2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Tatlım sakın böyle kötü şeyleri aklına getirme, kötü rüya yorumlarınıda okuma canımı sıkma boşuna oki:KK66: allaha emanetiz hepimiz hapşurup duruyorum habire hastalıktan bende ondan korkuyorum bişi olucak diye ne kadar evhamlıyız:KK43:

Haklisin ama iste iki gece ust uste gorunce bugun bakiyim dedim ne bu ilk yorumda bu. Butun moralim bozuldu. Hayrilisi olsun artik :( Allaha emanet yapicak birsey yok.

günaydın hanımlar :)

bugün doktora gideceğim sonunda..bakalım ne alemde miniğim..hala hamileliliğin şokunu atamadım üzerimden şöyle bir göreyim o zaman atıcam sanırsam :D
siz nasılsınız?

Benim vugün lekelenmem oldu hanımlar.Dr a gittim kese var ama bebek yok dedihaftaya bakalım dedi.kese 5 haftaymış ama gebelik 6 haftaymışAllah jn nucizesi bitmez ben yine de umudumu kaybetmemeye çalışıcağım

cnm lekelenme önemli, allah korusun düşük belirtilerinden bir ama illa ki öyle olacak diye bir kural yok ki..kesen 5 haftalıksa eğer bebeğin görünmemesi de gayet normal, haftaya inşallah bebişini de görürsün..sen dikkat et kendine, progestan verdiyse onu kullan, dinlen bol bol haftaya iyi şeyler olacak allahın izniyle :)

Haklisin ama iste iki gece ust uste gorunce bugun bakiyim dedim ne bu ilk yorumda bu. Butun moralim bozuldu. Hayrilisi olsun artik :KK43: Allaha emanet yapicak birsey yok.

ammaaan canım ya ben neler gördüm rüya yorumlarına baksaydım şimdiye zengin olmam gerekirdi ama hala asgari ücretin birazcık üstünde maaşla çalışıyorum..bozma moralini :) koy elini karnına, benim bebeğim anneciğini bırakmayacak de konuş onla :)

Tesekkur ederim biraz daha rahatladim. Ilk basta duydugumda hic istemedm aldiricam diye tutturmustum. Simdi hep o geliyor aklima ondan da bu kadar korkuyorum sanirim. Ama sagolun biraz acildim walahi dogru her ruya yorumu ciksaydi bende smdi cok zengindim. :)

Gunaydin anneler bebisimin kesesini gordum daha 4 hafta 3 gunlukmus kalp atisini duymadik kan ve idrar verdim sonucunu bekliyorum sonra ilac yazacak doktorum

Tesekkur ederim biraz daha rahatladim. Ilk basta duydugumda hic istemedm aldiricam diye tutturmustum. Simdi hep o geliyor aklima ondan da bu kadar korkuyorum sanirim. Ama sagolun biraz acildim walahi dogru her ruya yorumu ciksaydi bende smdi cok zengindim. :)[/QUO

ben de hiç istemedim cnm gripten dolayı doktora gittim kan testinde çıktı " şaka yapıyosun" dedim doktora..sonra oturdum ağladım ben ne yapacağım diye..çalışan bir anneyim, oğlum 21 aylık daha bebek ve bana da çok düşkün..çok zorlukların üstesinden yeni yeni gelmeye başlamıştık..
sonra oturdum düşündüm bu bebeğin ne suçu var o da benim parçam..zaten aldıramazdım da yapamam ben biliyorum..daha önce 2 kez kürtaj oldum ağlaya ağlaya..ilk gebeliğimde kalbi durmuştu bebeğimin düşük başladı, ikincisi boş gebelikti..çok istedim, çok uğraştım oğlumda..zorlu süreçler kanamalar vs.. problemli bir hamilelik sonrasında geldi bana miniğim..
şimdi hiç uğraşmadan hatta korunurken süpriz yaptı bana mercimek..nasıl kıyılır ki..vardır bir hikmeti rabbim böyle istemiş..
şimdi heyecanlanıyorum kontrole gidicem diye..hele bi göreydim sağlıklı olduğunu

Günaydin hanimlar :) keseyi görenler olmus ohh ne güzel..
Rabbim saglikla kalbide duymanizi nasip eder insallah..
Ben ikisinide atlattim sirada üçlü testi bekliyorum 12inci ile 15inci hafta arasinda olmasi gerekiyormus..

Benim vugün lekelenmem oldu hanımlar.Dr a gittim kese var ama bebek yok dedihaftaya bakalım dedi.kese 5 haftaymış ama gebelik 6 haftaymışAllah jn nucizesi bitmez ben yine de umudumu kaybetmemeye çalışıcağım

lekelenme bende de var canım dr uma bugün haber vermeyi düşünüyorum senin lekelenmen nasıl benim sulu akıntıyla beraber kahverengi renkte geliyo :(

KIZLAR SLMM ,
ilk sayfaya haziran yüzüme gülsün yazmıştım.. tüp bebek tedavısı ile hamile kalmış olabılırım idrar testlerim pozitif.
inşallah ilerleyen sayfalara güzel şeyler yazmak nasip oluur,
hepinizi tebrik ediyorum,

Kizlar kalp atislarini duydunuz mu ben dayanamayip dun gittim dr cok yavas diyince inanilmaz moralim bozuldu belki kucuk diye boyledir biraz bekleyelim dedi yikildim yaa uff boyle olaniniz var mii?

Haklisin ama iste iki gece ust uste gorunce bugun bakiyim dedim ne bu ilk yorumda bu. Butun moralim bozuldu. Hayrilisi olsun artik :KK43: Allaha emanet yapicak birsey yok.
Rüyanı akan suya anlat onla beraber aksın gitsin kimselere de söyleme cnm ve rüya gerçekten bilen tarafından yorumlanmalı unut gitsin

KIZLAR SLMM ,
ilk sayfaya haziran yüzüme gülsün yazmıştım.. tüp bebek tedavısı ile hamile kalmış olabılırım idrar testlerim pozitif.
inşallah ilerleyen sayfalara güzel şeyler yazmak nasip oluur,
hepinizi tebrik ediyorum,

gözün aydın cnm allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş :)

o_OKızlar maden suyu Zararlı mıdır bize? Arada içiyorum , henüz doktoruma da soramadım

Hoşgeldiniz bayanlar hayirli ugurlu olsun bebisleriniz InsaAllah sag saglim kucagimizi hepimiz aliriz kucagimiza

Allah yardimcin olsun cnm kolay gelsin InsaAllah dogum.iznine kadar rahat bir hamilelik ve is hayatı geçirirsin
Hoşbuldum âmin inşallah sağ salim alırız. Hepimize hayırlı olsun :KK28:

Tatlim bunlar iyi gunleriniz bende cok yiyordum bianda bi tiksinme mide bulantisi geldi gecen persembeden beri olumuyum dirimiyim belli deil yemeden icmeden kesildim hayattan koptum mide bulantilarim yuzunden sosyal hayatim alt ust oldu hicbiyere gitmek bisey yapmak istemiyorum insss en yakin zamanda atlatirim :KK42:
Tiksindiğim tek şey kırmızı et oldu :( bende saat başı acıkanlardanım ve biraz geciktiğim zaman bişeyler yemeye vicdan yapıyorum :) Benim bir sorunum da çok sık tuvalete çıkıyorum gece sürekli uykum bölünüyor bu sebepten :/

kızlar doktorum günde yarım litre süt mutlaka kırmızı et ve meyve ye dedi posalarıyla beraber haberiniz olsun...

Back
X