2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Tatlim bunlar iyi gunleriniz bende cok yiyordum bianda bi tiksinme mide bulantisi geldi gecen persembeden beri olumuyum dirimiyim belli deil yemeden icmeden kesildim hayattan koptum mide bulantilarim yuzunden sosyal hayatim alt ust oldu hicbiyere gitmek bisey yapmak istemiyorum insss en yakin zamanda atlatirim :KK42:
Haklisin herkestefarkli oluyor ama mide bulantısı berbat bir şey...arkadaşım 14. Haftasında hala kusuyor...ilaçlarla ayakta duruyor...Rabbim yardımcimiz olsun....

Haklisin herkestefarkli oluyor ama mide bulantısı berbat bir şey...arkadaşım 14. Haftasında hala kusuyor...ilaçlarla ayakta duruyor...Rabbim yardımcimiz olsun....
Amin canim saolasin rabbim yardimcimiz olsun ama cok zor bi donemden geciyorum hic bu kdr kotu olcagimi dusunmemistim :(

Ben 4 + 3 um... Haftaya perşembe 5+4 ken keseiiçin randevu aldım... Kalp atışıni duyma ihtimalim var mi o zaman...:)?
Bende doktora gittigim gun 6.haftaya girmis oluyorum ama gecen mecburen baska bi doktora gittik 1 hafta 10gun sonra duyariz dedi ama bana gore cok uzun bi sure soledi tam garanti olsun diye sanirim cnm ama ben yinede gidicem

Amin canim saolasin rabbim yardimcimiz olsun ama cok zor bi donemden geciyorum hic bu kdr kotu olcagimi dusunmemistim :KK43:

Evet öyledir canım... Allah hayırlısını versin...annelik bu yüzden kutsal... cennet ayakları altında... Hayırlısı bakalım... inşaAllah sende o kadar uzun sürmez... :(

Bende doktora gittigim gun 6.haftaya girmis oluyorum ama gecen mecburen baska bi doktora gittik 1 hafta 10gun sonra duyariz dedi ama bana gore cok uzun bi sure soledi tam garanti olsun diye sanirim cnm ama ben yinede gidicem
Hmm... ben kadın doğumcuya hiç gitmedim... kan değerlerime bakıldı 2 kere artışım güzeldi... bende garanti olsun diye haftaya perşembe aldım... 5 + 4 olacağız nasipse... ben kese için gideceğim... kalbini de duyarsam süpriz olur bakalım... inşaAllah duyarsın sen kalbini :)

Merhabalar :) ben de allah izin verirse 2015 haziran annesi olacağım :) bugün doktora gittim Kesemızı gördük henüz çok minnak 10 mm ♡ inşallah en kisa zamanda kalp atıslarıni da duyarız :) hepimiz için bu süreç sağlıklı ve mutlu geçer inşallah

Merhabalar :) ben de allah izin verirse 2015 haziran annesi olacağım :) bugün doktora gittim Kesemızı gördük henüz çok minnak 10 mm ♡ inşallah en kisa zamanda kalp atıslarıni da duyarız :) hepimiz için bu süreç sağlıklı ve mutlu geçer inşallah
İnşaAllaah...Hoşgeldiiin topic'e... bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip olsun,, kaçtın bugün , alttan mı gördü keseyi karından mı :) ben garanti olsun diye haftaya aldım da randevuyu meraktan soruyorum :KK48: 4+3 üm bugün ben..

İnşaAllaah...Hoşgeldiiin topic'e... bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almak nasip olsun,, kaçtın bugün , alttan mı gördü keseyi karından mı :) ben garanti olsun diye haftaya aldım da randevuyu meraktan soruyorum :KK48: 4+3 üm bugün ben..

HosBuldum :) hesaplayicilara göre 5+0 görünüyorum ama doktorum henüz 5 haftalik değil dedi kalp atıslarıni duyduktan sonra haftani soylicem dedi.. karından gördük çok şükür zaten göremeseydi de vajinal bakmicakti.. sen de haftaya karından görürsün ;)

merhabalar, ben de insallah 2015 haziran annesi olacağım. çok heyecanlıyım. tüp bebek ile hamile kaldım. 4+5 olarak hesapladım ben. kan değerlerim düzgün bir şekilde arttı çok şükür. 14 ekimde doktora ilk randevuya keseyi görmeye gideceğiz insallah.
şu anda yogun akıntı, gögus hassaslaşması, ani uyku bastırmalarım var. mide bulantım henüz yok.

merhabalar.

Doktora gidenler ve güzel haberler verenler olmuş.

Benim de doktor kontrolüm yarın, inşallah bende güzel haberler veririm.

merhabalar, ben de insallah 2015 haziran annesi olacağım. çok heyecanlıyım. tüp bebek ile hamile kaldım. 4+5 olarak hesapladım ben. kan değerlerim düzgün bir şekilde arttı çok şükür. 14 ekimde doktora ilk randevuya keseyi görmeye gideceğiz insallah.
şu anda yogun akıntı, gögus hassaslaşması, ani uyku bastırmalarım var. mide bulantım henüz yok.
Hayırlı uğurlu olsuun... çok sevindiiim... :) Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin :KK19::KK46:
Bende nasipse 16 ekimde gideceğim :KK54:

Hadi bakalım senin de iyi haberlerini bekliyoruz :) benim de mide bulantım yok daha erken sanırım onun için.. ay inşallah da hiç olmaz :)

Herkese Merhaba allah kısmet ederse bende haziran annesi olacam. 2012 Kasım annesiydim oglum daha cok kucuk ama vardır her iste bir hayır. Hepinize sağlıklı rahat bir hamilelik diliyorum.

merhaba hanımlar ;)

gebelik haftasını tam olarak bilmediğim için mayısta mı doğum olur yoksa haziran mı bilmiyorum, yarın öğrenicem inşallah :)
ama kan değeriyle uyumlu gebelik haftasına bakınca sizlerle aynı dönemdeyim, o yüzden bu gruba da bakmak istedim..
herkes sağlıkla kucağına alır inş meleklerini :)

Herkese Merhaba allah kısmet ederse bende haziran annesi olacam. 2012 Kasım annesiydim oglum daha cok kucuk ama vardır her iste bir hayır. Hepinize sağlıklı rahat bir hamilelik diliyorum.

ben de 2012 kasım annesiyim..aynı duyguları paylaşıyoruz daha çok erken olduğunu düşündüm ama hakkımda hayırlısı dedim, biraz zorlanacağız ama değer onlar için :)

Back
X