• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bazen cezvede bilaç dk kaynatıyorum uygun yer olmadığındada yedek biberonumuza 1 yemek kaşığı rezene anason kimyon karışımından koyup üzerine 60 cc sıcak su koyuyorum demleyip süzgeçten diğer biberona geçirip içiriyorum canım
Neeeeeee nasil yaniiii 1yemek kasigi rezene anason kimyonu karistirip 60cc ile demliyormusunnnn:KK57: yanlismi anladim. Bebege cok agir gelmiyormu. Bugun kizim azcik uudu anasondan ödüm koptu. Ama merak ettim nasil yaptigini ve ise yarayop yaramadigini

Kizlar ben eylul 2015annesiyim 3cu ayindan sonra gaz sorunu bitiyo diyorlar dogrumu kizlar bebegim kakasini bile yapamiyo

Kizlar ben eylul 2015annesiyim 3cu ayindan sonra gaz sorunu bitiyo diyorlar dogrumu kizlar bebegim kakasini bile yapamiyo
Cogu bebegin bitiyomus ama walla benimkinin artti. Uykudan uyaniyo ciglikla :( nurse harweys ver cnm doktoruna danisarak. Bide acielma yagi al aktardan biriki damla topuklarina sur masaj yap karninada sur saat yonune dogru oksa yawrunu. Kac gunluk?

Cogu bebegin bitiyomus ama walla benimkinin artti. Uykudan uyaniyo ciglikla :KK43: nurse harweys ver cnm doktoruna danisarak. Bide acielma yagi al aktardan biriki damla topuklarina sur masaj yap karninada sur saat yonune dogru oksa yawrunu. Kac gunluk?
Canim bugun tam bir aylik elhamdulillaj sukurler olsun,nursey veriyorum canim biogaia da veriyorum,dogru duzgun gazini bile cikartamiyo karin masaji bisiklet hareketi yapiyorum ama kaka yapamiyo gaz damlalarini kullanmaya basladikdan sonra eskiden yapiyodu(((

Canim bugun tam bir aylik elhamdulillaj sukurler olsun,nursey veriyorum canim biogaia da veriyorum,dogru duzgun gazini bile cikartamiyo karin masaji bisiklet hareketi yapiyorum ama kaka yapamiyo gaz damlalarini kullanmaya basladikdan sonra eskiden yapiyodu(((
bize doktor debridat die bi şurup verdi kakası için, o çok iyi gelmişti

Back