- 5 Şubat 2015
- 712
- 963
- 78
Kızlar 1saate ultrasondayım dua edin :)
Evet canım Elevit ile ilgili şaibeler çok. Önceki iki gebeliğimde de Elevit kullanmıştım, domuz katkısı varsa Allah affetsin. Birkaç dr a bu konuyu sordum ama net bir cevap alamadım. Muadili de Decavit. Evde geçen gebeliğimden kalan Elevitler duruyor ama elim gitmiyorarkadaşlar size birşey söyleyeceğim geçenlerde temmuz annelerinin yazdıklarını okuyordum orada demişlerki ileriki haftalarda bize de verecekler vitamin hapı elevitmiş adı kapsülü domuzun bağırsağından mı ne yapılıyormuş onu almayın başka bir muadili var onu alın demişler ne kadar doğru bilmîyorum ama söylemek istedim
Ben 1 yıldır kullanıyorumSelam canlar yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
folik asit yazmaya doktorda ilk defa duydum onun söylemesine gerek yok zaten bende tedaviye baslamadan bir ay önce içmeye başlamıştım doktorumda zaten icmem için söyledi ben folik plus kullaniyorum eczaneden alıyorum sanırım bunu devlet karsilamiyormus 23 tl gibi bir fiyati var
Kızlar 1saate ultrasondayım dua edin :)
Bende eczacimiza sormuştum o zaman folik plusu önerdi doktorumda ona devam et deyince onu aldım ikinci kutum bitecekEvet canım bende içtim bir ara folic plus oda güzel bende folio alıyorum ama içinde 90 tane var 40 lira.
Gayet iyi degeriniz2. benim canim 26aylik oglum war bide.. ya 278 mis hcg azmi adeti 3gun gecince yaptirmistim
Bulantısı olan arkadaşlara ekmeğe birkaç damla limon sıkıp yemelerini öneririm
İyi haberlerle gel inşallahKızlar 1saate ultrasondayım dua edin :)
Üzülme arkadaşım bu dönemdeki beslenme bebek için o kadar da önemli değil zaten. Allah herşeyi ayarlamış zaten...ZATEN ekmekten ve krakerden baska birşey yiyemiyorum,beslenemicem ben galiba
Üzülme arkadaşım bu dönemdeki beslenme bebek için o kadar da önemli değil zaten. Allah herşeyi ayarlamış zaten...
Canim zaten ilk ay bebek annenin deposundan yararlanirmis uzulmene gerek yokZATEN ekmekten ve krakerden baska birşey yiyemiyorum,beslenemicem ben galiba
Canım seninle son adet tarihlerimiz aynı bende 6 subatta gittim gözükmedi karından sonra 9 subatta gittim bu hafta basında iste gözüktü minnacık 8,5 mm yine karından baktırdım işte gözüknce testleri istedi pazartesi sabah testleri yaptrcam ögleden sonra sonuclarla birlikte muayne olcaz doktora haftasnu biran önce geçsin istiyorumBen en son ayın 4 ünde gitmiştim hiç birşey görünmedi doktor 20 sinden önce görünmez dediği için bekliyorum, son adet tarihim 3 ocak, haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum, beklemek zor ama bir kere gidince doktora hep gidesim geliyor:) inşallah bu sefer keseyi görürüz, hatta kalp atışını da duyarız
Bir tabak turşu yedim öğle yemeğinde inşallah pişman olmam
Canim zaten ilk ay bebek annenin deposundan yararlanirmis uzulmene gerek yok
Gel canım beraber olsun annem sağolsun bir sürü yapmış yedim ama hala gözüm açcanım çekti yaaafiyet olsun canım...
Canım daha 2gün önce 3aya kadar bebek kanınızda hazır seylerden faydalanıyor diye birsey okudum 3 aydan sonra kendi dolaşım. Sistemi gelişince yedikleriniz onun da dolaşımını beslicek rahat olun öncesinde sağlıklı besleniyorsanız hiç dert etmeyin :) rabbim güzel kararlamışÜzülme arkadaşım bu dönemdeki beslenme bebek için o kadar da önemli değil zaten. Allah herşeyi ayarlamış zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?