2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba anneler rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin bat 3 eylul dun adetimi 3 gun gecince idrar testi ysptim ve hemen pozitifi gordum ve kan testi yaptirdim ve degerim 1900 cikti soklardayim acaba ikiz olabilirmi diye bu arada dogumum 10 haziran gosteriyor rabbim hayirlusyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Hoşgeldin cnm günlerimiz aynı Allah hepimize hayırlısıyla sağlıkla sihatle kucağımıza almayı nasip etsin

Canım brrabr dohumlarımız sende persembe bndepersembe gunu rendevumda belirtilerin neler..
Evet sanırım aynı tarihlerimiz benim sat tarihi 27 Ağustos
Valla ara ara bulantılar kasık ağrısı bel ağrısı bazen adet olacakmışım hissi oluyor
Ama önceki hamileliğimde de benzer belirtiler vardı o yüzden panik yapmıyorum
Azerbaycanlı mısın sanki?

Evet sanırım aynı tarihlerimiz benim sat tarihi 27 Ağustos
Valla ara ara bulantılar kasık ağrısı bel ağrısı bazen adet olacakmışım hissi oluyor
Ama önceki hamileliğimde de benzer belirtiler vardı o yüzden panik yapmıyorum
Azerbaycanlı mısın sanki?
Canım yok azerbeycanlı degilim neden ki..
Bende bulantı yok:((kasık agrıları gögüslerim agrıyor adet agrıları off yaa inşallah görürüz yaa cok korkuyorum..

Canım günaydın inan bana şu yazını okudum ya günüm güzel geçicek çok tesekkür ederim duaların için bende senin için dua edicem hersey yolunda gitsin burdan beraber anne olduğumuz günleri görelim inş. Fazla evhamlı olmak yada en kötüyü düşünmek gibi pis bir hıyum var ne yazıkki ama bebeğim için bunu değiştirip pozitif düşüneceğim hersey güzel olucak:) sende eminim çok iyi bir doktor bulacaksın, çok ultrasona girmekte(eğer gerekli değilse) o kadsr iyi birşey değil öyle düşün cnm
Ahh sınavım geçsin bırayada yazarım miniüimle kutlarım içimden o bana uğur getircek inş.

Bende gunaydin dicem ama sabah giremedigim iyi aakşamlar cnm morqlinin yuksek olmasina cok sewindim cnm InsaAllah da hep boyle moralin guzel olur ve bizde guzel haberlerini aliriz senden hersey gönlünce olsun insaAllah bugun ew doktoruma gittim kendisi turk ve cok iyi bir dr vitaminlerim eksikmis ozellikle demir vitaminim ilaclar verdi bakalim ne olacak hayırlısı

Kizlar affedersinizde sizinde akintiniz oluyormu koyu sari renkte yani nasil desem kavun kabugu renginde. Cok suphede kaliyorum acaba kahverengi akinti dedikleri sey bumu yoksa die cunku ole bise varsa doktora gitmek gerekiyormus hemen. Yardim lutfen :KK43:

Slm kızlar nasılsınız mide bulantıları başlayan var mı benim kızımda 5. Aya kadar bulantım çok olmuştu ama şimdi çok şükür daha başlamadı göğüs ağrısı dışında kasık ağrılarımda azaldı sayılır

Bulantı bende de ara ara var ama kusma yok çok şükür.. Birde bende akıntı varmı yok mu bilmiyorum çünkü tüp bebekle tedavi olduğum için 12'inci haftaya kadar progesteron jeli kullanıyorum vajinadan oda haliyle biraz akıntı yapıyor yani normalde de varsa bile anlamıyorum şuan..

Folik asitin normalini mi kullanıyosunuz yoksa multivitaminliye geçiş yapanınız varmı aranızda??

Bu araya alintilar i aldim cvp da yazdım ama telden bu site pek randimanli calismio ya bir yere kirk kere tiklamak zorunda kakiom acilmuo kapanmio aman bisi anlamadim ya

Neyse akinti bende de var hatta afedersiniz sut kesmesi şeklinde benim dr demisti rahim bebeginkorumak için tabaka kaplio die tehlikeli.olan kasintiyla fazla gelmesiymis o zqman mantar yada ina benzer bisi olur demisti hatta dogum yapilacagina iki veya uc gun kala bu tabaka gelmeye baslio ben ondan anliom dogum zamani geldigini ve hic te sasmadim iki cocugum dada

Migde bulantisina gelince asiri derece var bende allah sonumu ahyir etsin ikiainde de vardi ama kusma yok sadece sürekli migde bulantisi allah yardimcimiz olsun

Folik aside gelince benim yasadigim ulkedeki dr daha once femibion harici hic ilac yazmadi turkiyede doktoro gitmistim o dr yazdi bana folbiol ama o desigin ilac dahami iyi ne ise yario tam bir bilgim yok eger gercekten onemli bir ilacsa bende dr den iatiyim malum kadin ialc dusmani ilac taraftari deil

Bu arada bayanlar sizde ani acikma oluomu ya ben yemwk yiyince mı gdem bulanio nefes alamiom ama bir anda da karnim acikio eklimayagim bosalio ne yaoicam ben ya daha onceden hic boyle olmamistim

Günaydın
Kızlar o kadar dikkat etmeme rağmen dünden beri boğazım ağrıyordu bugün iyice gribe döndü kötü oldu:(
Öğleden sonra bi doktora gidicem ama onunda yapabileceği pek bişey yok sanki, umarım ilaçsız biran önce geçirebilirim...

merhaba kızlarr bende haziran annesi olacağım inş adetim 10 gün geciktii tatildeydik test yapmamamıştım dün eve döndüğümüzde yaptım hemen çift çizgi çıktı bu akşam içinde randevu aldım doktora gıdıcem inş keseyi görürüz umudum kalp atışlarınıda duyabılrımıyizz aranızda kalp atışlarını duyan varmı?

Bu araya alintilar i aldim cvp da yazdım ama telden bu site pek randimanli calismio ya bir yere kirk kere tiklamak zorunda kakiom acilmuo kapanmio aman bisi anlamadim ya

Neyse akinti bende de var hatta afedersiniz sut kesmesi şeklinde benim dr demisti rahim bebeginkorumak için tabaka kaplio die tehlikeli.olan kasintiyla fazla gelmesiymis o zqman mantar yada ina benzer bisi olur demisti hatta dogum yapilacagina iki veya uc gun kala bu tabaka gelmeye baslio ben ondan anliom dogum zamani geldigini ve hic te sasmadim iki cocugum dada

Migde bulantisina gelince asiri derece var bende allah sonumu ahyir etsin ikiainde de vardi ama kusma yok sadece sürekli migde bulantisi allah yardimcimiz olsun

Folik aside gelince benim yasadigim ulkedeki dr daha once femibion harici hic ilac yazmadi turkiyede doktoro gitmistim o dr yazdi bana folbiol ama o desigin ilac dahami iyi ne ise yario tam bir bilgim yok eger gercekten onemli bir ilacsa bende dr den iatiyim malum kadin ialc dusmani ilac taraftari deil

sen hangi ülkedesin canim? Bende yurtdisindayim ondan soruyorum :)

Folbiol basit bir folik asit, daha iyi oldugunu söylemedim ama doktor simdilik folbiol kullan ilerde multivitaminli folik asite gecersin demisti, onun adi ne bilmiyorum o yuzden sormustum :KK51:

Bu arada bayanlar sizde ani acikma oluomu ya ben yemwk yiyince mı gdem bulanio nefes alamiom ama bir anda da karnim acikio eklimayagim bosalio ne yaoicam ben ya daha onceden hic boyle olmamistim
Bende aniden açıkıyorum cnm bide dün okudum mide bulantıları beta hcg 2000 nin üstüne çıkınca başlıyormuş benim daha 800 lerde ama başlayacak gibi dün yoğurt yerken canlı hayvan kokusu geldi bana kızımda da böyle başlamıştı
Günaydın
Kızlar o kadar dikkat etmeme rağmen dünden beri boğazım ağrıyordu bugün iyice gribe döndü kötü oldu:KK43:
Öğleden sonra bi doktora gidicem ama onunda yapabileceği pek bişey yok sanki, umarım ilaçsız biran önce geçirebilirim...
Cnm ilk hamileliğimde bende çok kötü hasta olmuştum boğaz ağrısı için kuru inciri sütte kaynatıp yersen ağrıyı alıyor sarımsak severmisin bilmem ama doğal antibiyotik bide aklınızda olsun nar suyu içmeyin

Günaydın
Kızlar o kadar dikkat etmeme rağmen dünden beri boğazım ağrıyordu bugün iyice gribe döndü kötü oldu:KK43:

Cok ggecmis olsun canım rabbim acil şifalar versin ama dedigin gibi dr ler ilac vermio bama bir tek tantum die bir emme hap verdi sende oyle bisi sor iatersen bogazlara çok iyi gelio

sen hangi ülkedesin canim? Bende yurtdisindayim ondan soruyorum :)

Folbiol basit bir folik asit, daha iyi oldugunu söylemedim ama doktor simdilik folbiol kullan ilerde multivitaminli folik asite gecersin demisti, onun adi ne bilmiyorum o yuzden sormustum :KK51:

Canim ben avusturya da yasiorum burda aistrm acayip bende auan folbiol kullaniom tr deki dr vermisti ama bende vitaminli folik asidi merak ettim dr ye sorarim sen hangi ulkedesin cnm ben acayip sitresliyim ya bu ulkede durmak istemiorum cok bunaldim tr ye gitmek istiorum ahh ahha bir mucize bekliorum

Bende aniden açıkıyorum cnm bide dün okudum mide bulantıları beta hcg 2000 nin üstüne çıkınca başlıyormuş benim daha 800 lerde ama başlayacak gibi dün yoğurt yerken canlı hayvan kokusu geldi bana kızımda da böyle başlamıştı

Cnm ilk hamileliğimde bende çok kötü hasta olmuştum boğaz ağrısı için kuru inciri sütte kaynatıp yersen ağrıyı alıyor sarımsak severmisin bilmem ama doğal antibiyotik bide aklınızda olsun nar suyu içmeyin

Bilmiorumki yaaa ne kadarlik bayagi migdem kotu daha dr ye gidemedim pazartesi gunu belli olucak hayirlisi bakalim rabbim yar ve yarsimiz olsun

kızlar slm bende dün akşam kahverengi lekelenme oldu şimdi yatıyorum cumartesi ilk kontrolüm var bi de mide bulantım yok korkuyorum ben bu 3.hamileliğim bunu kucağıma alabilecek miyim acaba :(

merhaba kızlarr bende haziran annesi olacağım inş adetim 10 gün geciktii tatildeydik test yapmamamıştım dün eve döndüğümüzde yaptım hemen çift çizgi çıktı bu akşam içinde randevu aldım doktora gıdıcem inş keseyi görürüz umudum kalp atışlarınıda duyabılrımıyizz aranızda kalp atışlarını duyan varmı?

Haziran da evlendim, Allah nasip ederse Haziran da anne olacağım

Hoşgeldiniz bayanlar hayirli ugurlu olsun bebisleriniz InsaAllah sag saglim kucagimizi hepimiz aliriz kucagimiza

günaydin kizlar :KK31:

uzun aradan sonra is basi yaptim bugun :KK51:
hepimize kolay gelsin hem bulanti hem is nasil yapacaksak :KK17:

Allah yardimcin olsun cnm kolay gelsin InsaAllah dogum.iznine kadar rahat bir hamilelik ve is hayatı geçirirsin

Back
X