• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar bugun biraz rahatladim benim kiza once meme verdim azicik icti sonra biberonu verdim anlayinca agladi tekrar meme sonra biberon en son uyku sersemi olunca yaklasik 10cc kadar icti yarisi dokuldu ama olsun cok mutlu oldum sanirim alisacak ac kalmayacak sizle paylasayim istedim

Kızımın saçlarını kestik. Benim saçlarım baya dökülüyor cnm. Benim oturduğum evde yerlerde beyaz.Tek sac teli bile hemen sırıtıyor. Sinir oluyorum. Allahtan kira. Kasımda kendi evimize taşıncaz inşallah
Ahahaa pardon canım yaa düzgün okumadım demekki.algı çocuklarda olunca böyle oluyo demekki:KK70:

inş bakalım

yok canım eline verirsem tutuyo, ağzına götürüyor ama kendi uzanıp almıyor

azcık daha sabredelim :KK66:

gün bile etkiler gelişimi die boşuna dememişler, doğru diyosun

ozaman erken desene, amaaan stres yapcak yer arıyom bende :) bizimkisi 23 Haziran doğumlu

Bu arada kızlar benimki huzursuz, kakası da biraz yeşil die bgn ıhlamur verdim ilk kez, suyu bile sevmeyen oğlum bunu keyifle içti maşallah :) tavsiye ederim
Ihlamuru nasil yaptin canim. Benimkininde sudan midesi bulaniyo :KK43: kakasida yesil
Kizlarr merhaba,insallah herkes iyidir.. ben ise basladim pazartesi gunu bilen bilir.. sabah 7 de anneannesine birakirken emziriyorum aksam da 5 bucuk 6 gibi alinca hemen emziriyorum sorum su ki gun icinde kac cc sut yeter ogluma? Sabah 10da bi 200 cc + oglen 1bucukta 200 cc sagiyorum iki paket yani o kadar cikiyo.. Aksam gittigimde de dolu dolu oluyo direkt iki gogsumu de emiyo.. Bugun sagiyorum ya mesela onu ertesi gun kullanmasi ici birakiyorum bugununki yarina yani. Yeterli oluyo mudur ki 400 cc 9 saat icin?
Edit: annem rahat ol ben ayarliyorum doyuyo diyo ama bilemedim..
Anneyi dinle rahat ol canim. Bencede yeterli hem gitmene yakinda acikmis olur yapisir gogusune ne guzel:KK46:
Uyudu çok sukur basım catladi agrimaktan. Birde saçların flaket dökülüyor en sonunda kazitcam yaa bunaldim:KK47:
Benimkide oyle hep toplamaktan hawasizda kaliyo saclarimiz gece yatarken actim sabah yatagi toparlarken yastiga bi baktim bi avuc sac :KK43:
kizlar oglum 3 ayi bitirdi biberonla mama iciremiyorum baska bsey verdigmde iciyo mama icmiyo ne yapabilirm var mi oneriniz
Biberonu mu degistirsen acaba canim. Yada siringayla az az wer alissin
Kızlar banada bir akıl verin mahvoldun uykusuzluktan bebeğim uyumuyor uyutuyorum en fazla 20 dk sonra Başlıyor kıvranmaya bütün gecem BAŞINDA geçiyor pış pış Sabahı ediyoruZ rahatlatsın diye gaz ilacı kullanayım diyorum öneriniz varmı ? Doktorumuza söyledim hiç oralı olmuyor ama Artık dayanamıyorum ne kullanayım
Ben metsil kullaniyorum cnm gunde 3 kere 10.ar damla werebilirsin dedi dr. Cok gazi war buaralar

Ihlamuru nasil yaptin canim. Benimkininde sudan midesi bulaniyo :KK43: kakasida yesil

Anneyi dinle rahat ol canim. Bencede yeterli hem gitmene yakinda acikmis olur yapisir gogusune ne guzel:KK46:

Benimkide oyle hep toplamaktan hawasizda kaliyo saclarimiz gece yatarken actim sabah yatagi toparlarken yastiga bi baktim bi avuc sac :KK43:

Biberonu mu degistirsen acaba canim. Yada siringayla az az wer alissin

Ben metsil kullaniyorum cnm gunde 3 kere 10.ar damla werebilirsin dedi dr. Cok gazi war buaralar
Bizde de öyle ilk iki ay yaşamadığımız gaz sıkıntısını şimdi yaşamaya başladık. Birde gündüz çok uzun saatler uyuyor gece uykusunu etkilermi acaba. Gündüz uyanık tutsam gece daha iyi uyurmuyuz

Kızlar banada bir akıl verin mahvoldun uykusuzluktan bebeğim uyumuyor uyutuyorum en fazla 20 dk sonra Başlıyor kıvranmaya bütün gecem BAŞINDA geçiyor pış pış Sabahı ediyoruZ rahatlatsın diye gaz ilacı kullanayım diyorum öneriniz varmı ? Doktorumuza söyledim hiç oralı olmuyor ama Artık dayanamıyorum ne kullanayım
gaz ilacı idrarla atılıyor zararı yok diye biliyorum. sap simplex kullanıyorum bn. 4 kg iken 8 damla demişti dr. bn 06:00-12:00-18:.00-24:00 da 12 şer damla veriyordum. düzenli kullanınca fayda veriyor.
artık sbh 06:00-akşam 18:00 de 8 er damla veriyorum.
yazık bebişe sancı çektirme. soğuk diye gazlar artmış bn atletin üzerine müslin bezi katlayıp sarıyorum beline. ayağı da üşümeyecekmiş.
teyzem gögsü üşümesin kafi demişti.
o kdr salyayla zor oluyor. önlük gemen su içinde.

Birde ben hala hastalanmadım benim gibi olmayan varmı. 40 kımız çıkınca doktor kontrolüne gitmem lazımdı gitmedim acaba bir terslikmi var.

Birde ben hala hastalanmadım benim gibi olmayan varmı. 40 kımız çıkınca doktor kontrolüne gitmem lazımdı gitmedim acaba bir terslikmi var.
bn gittim kontrole rahme bakıyor toplanmış mı içinde kan pıhtı kalmış mı diye.
ben de hala adet olmadım meraktayım ne zmn olacağım veya olmak için yapılacak bir şey var mı

gaz ilacı idrarla atılıyor zararı yok diye biliyorum. sap simplex kullanıyorum bn. 4 kg iken 8 damla demişti dr. bn 06:00-12:00-18:.00-24:00 da 12 şer damla veriyordum. düzenli kullanınca fayda veriyor.
artık sbh 06:00-akşam 18:00 de 8 er damla veriyorum.
yazık bebişe sancı çektirme. soğuk diye gazlar artmış bn atletin üzerine müslin bezi katlayıp sarıyorum beline. ayağı da üşümeyecekmiş.
teyzem gögsü üşümesin kafi demişti.
o kdr salyayla zor oluyor. önlük gemen su içinde.
Herkese farklı bir ilaç iyi gelmiş. Annemi çağırdım gelsin bebişe baksın eczaneye gideyim artık hangisi varsa alayım bu gece denerim. Kullanır kullanmaz etkisi oluyormu yoksa bir kaç günemi faydasını görürüz

bn gittim kontrole rahme bakıyor toplanmış mı içinde kan pıhtı kalmış mı diye.
ben de hala adet olmadım meraktayım ne zmn olacağım veya olmak için yapılacak bir şey var mı
Aslında ihmal etmemek Lazım eşimde Israr ediyor git sipral taktır bir kaza Olmasın diye korkuyorum canım yanacak puff...

Herkese farklı bir ilaç iyi gelmiş. Annemi çağırdım gelsin bebişe baksın eczaneye gideyim artık hangisi varsa alayım bu gece denerim. Kullanır kullanmaz etkisi oluyormu yoksa bir kaç günemi faydasını görürüz
dr bana düzenli kullan ztn anca 2 haftada düzene girer dedi

sesli ışıklı maymun var büyükçene ama onu kaldırıp koyamıyor sinir oluyor. ben de dikkati dağılmasın bir maks 2 oyuncak asmaya başladım. alt kısmından çıtçıtı kapanınca da resimdeki gb katlanıyor. dur resim çekem :)
Çok Sağol canım ya daha iyi fikir sahibi oldum böyle. Son olarak tavsiye eder misin bu oyun halısını? Yani iyi ki almışım diyor musun?

Çok Sağol canım ya daha iyi fikir sahibi oldum böyle. Son olarak tavsiye eder misin bu oyun halısını? Yani iyi ki almışım diyor musun?
açıkçası umduğum kadar oyalanmıyor. ama oyuncak fiyatlarına bakılırsa o kdr pahalıya gelmiyor. 150 idi e bebekte.
maymun normalde kim bilir kaç para. içindeki çıngıraklı aslanın tavşanını aldım ben indirimde 30 tl idi.
bu da çınguraklardan biri.
bu arada 12 haziranda 4. ayı kucağımda istediği şeye eğiliyor. bn de eğiyorum kendi tutuyor

Eklentiler

• IMG_20151009_163514.webp
    IMG_20151009_163514.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 73
Bizde de öyle ilk iki ay yaşamadığımız gaz sıkıntısını şimdi yaşamaya başladık. Birde gündüz çok uzun saatler uyuyor gece uykusunu etkilermi acaba. Gündüz uyanık tutsam gece daha iyi uyurmuyuz
Maşallah gündüz uyursa gece tabi uyumaz:-)benimki çok dakik 40 dakika sadece uyuyor neden 40 dk acaba çok ilginç

Aslında ihmal etmemek Lazım eşimde Israr ediyor git sipral taktır bir kaza Olmasın diye korkuyorum canım yanacak puff...

Kizlarr yoksa yeni hamile haberleri mi alacaz oy heyecanlandim:KK45:

olmaz ya bişi evham yapmayın.
spiral aklıma yatmıyor bnm annem spiralle hamile kalmış.

Ben dün adet oldum çok şükür 3.5 ay sonra

Kizlar bende adet oldum bugun cok az gelmis ama bakalim ne kadar surecek
ben de istiyorum ya acaba hızlandıracak bir şey var mı? bir de lütfen kızlar bilgilendirin adetten sonra kg verme oldu mu?

Kizlar bendr dun adet oldum anlasilan çoğumuzun adetideayni olacak bizimki daha oyuncak turmuyo yani kisa sureli turup birakiuo elleriyle oynuyo surekli birde aso yeriniz kizarmis verem asisi olanywr iki gundur huzursuzdu ya ondan ya gazdan cozemedim carpol verdim aksam rahatladi gibi ama bu aksamda versemmiki ne kadara dogru

Back