- 23 Mart 2010
- 528
- 670
- 123
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #55.501
Ewet ya güzel olur.anadolu yakasında olan kim var başka??Anadolu yakasindakiler ortak bi yerde bulussakk, avrupa yakasindakilerde bi yerde toplansa?????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ewet ya güzel olur.anadolu yakasında olan kim var başka??Anadolu yakasindakiler ortak bi yerde bulussakk, avrupa yakasindakilerde bi yerde toplansa?????
Anadolu yakasindakiler ortak bi yerde bulussakk, avrupa yakasindakilerde bi yerde toplansa?????
İtiraz ediyorum :))) ben çok uzağım, gelememkiiiiiEwet ya güzel olur.anadolu yakasında olan kim var başka??
Sen nerdesin canim?
Ben istanbul ortaköy canım. Oğlum için Maltepe'ye geliyorum doktora,güzel yer![]()
Hangi hastaneye gidiyosun canim?Avrupa Yakasında kimler var?
Veriyorum evet canim.Mama veriyor musun canim
Neeeeeee nasil yaniiii 1yemek kasigi rezene anason kimyonu karistirip 60cc ile demliyormusunnnnBazen cezvede bilaç dk kaynatıyorum uygun yer olmadığındada yedek biberonumuza 1 yemek kaşığı rezene anason kimyon karışımından koyup üzerine 60 cc sıcak su koyuyorum demleyip süzgeçten diğer biberona geçirip içiriyorum canım
O zaman açliktan değildir dimi uyumamasi benim kiz da 40 dk uyuyo gündüzVeriyorum evet canim.
Sema hastanesine canımHangi hastaneye gidiyosun canim?
Aa benim hastane. Bulent bey mi mehmet bey mi doktorun. Ben orda dogum yaptim :) ewimde az ilerisinde bak adreste werdimSema hastanesine canım
Bari randewulari ayni gune getirelim ben pazartesi gidicemSema hastanesine canım
Cogu bebegin bitiyomus ama walla benimkinin artti. Uykudan uyaniyo cigliklaKizlar ben eylul 2015annesiyim 3cu ayindan sonra gaz sorunu bitiyo diyorlar dogrumu kizlar bebegim kakasini bile yapamiyo
Canim bugun tam bir aylik elhamdulillaj sukurler olsun,nursey veriyorum canim biogaia da veriyorum,dogru duzgun gazini bile cikartamiyo karin masaji bisiklet hareketi yapiyorum ama kaka yapamiyo gaz damlalarini kullanmaya basladikdan sonra eskiden yapiyodu(((Cogu bebegin bitiyomus ama walla benimkinin artti. Uykudan uyaniyo cigliklanurse harweys ver cnm doktoruna danisarak. Bide acielma yagi al aktardan biriki damla topuklarina sur masaj yap karninada sur saat yonune dogru oksa yawrunu. Kac gunluk?
Hayal kirikligina ugratmak istemem seni ama malesef bitmedi... duyduguma gore genelde 6 aydan sonra tamamen bitiyormusKizlar ben eylul 2015annesiyim 3cu ayindan sonra gaz sorunu bitiyo diyorlar dogrumu kizlar bebegim kakasini bile yapamiyo
tamamen bittiğini söyleyemem ama önemli ölçüde azalıyo canım.. Benimki günlerce kakasını yapamazdı ama düzene girdi şükürKizlar ben eylul 2015annesiyim 3cu ayindan sonra gaz sorunu bitiyo diyorlar dogrumu kizlar bebegim kakasini bile yapamiyo
bize doktor debridat die bi şurup verdi kakası için, o çok iyi gelmiştiCanim bugun tam bir aylik elhamdulillaj sukurler olsun,nursey veriyorum canim biogaia da veriyorum,dogru duzgun gazini bile cikartamiyo karin masaji bisiklet hareketi yapiyorum ama kaka yapamiyo gaz damlalarini kullanmaya basladikdan sonra eskiden yapiyodu(((