• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ya kizlar hic adet gormedim karnim iki uc gundur balon gibi şişti. Keske olsam yaaa. Esim dioki bi doktora gidiyomuşuz 5aylik hamileymissin

Kizim dun rekor kirdi 17 saat uyumadi. Aklim almiyor teminle. Yapmadigim sey kalmadi uyumadi. Siz uykulati duzenliosunuz masallah. Benimkinde duzenleyeck uyku yok.

Kizlar ben dut kurusunun suyunu içiyorum artti sütüm o karninin guruldamasina sebep olur mu bebeğimin

Eczaneden nurse harveys adında bir şurup önerdi ilaç olarak geçmiyormuş bitkisel dedi. Kendi kızınada kullanmış fayda Görmüş aldım bir ölçek verdi uyutmadan önce şimdilik rahatlama görünmüyor :110:gece 3 gibi tekrar vericem inşallah fayda görürüz
Canim iyi bi ilac rahatlatiyor ama ishal yapiyo bu sefer bendeki etkisi bu oldu kabiz olunca weriyorum nurse harweys i
2-3 gun geciktiğinde yapmıştım negatif çıkmıştı 1 ay oldu daha tık yok :KK70: kaçtır kocişe test al diyorum bi türlü alamadı kan testi için de ben çekiniyorum sağlık ocağından ne biliim :KK70:
Bence sen al test eczaneyi ara cikamiyosan getirsinler. Biz bile heyecan yaptik burda :KK70:
Deme kiz allah korusun:) zatrn gamileliklerim riskli geçiyor. Hele bi de bebekleee ay nyse bu konulari kapatalim:KK70:
Şaka yapiyrm cnm benim Allah hersey in hayirlisini wersin. Benimde hamileligim riskli oldugu icin anliyorum seni:KK200:

Etil alkol zararli deGil mi
2014 temmuz anneleri konusunda da ayni muhabbet donmus canim. Orda bi anne de bu alttaki cevabi yazmis. Oku istersen.

"Bazı ilaçlarda alkol varmış ama O alkol bildiğin sarhoş eden değil tıbbi bir alkol bizede dr söylemişti ama zinconun içeriğine baktığın zaman tamamen bitki yağlarından oluşuyor olduğunu görürsünüz neredeyse bütün bebek sahibi arkadaş ve aile çevrem kullandı hiçbir çocukta bir sorun çıkmadı merak etmeyin gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz kurtarıcı resmen"

2014 temmuz anneleri konusunda da ayni muhabbet donmus canim. Orda bi anne de bu alttaki cevabi yazmis. Oku istersen.

"Bazı ilaçlarda alkol varmış ama O alkol bildiğin sarhoş eden değil tıbbi bir alkol bizede dr söylemişti ama zinconun içeriğine baktığın zaman tamamen bitki yağlarından oluşuyor olduğunu görürsünüz neredeyse bütün bebek sahibi arkadaş ve aile çevrem kullandı hiçbir çocukta bir sorun çıkmadı merak etmeyin gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz kurtarıcı resmen"

Zincodaki alkol kefir ve sirke yapilirken ortaya cikan alkol gibiymis diyorlar... Yenilebilir mis yani artik ne kadar dogru bilemem

Tam olarak tarifi verebilir misinz,
Bazen cezvede bilaç dk kaynatıyorum uygun yer olmadığındada yedek biberonumuza 1 yemek kaşığı rezene anason kimyon karışımından koyup üzerine 60 cc sıcak su koyuyorum demleyip süzgeçten diğer biberona geçirip içiriyorum canım

İnstagram da yetmiyo vatsap kiz grubu mu kursak :confused:unlu ya simdi gruplar.

Back