2015 Ekim Anneleri

Evet canım Elevit ile ilgili şaibeler çok. Önceki iki gebeliğimde de Elevit kullanmıştım, domuz katkısı varsa Allah affetsin. Birkaç dr a bu konuyu sordum ama net bir cevap alamadım. Muadili de Decavit. Evde geçen gebeliğimden kalan Elevitler duruyor ama elim gitmiyor

Ben 1 yıldır kullanıyorum bu folik asitlerin en ucuzu Folbiol sanırım

Evet canım bende içtim bir ara folic plus oda güzel bende folio alıyorum ama içinde 90 tane var 40 lira.
Bende eczacimiza sormuştum o zaman folik plusu önerdi doktorumda ona devam et deyince onu aldım ikinci kutum bitecek
Sen jelmi kullaniyosun ignemi canım
doktorum bana igne vermedi günde üç kere progestani fitil olarak kullaniyorum gobekten kan sulandirici igne ve coraspin prednol kullandım op dan sonra bir kutu o da iki gün önce bitti

Üzülme arkadaşım bu dönemdeki beslenme bebek için o kadar da önemli değil zaten. Allah herşeyi ayarlamış zaten...

doğru söylüyürsun canım,Allah a sığınmaktan başka çaremiz yok zaten,güç versin hepimize inşallah..

Canım seninle son adet tarihlerimiz aynı bende 6 subatta gittim gözükmedi karından sonra 9 subatta gittim bu hafta basında iste gözüktü minnacık 8,5 mm yine karından baktırdım işte gözüknce testleri istedi pazartesi sabah testleri yaptrcam ögleden sonra sonuclarla birlikte muayne olcaz doktora haftasnu biran önce geçsin istiyorum

Üzülme arkadaşım bu dönemdeki beslenme bebek için o kadar da önemli değil zaten. Allah herşeyi ayarlamış zaten...
Canım daha 2gün önce 3aya kadar bebek kanınızda hazır seylerden faydalanıyor diye birsey okudum 3 aydan sonra kendi dolaşım. Sistemi gelişince yedikleriniz onun da dolaşımını beslicek rahat olun öncesinde sağlıklı besleniyorsanız hiç dert etmeyin :) rabbim güzel kararlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…