Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
bir arkadaşım chicconun anne yanı beşiğinden çok memnun kaldığını söylemişti çok yer de kaplamıyormuş sanırım çok kullanışlı demişti
Evet ben de arkadas tavsiyesiyle o modeli ogrendim, cok uzun sure yanlarinda o sekilde yatti kizlari ☺️ sonra baska aparatlarla park yataga donusuyormus bir de sanirim, yazliga filan giderlerken de katlayip arabaya atiyorlardi. Bizim de kapimiz cok, oyle pratik kompakt bir sey istiyorum bakalim. Zaten oglus olucagi icin artik tipinden gectim alacagim herseyin sjdjdjd🤣🤣

canım çiğ badem çiğ fındık bunları tüket bol su iç en az 2.5 lt. akşamdan kuru kayısıyı suya koy sabah hem suyu iç hem de kayısıyı ye. Doktor bana duphalac şurup yazdı ama o çok şekerli içimi bayıyor benim ben şurubu bırakıp bu şekilde beslenmeye geçtim düzeliyor gibi. Mutlaka yoğurt ve kefir tüket kefir önemli probiyotik olması açısından. Bir de kabak çorbası yapıyor annem bana o çok iyi geliyor Kabak da lifli olduğu için faydası olur . Lifli sebzelerden tüketmeye gayret et bir süre.
canım bişey sorcam suyu nasıl o kadar tüketebiliyorsun bi yöntemi var mı. ben inanılmaz zorlanıyorum, zaten içer içmez de idrara çıkıyorum. bak sabahtan beri 1buçuk litrelik şişe önümde duruyor ama yok bitiremiyorum

canım bişey sorcam suyu nasıl o kadar tüketebiliyorsun bi yöntemi var mı. ben inanılmaz zorlanıyorum, zaten içer içmez de idrara çıkıyorum. bak sabahtan beri 1buçuk litrelik şişe önümde duruyor ama yok bitiremiyorum
canım ben normaldede çay kahve içer gibi su içen biriyimdir. günde hiç içmesem 2 litre kesin içerim. Şuanda da çay kahve içemediğim için bişeyler içme ihtiyacım oluyor ilaçlardan mdır nedir bilmiyorum ağzımda kuruyor dayanıyorum suya. Ben bitirdikçe annem yeniliyor sağolsun epey içiyorum bu şekilde. İçine de herhangi bir şey eklemiyorum.

Evet ben de arkadas tavsiyesiyle o modeli ogrendim, cok uzun sure yanlarinda o sekilde yatti kizlari ☺️ sonra baska aparatlarla park yataga donusuyormus bir de sanirim, yazliga filan giderlerken de katlayip arabaya atiyorlardi. Bizim de kapimiz cok, oyle pratik kompakt bir sey istiyorum bakalim. Zaten oglus olucagi icin artik tipinden gectim alacagim herseyin sjdjdjd🤣🤣
olur mu yaa erkeklere göre de çok güzel şeyler var ben hiç öyle düşünmüyorum. çok cool eşyalar var 😍😍 evet pratikmiş epey, o modeli gidip bir yerinde görürsün içine sinerse bakarsın

olur mu yaa erkeklere göre de çok güzel şeyler var ben hiç öyle düşünmüyorum. çok cool eşyalar var 😍😍 evet pratikmiş epey, o modeli gidip bir yerinde görürsün içine sinerse bakarsın
Benim salmislik duzeyi ajdjdjdjd🤣puseti unisex aliyim renk olarak, belki diger embriyo kizdir hsjdjdjddj 🙈🙈 ay ogluusum alinma annem teyzelerle sakalasiyoruz sjdjjf

Ben de maxicosi de buldum bir anne yani bir de chicco, cok yerim de yok bir de cok efektif bir sey bulmam gerekiyor🥹evim cok ferah feza bir ev degil malesef
chicco next2me forever olan çok kullanışlı canım hala arada kullanıyorum öğle uykusunu onda yapıyor sonra yatağına götürüyoruz. 2-3 yaşına kadar kullanılır. bir de yenidoğana uygun sallanan küçük olan modeli de var o pek kullanışlı olmaz bebek oturunca ayaklanınca sarkabilir. bi 6 ay kullanılır ancak ona dikkat edersiniz

Kızlar bu uyku halini ne yapacağız valla doktordan geldim tüm gün yataktaydım kalkamıyorum 2.trimester enerjisi kimde var bende yok djfjf

chicco next2me forever olan çok kullanışlı canım hala arada kullanıyorum öğle uykusunu onda yapıyor sonra yatağına götürüyoruz. 2-3 yaşına kadar kullanılır. bir de yenidoğana uygun sallanan küçük olan modeli de var o pek kullanışlı olmaz bebek oturunca ayaklanınca sarkabilir. bi 6 ay kullanılır ancak ona dikkat edersiniz
Ya evet arkadasiminki next2me olani, sallanani da kanmaya cok musait bir model oyle sallanan eden seylere zaafim var🤣 bu babybjörn lerin ziplanan modellerine de bayiliyorum o yuzden. Ama dedigin gibi dunya paralar verip sadece bes alti ay kullanmak beni cok uzer. Bir dolu esyayi alip koyacak yerim de yok hani cesit cesir alip dizemem hepsini malesef. Sanirim dedigin modele bakacagiz sen de cok memnunmussun bak kac yasina gelmis hala kullaniyor🩵

Kızlar bu uyku halini ne yapacağız valla doktordan geldim tüm gün yataktaydım kalkamıyorum 2.trimester enerjisi kimde var bende yok djfjf
Kiz dur bi 13 dolu dolu bitsin 🤣 ben ucundan geldigini dusundum cmt pazar acikcasi ama mutluluktan da olmus olabilir🥹 bugun ful yatiyorum yine koturum gibi ajdjfjfjfjf

Yok ben herkes güncellendi enerjik bi ben böyle kurbanlık dana gibiyim sanıyordum Jdjdjdjdj herhalde 16-17fe güncellenicez
Bacaklarim kalcam filan tutuk, dun azicik fazla gezip ev isi yaptim diye bir de cok sacma🤣 ay normal enerjimi hareketimi cok ozledim ya😬 sanki sonsuza dek boyle kanepe yatak arasi gidip gelicez gibi di mi 🤣🤣

Ya evet arkadasiminki next2me olani, sallanani da kanmaya cok musait bir model oyle sallanan eden seylere zaafim var🤣 bu babybjörn lerin ziplanan modellerine de bayiliyorum o yuzden. Ama dedigin gibi dunya paralar verip sadece bes alti ay kullanmak beni cok uzer. Bir dolu esyayi alip koyacak yerim de yok hani cesit cesir alip dizemem hepsini malesef. Sanirim dedigin modele bakacagiz sen de cok memnunmussun bak kac yasina gelmis hala kullaniyor🩵
ben foreverı da bir ileri bir geri sallıyarak uyutuyorum çocuğu arada. zorlarsan sallanıyor :) babyjörnle 4moms arasında kalmıştım. 4moms almıştım sonrasında 5-6 aya kadar iş görüyor. araştır bakalım farkını pek bilmiyorum. aylar ilerlesin de ben bi sürü şey önericem olmazsa olmaz listesi falan yapıcam size :)

Back
X