• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    16
Bi kaç adım atiyor net yurumeye başlamadı henuz 😃 erkekler geç yururmus zaten 😊
Nice yaşlara inşallah. Yürümeye başladı mı bizimki daha yürümüyor.
Çok geçmiş olsun msjlri sonradan takip ediyorim kendine iyi bak canim 🌸

Kızlar şimdi çıktım hastaneden. Bebeğin kalbi atıyormuş ama o kanama alanı yüzünden olmuş kanama ve düşük riski fazlaymış. Simdi eve gidiyorum hastanede yaticam gerekli eşyaları almak için eve gidiyorum. Suanlik bir ağrı yok. İnşallah iyi olur
Ay ben bakamadım buraya ne olduuuu iyi misinnn
Eski mesajları okicam şimdii

Merhaba arkadaşlar bugün perinetaloga gittim. Maalesef bebeklerimden birinin kalbi durmuş. Çok üzüldüm görmüştüm canlı canlı 🥹 ama hayırlısı buymuş demek ki. Üzülüp diğer yavrumu stres yapmayayım diyorum da analık 😕
Nolmuş kızlar size ya. Nazar mıdır herkese anlatmamakmı lazım acaba. Çok geçmiş olsun Allah'tan diğeri var inşallah o sağ salim dünyaya gelir . Bu gibi durumlarda kalbi duran bebeği nasıl alıyolar, ilaç içsen içemiyorsun çünkü diğer bebek var

Kızlar şimdi çıktım hastaneden. Bebeğin kalbi atıyormuş ama o kanama alanı yüzünden olmuş kanama ve düşük riski fazlaymış. Simdi eve gidiyorum hastanede yaticam gerekli eşyaları almak için eve gidiyorum. Suanlik bir ağrı yok. İnşallah iyi olur
Ah ya çok geçmiş olsun
Bebek iyiyse korkma bu stres mahvediyor insanı çünkü
Yat hastanede bak keyfine güzel düşün güzel olsun🤍

Ayy kizlar eylül annelerinin çoğu cinsiyetleri ögrenmiş bakalim bizim bizdiklar erken göstercekmi cinsiyetlerini bebişlerimiz nazli çikmazsa bayram sonu ögreniriz heralde bizde 🌸♥️
Canım bir çoğumuz zaten 1/2/3 haftaya fetal dna ile öğreneceğiz az kaldı inşallah

Kızlar benimde TSH değerim yüksek çıktı ilaca başladım hamilelikten önce düşüktü aranızda ilaç kullanan var mı
Ben kullanıyorum. Kontrole gittim 2 hafta sonra düşmüş. Şimdi haftaiçi yarım haftasonu
Tam olarak ilaca devam ediyorum. 1 ay sonra kontrole gel dedi dr.

Canım uzun süredir bakamıyorum buraya ama girdiğimde ilk bu yazdığını gördüm hiç canını sıkma hastanede çok iyi bakarlar inşallah sana ve hemencecik atlatırsın bu riski 🥲💗

Merhabalar başın sağ olsun Allah diğer bebeğine uzun ömürler versin canım çok zor bende aynısını yaşadım ikiz bebeklere o kadar hazırlamıştımki kendimi daha transfer de ikiz olacak demiştim 10 cu haftada birinin kalbi durdu şimdi diğeri çok şükür normal ilerliyor yarın kontrol var bakalım kalbi duran bebeğimin kesede hiç bozulma yok kanaman olabilir dedi dr iğne kullanıyorum vücut emececek boş keseyi dedi inşallah öyle olmuştur sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşallah
Ah canım benim sana da çok geçmiş olsun 💐 bir arkadaş yazmıştı buraya ben böyle olunca 12. Haftada kayboldu diye. İnşallah senin de kanaman olmadan erimiştir 😕 haber et lütfen merak ediyorum ben de ne yaşayacağımı.
Nolmuş kızlar size ya. Nazar mıdır herkese anlatmamakmı lazım acaba. Çok geçmiş olsun Allah'tan diğeri var inşallah o sağ salim dünyaya gelir . Bu gibi durumlarda kalbi duran bebeği nasıl alıyolar, ilaç içsen içemiyorsun çünkü diğer bebek var
Merveciğim vardır bir hayır inşallah. Kalbi duran bebek eriyip gidiyormuş bu aylarda. İnşallah bir sıkıntı olmadan atlatırız.

Lioo Lioo bugün kalp atışını duyduk ama karından değil. Geç döllenme olmuş şuan 6 hafta ile uyumlu dedi. Normalde 8+3üncü haftadaydım ama artık 6 hafta olarak düşğn dedi. Böyle olunca doğacağı tarih falanda hep değişiyor

Ah canım benim sana da çok geçmiş olsun 💐 bir arkadaş yazmıştı buraya ben böyle olunca 12. Haftada kayboldu diye. İnşallah senin de kanaman olmadan erimiştir 😕 haber et lütfen merak ediyorum ben de ne yaşayacağımı.

Merveciğim vardır bir hayır inşallah. Kalbi duran bebek eriyip gidiyormuş bu aylarda. İnşallah bir sıkıntı olmadan atlatırız.
Yarın kontrole gideceğim mutlaka bilgi veririm sağlıkla gelsin inşallah tüm bebelerimiz 🤲

Back
X