2015 Ekim Anneleri

Canim benim malesef bulanti cok fena bisi hayattan soguyosum resmen.istersen sende hafta bi heyet raporu all 20 gun dinlen evdee

çok ihtiyacım var aslında ama özel sektörde calısıyorum,rapor alınır alınmasına da iş yerinde sıkıntı yasamak ıstemıyorum
oy oy bebeğim iyi olsun tek istediğim...razıyım kusmalara ..

Canım hayırlısı olsun bir kanaman lekelenmen bir şeyin yoksa zaten iğne vermezler. Benim yok allaha şükür hiç olmadı ama 5 gün arayla iğne oluyorum ama biz tüp bebeğiz normal gebeliklere göre düşük riski allah korusun daha çok olduğu için jel, iğne ve başka ilaçlarda kullanıyoruz. Sana doktorun bir sorun yoksa sadece folik asit verebilir hatta kendin bile eczaneden alabilirsin.

Bulantı için ben psi bantlardan sipariş ettim eczaneme akşamüstü gelince takıcam etkiliyse yazarım sizede.

Cnm bende normal insanlara gore daha cok dinleniyorum hala estrofem kullaniyorum
Kalp atislarini bi duysaydik
Sana bi sorum var karnin hala agriyormu ve goguslerin hala şişmi

Lekelenme çok şükür yok. Ama önceki düşüğüm biraz ağırdı benim doktor folik asite bile gerek yok dedi ben bi afalladm öyle deyince. Çoğu insan düşük iğnesiyle önlemini alıyor bende mi doktorla bi konuşsam dedim.
Önceki gebeliğimde kullandğm 400mg tablet var tekrar başlayım mı ona acaba ?

İsmi folidoce 400mg

Cnm bende normal insanlara gore daha cok dinleniyorum hala estrofem kullaniyorum
Kalp atislarini bi duysaydik
Sana bi sorum var karnin hala agriyormu ve goguslerin hala şişmi

Estrofemi bende kulanıyorum ve kafama takılan tek ilaç o çünkü gebelikte kategorisi X. O yüzden yarın doktoruma sorucam bu ilacı çoğu doktor kalp atışı duyulunca kestiriyormuş. Karnım ağrımıyor canım ama dün düz yatamadım midem ağzıma geldi. Göğüslerim taş gibi ve hala şiş.

Peki hala agriyormu goguslerin
Canim benim transferden beri hep karnim agriyor
Senden kac yum topladilar kaç transfer ettiler dondurulmusun varmi

Estrofemi benim dr kalp atisindan sora kesiyor cnm hic dusunme hepimiz kullaniyoruz jel ve coraspin kullaniyorum ben birde folik asid

Canım bende Şirinyerde oturuyorum. Tüp bebek tedavimi Tınaztepe Hastanesi'nde oldum fakat şimdi özel muayenesi olan bir doktora gideceğim. Biliyorsundur belki Şirinyer Tansaş'ın orda Tahir Özgüder.

TINAZTEPE hastanesine yakın oturuyorum,bende şifa gaziemir de Hatice Işık ŞENGÜN e gidiyorum.

Peki hala agriyormu goguslerin
Canim benim transferden beri hep karnim agriyor
Senden kac yum topladilar kaç transfer ettiler dondurulmusun varmi
Canım 14 yumurta toplandı 10 tanesi işlem gördü. 9 tanesi döllendi. 7 tanesi blast embriyo oldu. 2 tane transfer edildi. 5 tanesi donduruldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…