezdi. Ben kullaniyorum cok da memnunuz.
Mama veriyor musun canimKizim dun rekor kirdi 17 saat uyumadi. Aklim almiyor teminle. Yapmadigim sey kalmadi uyumadi. Siz uykulati duzenliosunuz masallah. Benimkinde duzenleyeck uyku yok.
Benimki de gece sık kalkmaya başladi neden acaba ya offfKizim dun rekor kirdi 17 saat uyumadi. Aklim almiyor teminle. Yapmadigim sey kalmadi uyumadi. Siz uykulati duzenliosunuz masallah. Benimkinde duzenleyeck uyku yok.
dut deyince ne gzldir onun tadıKizlar ben dut kurusunun suyunu içiyorum artti sütüm o karninin guruldamasina sebep olur mu bebeğimin
Canim iyi bi ilac rahatlatiyor ama ishal yapiyo bu sefer bendeki etkisi bu oldu kabiz olunca weriyorum nurse harweys iEczaneden nurse harveys adında bir şurup önerdi ilaç olarak geçmiyormuş bitkisel dedi. Kendi kızınada kullanmış fayda Görmüş aldım bir ölçek verdi uyutmadan önce şimdilik rahatlama görünmüyorgece 3 gibi tekrar vericem inşallah fayda görürüz
Bence sen al test eczaneyi ara cikamiyosan getirsinler. Biz bile heyecan yaptik burda2-3 gun geciktiğinde yapmıştım negatif çıkmıştı 1 ay oldu daha tık yokkaçtır kocişe test al diyorum bi türlü alamadı kan testi için de ben çekiniyorum sağlık ocağından ne biliim
![]()
Şaka yapiyrm cnm benim Allah hersey in hayirlisini wersin. Benimde hamileligim riskli oldugu icin anliyorum seniDeme kiz allah korusun:) zatrn gamileliklerim riskli geçiyor. Hele bi de bebekleee ay nyse bu konulari kapatalim![]()
2014 temmuz anneleri konusunda da ayni muhabbet donmus canim. Orda bi anne de bu alttaki cevabi yazmis. Oku istersen.Etil alkol zararli deGil mi
2014 temmuz anneleri konusunda da ayni muhabbet donmus canim. Orda bi anne de bu alttaki cevabi yazmis. Oku istersen.
"Bazı ilaçlarda alkol varmış ama O alkol bildiğin sarhoş eden değil tıbbi bir alkol bizede dr söylemişti ama zinconun içeriğine baktığın zaman tamamen bitki yağlarından oluşuyor olduğunu görürsünüz neredeyse bütün bebek sahibi arkadaş ve aile çevrem kullandı hiçbir çocukta bir sorun çıkmadı merak etmeyin gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz kurtarıcı resmen"
Ya bence de herkes bulunduğu yeri yazsın yakın olanlar görüşelim.Kizlar yaa gorusebilsek ne iyi olur. Bebeklerimizde ilerde arkadas olurdu ne güzellyakin olanlar gorussun bence. Bana zaten yakin yok
![]()
İstanbul maltepe:))Ya bence de herkes bulunduğu yeri yazsın yakın olanlar görüşelim.
Bazen cezvede bilaç dk kaynatıyorum uygun yer olmadığındada yedek biberonumuza 1 yemek kaşığı rezene anason kimyon karışımından koyup üzerine 60 cc sıcak su koyuyorum demleyip süzgeçten diğer biberona geçirip içiriyorum canımTam olarak tarifi verebilir misinz,
Sen nerdesin canim?Ya bence de herkes bulunduğu yeri yazsın yakın olanlar görüşelim.
Bende maltepe baska war miiiİstanbul maltepe:))
Kizlar yaa gorusebilsek ne iyi olur. Bebeklerimizde ilerde arkadas olurdu ne güzellyakin olanlar gorussun bence. Bana zaten yakin yok
![]()
Ben de pendikİstanbul maltepe:))
Yani istanbul icin dedimAnadolu yakasindakiler ortak bi yerde bulussakk, avrupa yakasindakilerde bi yerde toplansa?????