Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun canım. Ben Şirinyer İzban'ın orda oturuyorum.
saol canım ,bir an düşündüm bi arkadaşım var şirinyerde oturan 7 bucuk haftalık hamile oda acaba o olabilirmisin diye geçirdim aklımdan :)
Yatma imkanım olsa direkt yatıcam ama maalesef işteyim çalışmak zorundayım, allah kolaylık versin canım uzan dinlen.kızlar çok fenaa başım dönüyor başımı kaldıramıyorum yataktan sanki kalksam düşecekmişim gibi
ben şimdilik çalışmıyorum canım o yüzden hamilelik dönemini evinde geçireceğim uzanıyorum bakalım geçecek mi öidem o kadar deiilde başım çok dönüyorYatma imkanım olsa direkt yatıcam ama maalesef işteyim çalışmak zorundayım, allah kolaylık versin canım uzan dinlen.
Ay bilmem ki o muyum?Ne komik olur.
Lekelenme çok şükür yok. Ama önceki düşüğüm biraz ağırdı benim doktor folik asite bile gerek yok dedi ben bi afalladm öyle deyince. Çoğu insan düşük iğnesiyle önlemini alıyor bende mi doktorla bi konuşsam dedim.
Önceki gebeliğimde kullandğm 400mg tablet var tekrar başlayım mı ona acaba ?
gerçekten çok komik olur ya :) kaç yaşındasın:)
Doktoru çok övdüler bende ona başlayım dedim ama aklımda hep soru işareti kaldı. Tekrar gitmeyi düşünmüyorum zaten ama doktor randevum haftaya şimdiden başlasam mı folik asite dedim.Canım kafana göre başlama doktordan memnun değilsen değiştir bence başka doktora git. Doktorun neden folik asit verme gereği bile duymadı acaba onu anlamadım. Ben hamilelikten önce de 6 ay kadar içtim şimdi hamileyim yine devam. Sağlık ocağında bile aile hekimi yazıyor canım ebe hemşireler var onlarda çok ilgili.
Evet canım elevit değil onun yerine içeriği aynı olan decaviti öneriyor doktorlar.arkadaşlar size birşey söyleyeceğim geçenlerde temmuz annelerinin yazdıklarını okuyordum orada demişlerki ileriki haftalarda bize de verecekler vitamin hapı elevitmiş adı kapsülü domuzun bağırsağından mı ne yapılıyormuş onu almayın başka bir muadili var onu alın demişler ne kadar doğru bilmîyorum ama söylemek istedim
27 yaşındayım canım. İsmim de Ece.
BENDE 28 yaşındayım ece memnun oldum bende ezgi:)
değilmişsin..:)
konu dağıldı bende,midem agzımda heran çıkacak sanki![]()
Canım folio al başla çoğu doktor onu öneriyor zaten. Doktoruna da söylesen devam et der zaten değiştirmez diye düşünüyorum. Folik asit bebeğin sinir ve beyin gelişimi için çok önemli.Doktoru çok övdüler bende ona başlayım dedim ama aklımda hep soru işareti kaldı. Tekrar gitmeyi düşünmüyorum zaten ama doktor randevum haftaya şimdiden başlasam mı folik asite dedim.
Selam canlar yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
folik asit yazmaya doktorda ilk defa duydum onun söylemesine gerek yok zaten bende tedaviye baslamadan bir ay önce içmeye başlamıştım doktorumda zaten icmem için söyledi ben folik plus kullaniyorum eczaneden alıyorum sanırım bunu devlet karsilamiyormus 23 tl gibi bir fiyati var
Peki onu alayım ona başlaym inşallahCanım folio al başla çoğu doktor onu öneriyor zaten. Doktoruna da söylesen devam et der zaten değiştirmez diye düşünüyorum. Folik asit bebeğin sinir ve beyin gelişimi için çok önemli.