2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba güzel anne adayları.. benimde 11 aylık oğluşum var Allah sizleride kucağınıza almayı nasip etsin.. süsleme işleri yapıyorum bu konuda konu açtım istediğiniz her şeyi çok uygun fiyatlara yapabilirim.. açtığım konuya bakarsanız çok sevinirim :)

benim doktorum da biraz yogun, adetimin geciktigi gun randevu aldim ancak 2 hafta sonrasina.. ama ilk bebegimi sag salim dogurttugu icin yine ayni doktora gitmek istiyorum. 6. haftaya denk geliyo insallah gitmisken kalp atislarini da duyarim. bugun hafif bulantim var sanki ama biraz da gribim ondan da olabilir. bulantilar 7. haftadan sonr oluyodu cunku. daha hic doktora gitmeden herkese soyledik. allah yuzumuzu kara cikarmasin.

benim doktorum da biraz yogun, adetimin geciktigi gun randevu aldim ancak 2 hafta sonrasina.. ama ilk bebegimi sag salim dogurttugu icin yine ayni doktora gitmek istiyorum. 6. haftaya denk geliyo insallah gitmisken kalp atislarini da duyarim. bugun hafif bulantim var sanki ama biraz da gribim ondan da olabilir. bulantilar 7. haftadan sonr oluyodu cunku. daha hic doktora gitmeden herkese soyledik. allah yuzumuzu kara cikarmasin.

valla biz de hiç doktora gitmeden herkese söyledik. gönlümüzü ferah tutalım, insallah herşey yolunda gidecek.

canım bende bayramın ilk gününden beri yataktayım. çok sukur bugun biraz kendime geldim. 2.günü ateşleniyo gibi olduğum için acile gittim. parol serum yaptılar.parol ağrı kesici,boğaz spay bide augmentin antibiyotik yazdı ama antibiyotiği almadım. parol icebilirsin dedi ama günde 1 kez ictim. normalde ben bu denli grip olmazdım,hemen gecerdi ama hamişlikte gercekten vücut direnci düsüyormus. doğal yollardan tedavi etti eşim sagolsun beni. ballı limonlu zencefil, surekli taz sıkılmıs portakal,mandalina,limon suyu karısımı, sıcak corba falan. böyle atlatmaya calışıyorum
en kotusude bayramın 3.günü sürekli hapsırıyodum ve her defasında kasıklarımda feci agrı oluyodu. cok vicdan azabı cektim,bebişimin canı acır mı diye ama saolsun arkadaslar moral verdi. ama bundan sonra kendime çookk dikkat edicem
ins tez zamanda iyilesirsin ama sana tavsiyem hapsırırsan , bacaklarına kendine dogru cek. o zaman cok agrı olmuyo.uzatınca çok agrı oluyor. RABBİM şifa versin
tatlım çok teşekkür ediyorum, bir arkadaşım söyledi bugün zencefil bal limon karışımını denicem bakalım, işe gidemedim...yatıyorum şimdi o kadar da dikkat ederim giyiymime fln ama birinden aldım demekki :( inş hepimiz iyileşiriz canım sanada çok geçmiş olsun.

Bende doktora gittigim gun 6.haftaya girmis oluyorum ama gecen mecburen baska bi doktora gittik 1 hafta 10gun sonra duyariz dedi ama bana gore cok uzun bi sure soledi tam garanti olsun diye sanirim cnm ama ben yinede gidicem
bugün doktora gittik ve keseyi gördük çok şükür :) banada 10 gün sonra gel kalp atışlarını o zaman duyarız dedi. 5+5 günlükmüş minikom bence acele etmeyin direk görürüz o zaman diye düşünüyorum.

tatlım çok teşekkür ediyorum, bir arkadaşım söyledi bugün zencefil bal limon karışımını denicem bakalım, işe gidemedim...yatıyorum şimdi o kadar da dikkat ederim giyiymime fln ama birinden aldım demekki :KK43: inş hepimiz iyileşiriz canım sanada çok geçmiş olsun.

Rica ederim canim benim. Benim esim gripti.askim yaklasma bana dedi ama dayanamam kii :KK15: bundan sonra cok dikkat etcem, cunku cok zor atlattim
Bide az once ilk asermemi yasadimmm. hemen kocama soyledim, hemen istedi. Yarim saate yedim. Ne oldugunu soylemeyeyim caniniz istemesin. Sizin basladi mi asermeniz :oops::KK16:

[portisc21242, member: 217533"]bu hamilelik takvimini nasil ekliyorum? bir turlu olmadi[/QUOTE]

Kisisel bilgilerinden hamilelik takvimi var canim oraya tahmini doğum tarihini yaziyorsun. Sonra cikiyo :KK45::KK45:

Rica ederim canim benim. Benim esim gripti.askim yaklasma bana dedi ama dayanamam kii :KK15: bundan sonra cok dikkat etcem, cunku cok zor atlattim
Bide az once ilk asermemi yasadimmm. hemen kocama soyledim, hemen istedi. Yarim saate yedim. Ne oldugunu soylemeyeyim caniniz istemesin. Sizin basladi mi asermeniz :oops::KK16:
benimde bayramda tin tin gezmekten oldu heralde hiç dinlenmedim ki :(
umarım atlatırım biran önce...bende dün konuşma anında ahh keşke şuda olsaydı dedim ama o aşermeymiydi bilmiyorum.

Bugün tekrar kan verdim normal bir şekilde ilerliyor mu diye. Maşallah 2,5 kat artmış, çok sevindim :KK9: Hamilelik süresinde gideceğim doktordan ancak 2,5 hafta sonraya randevu aldım :KK43: Özel ama devlet hastanesinden beter. Sabredemiyorum diye cuma gününe başka bir doktordan randevu aldık. Bakalım belki keseyi görürüz :KK37:

Bugün tekrar kan verdim normal bir şekilde ilerliyor mu diye. Maşallah 2,5 kat artmış, çok sevindim :KK9: Hamilelik süresinde gideceğim doktordan ancak 2,5 hafta sonraya randevu aldım :KK43: Özel ama devlet hastanesinden beter. Sabredemiyorum diye cuma gününe başka bir doktordan randevu aldık. Bakalım belki keseyi görürüz :KK37:
bende haftaya kendi doktoruma gidecektim güya, sınava gireceğim için sınav öncesi içim rahat etsin diye bugün dayanamadım ve gittim rahatladım...insan telaş oluyor, annelik duygusu karnımızda hiseettiğimiz andan itibaren başlıyormuş hakikaten...

tatlım çok teşekkür ediyorum, bir arkadaşım söyledi bugün zencefil bal limon karışımını denicem bakalım, işe gidemedim...yatıyorum şimdi o kadar da dikkat ederim giyiymime fln ama birinden aldım demekki :KK43: inş hepimiz iyileşiriz canım sanada çok geçmiş olsun.

Tekrat cok gecmis olsun cnm ama bence zencefiki kesinlikle kullanma nette cogu yerde dusuge sebep oluo die yazio bende 2.ci dusugumun sebebini biraz ondanda bikirim benim migde bulantim asiri idi hergun zencefilki limnlu cay yapiodum annem hep kiziodu icme sunu bu adet sokucudur cocuga bisi okucak die diyip durdu ama ben dinlemesim cunku gerçekten migde bulantisini aninda keaio ve cok iyi geliodu bir nette bir iki yerde migde bulantisini keser ojudum ya dewam ettim ve sonuc bir haftayi gecmedi dusuk tabiki belki gunu bitmisti hersey allahtan ona amenna hasa sozum yok ama sebep de olabikio sen iyi bir arastir istersen canim ama ben bundan sonra agzima hamilelik boyunca zencefil okumam ha birde bu olay basima gelince netten iyicene arastirdimki zencefil gercekten adet sokucu ozelligide varmis :-(

Ah kiyamam...bende kapaliyim...ve o konuda çok cekersin orda biliyorum...insanı en çok o zorluyor...nerede yaşamak istersin deseler burda yani türkiyede derim o yüzden burda kaldım...ama orası da yarı memleket arada özlüyorum...Alllah yardimcin olsun kolay değil gurbette olmak...:KK43:

EEwet ya gerçekten benim en cok soguma nedenimde o irkcilik ama gercekten senin anne memleketin annen burda nereli gidip geliomusun buraya geliosan bellimi okur görüşürüz belki :-)

Amin canim saolasin rabbim yardimcimiz olsun ama cok zor bi donemden geciyorum hic bu kdr kotu olcagimi dusunmemistim :KK43:

Amin cnm rabbim kolaylik versin rahat bir hamilelik gegecirelim

Merhabalar :) ben de allah izin verirse 2015 haziran annesi olacağım :) bugün doktora gittim Kesemızı gördük henüz çok minnak 10 mm ♡ inşallah en kisa zamanda kalp atıslarıni da duyarız :) hepimiz için bu süreç sağlıklı ve mutlu geçer inşallah

merhabalar, ben de insallah 2015 haziran annesi olacağım. çok heyecanlıyım. tüp bebek ile hamile kaldım. 4+5 olarak hesapladım ben. kan değerlerim düzgün bir şekilde arttı çok şükür. 14 ekimde doktora ilk randevuya keseyi görmeye gideceğiz insallah.
şu anda yogun akıntı, gögus hassaslaşması, ani uyku bastırmalarım var. mide bulantım henüz yok.

Herkese Merhaba allah kısmet ederse bende haziran annesi olacam. 2012 Kasım annesiydim oglum daha cok kucuk ama vardır her iste bir hayır. Hepinize sağlıklı rahat bir hamilelik diliyorum.

merhaba hanımlar :KK66:

gebelik haftasını tam olarak bilmediğim için mayısta mı doğum olur yoksa haziran mı bilmiyorum, yarın öğrenicem inşallah :)
ama kan değeriyle uyumlu gebelik haftasına bakınca sizlerle aynı dönemdeyim, o yüzden bu gruba da bakmak istedim..
herkes sağlıkla kucağına alır inş meleklerini :)

Hoşgeldiniz hanimlar bebislwriniz hayirli ugurlu olsun InsaAllah sag saglim hepimiz kucağımiza alsigimiz zamanlarida paylaşırız

Ya hanimlar sizde ani sinir bosalmasi aglama krizi oluomu bende ilk defa boyke seyler oluo onceki hamileliklerimde hic biyle sey yasamamiatim herseye hemen agliorum herseysen aliniorum nedir benim bubhakinya aglak biri oldum ciktim birde bileniniz var roka nin bir tehlikesi varmi onceden hic aewmeDim aimdi roka dekisi oldum acayip limon nlu roka yiyorum oEllikle domates mozzarella oeyniri defne ve rokayi ekmek araso yapip bir haftadir bikmadan hergün yiyorum korkuomda bisi olur die poffff bileniniz varmi kizlar

kızlar bende sanırım haziran yada mayıs sonu bilemiyorum aslında şubat annesi olacaktım fakat bebeğin kalp atışı oluşmadı.şimdi tekrar aynı şey olurmu bilmiyorum kimsenin haberi yok bu sefer kalp atışı oluşmadan söylemem herkese tekrar anlatırken üzülüyorsun.sanırım 5+4 deyim cumaya randevu aldım kese olusurmu onu bile bilmiyorum

Tekrat cok gecmis olsun cnm ama bence zencefiki kesinlikle kullanma nette cogu yerde dusuge sebep oluo die yazio bende 2.ci dusugumun sebebini biraz ondanda bikirim benim migde bulantim asiri idi hergun zencefilki limnlu cay yapiodum annem hep kiziodu icme sunu bu adet sokucudur cocuga bisi okucak die diyip durdu ama ben dinlemesim cunku gerçekten migde bulantisini aninda keaio ve cok iyi geliodu bir nette bir iki yerde migde bulantisini keser ojudum ya dewam ettim ve sonuc bir haftayi gecmedi dusuk tabiki belki gunu bitmisti hersey allahtan ona amenna hasa sozum yok ama sebep de olabikio sen iyi bir arastir istersen canim ama ben bundan sonra agzima hamilelik boyunca zencefil okumam ha birde bu olay basima gelince netten iyicene arastirdimki zencefil gercekten adet sokucu ozelligide varmis :-(
Ciddimisin ya tühh ben bir arastırayım dediğin gibi araştırma sonuçlarınıda paylaşırım ki herkes bilgilensin. Çok teşekkürler

Ya hanimlar sizde ani sinir bosalmasi aglama krizi oluomu bende ilk defa boyke seyler oluo onceki hamileliklerimde hic biyle sey yasamamiatim herseye hemen agliorum herseysen aliniorum nedir benim bubhakinya aglak biri oldum ciktim birde bileniniz var roka nin bir tehlikesi varmi onceden hic aewmeDim aimdi roka dekisi oldum acayip limon nlu roka yiyorum oEllikle domates mozzarella oeyniri defne ve rokayi ekmek araso yapip bir haftadir bikmadan hergün yiyorum korkuomda bisi olur die poffff bileniniz varmi kizlar
Şöyle bir site buldum arkadaşlar hamilelikte hangi bitkilerin tüketilmesi ile ilgilş, linki veriyorum.
http://www.gebelik.org/dosyalar/hamilelik.html
Özet olarak herseyin fazlası zarar diyor oyüzden biraz dikkat etmekte fayda var.

Back
X