2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Doktordan geldik az once. Kesemizin boyu buyumus ama kalp atisini duyamadik. Esim biraz uzuldu ama doktor haftaya duyariz erken dedi. Bilemiyorum. Tam bes hafta dort gunluk mus bebek. Duyan varmi bu haftadaa sabirsizlaniyorum wallahi

Şöyle bir site buldum arkadaşlar hamilelikte hangi bitkilerin tüketilmesi ile ilgilş, linki veriyorum.
http://www.gebelik.org/dosyalar/hamilelik.html
Özet olarak herseyin fazlası zarar diyor oyüzden biraz dikkat etmekte fayda var.

cok saol cnm yararli bir site ama dedigim gibi ben bundan sonra zencefili agzima koymam InsaAllah sag saglim kucagimiza aliriz allah yardimiz olsun

Doktordan geldik az once. Kesemizin boyu buyumus ama kalp atisini duyamadik. Esim biraz uzuldu ama doktor haftaya duyariz erken dedi. Bilemiyorum. Tam bes hafta dort gunluk mus bebek. Duyan varmi bu haftadaa sabirsizlaniyorum wallahi
hosgeldin cnm Hayırlı olsun bebisin ama kalp atisi icin erken daha bikdigim ve iki tane cocumda 7 veyq 8. Haftada duyuluo kalp atışı cok nadir 6. Haftada duyuluomus hatta bazen 10. Haftaya kadar uzuyo ben kk da boyle bir mucize okumustum mesela

cok saol cnm yararli bir site ama dedigim gibi ben bundan sonra zencefili agzima koymam InsaAllah sag saglim kucagimiza aliriz allah yardimiz olsun

hosgeldin cnm Hayırlı olsun bebisin ama kalp atisi icin erken daha bikdigim ve iki tane cocumda 7 veyq 8. Haftada duyuluo kalp atışı cok nadir 6. Haftada duyuluomus hatta bazen 10. Haftaya kadar uzuyo ben kk da boyle bir mucize okumustum mesela

Ben cok etkilenmedim zaten ama esim benden beter omu hamile benmi anlamadim zaten :) insallah hafataya duyariz artik

Benim vugün lekelenmem oldu hanımlar.Dr a gittim kese var ama bebek yok dedihaftaya bakalım dedi.kese 5 haftaymış ama gebelik 6 haftaymışAllah jn nucizesi bitmez ben yine de umudumu kaybetmemeye çalışıcağım

herkese merhaba bende kısmetse haziran annesi olacağım. Ilk randevum salı günü heyecanlıyım. Allah bebeklerimizi eksiksiz,noksansız kucağımıza almayı nasip etsin.

Yok bende hocama sordum dediğin gibi içme dedi bende içmicem zencefili, ben roka için demiştim.
Aynen kalp atışı 7-8. Haftada duyulur.

Benim vugün lekelenmem oldu hanımlar.Dr a gittim kese var ama bebek yok dedihaftaya bakalım dedi.kese 5 haftaymış ama gebelik 6 haftaymışAllah jn nucizesi bitmez ben yine de umudumu kaybetmemeye çalışıcağım
İyi düşün güzel şeyler olsun canım

Yok cnm bizde 5+2de gittik 1 hafta 10gun sonra gelin dedi c.tesi 6.hafta doluyor

Hic moral bozmak yok canim.mirakini en ust sewiyede tut dedigin gibi allahtan umut kesilmez böyle olaylar duyuyoruz oalbilio takma hatta ben bu kk da 9 muydu 10 muydu neydi bebegi gorunmeyip bir haftabsonra kurtaja olmasina karar verilio mucize bir şekilde o arada bebegi görülen olay okumustum benim arkadasimin bebgide oyke oldu yolk kesesinin arkasina saklanmis 2 hafta bebegi göremediler artik oda iki gözü iki cesme perisan olmustu ama zippir vellet suan iki 3 bucuk aylık hatta oda bubhaziranda dogdu annesine dedim kizsa eger adını nazli.koy die ama yaramaz bir pasa cikti rabbimin rahmeti sonsuzdur umudununyitirme InsaAllah haftaya görürsün

Yok bende hocama sordum dediğin gibi içme dedi bende içmicem zencefili, ben roka için demiştim.
Aynen kalp atışı 7-8. Haftada duyulur.

Gerçek emin deildim ama icim.cok huzursuzdu zenvefil icin ama.demekki gercekten annem.hakliymis neyse onuda yasicakmisim demek hayirkisi bubarada hocana sorup paykastigin icin cok saol cnm gercekten emin oldum InsaAllah rabbim de acil şifalar versin sana ve tum hastalara

Kızlar Ailelere syldk ama huzursuz oldum resmen .neyse kızlar ben kac haftalık oluyrm bugun 12 gunluk gckme kese 9 mm cıktı iyi mi güzel mi yaa..

Sabah sabah ruyamda cok kotu deprem oldugunu gordum. Yorumuda bebek bekleyen kadinin bebegini dusurmesimis. :( niye boylr ruya gordum ki simdi :(

Gerçek emin deildim ama icim.cok huzursuzdu zenvefil icin ama.demekki gercekten annem.hakliymis neyse onuda yasicakmisim demek hayirkisi bubarada hocana sorup paykastigin icin cok saol cnm gercekten emin oldum InsaAllah rabbim de acil şifalar versin sana ve tum hastalara
Sağol canım ama dün gece daha da kötüleştim :( grip kötü çarptı beni annemler eşim sağolsun neler neler yaptılar ama ilaçsız baya bir uğraştırıcak beni sanırım, kafamı kaldıramıyorum yatakta bebeğim etkilenmesin inş ya ara ara sarımtırak hafif kahve akıntım devam ediyor buarada gerçi dün doktora söyledim kırmızı olmadığı sürece sıkıntı yapma dedi.

Sabah sabah ruyamda cok kotu deprem oldugunu gordum. Yorumuda bebek bekleyen kadinin bebegini dusurmesimis. :KK43: niye boylr ruya gordum ki simdi :KK43:
Tatlım sakın böyle kötü şeyleri aklına getirme, kötü rüya yorumlarınıda okuma canımı sıkma boşuna oki;) allaha emanetiz hepimiz hapşurup duruyorum habire hastalıktan bende ondan korkuyorum bişi olucak diye ne kadar evhamlıyız:(

Back
X