2015 Ekim Anneleri

ayyy maşallah :) gerçekten bu forumu çok güzel hemen hemen aynı tarihlerde doğum yapıcaz allah izin verirse ve dediğin gibi bir sürü öneri sunabiliyoruz bu yüzden birbirimize çok güzel

Doktordan yeni geldim.beta hcg 2392 olmus.neredeyse 800 luk bi artış gostermis.ultrasonda(vaginal) gördük kuş gözü kadar bişey.:)doktorum yine de çok umutlanma dedi.6000 7000olmasi gerekiyormuş.saliya tekrar çağırdı. Hamilelik değişik bi yolculukmus.herseyi detaylı yaziyorum ki benim durumumda olanlar da aydınlansın.cunku ben heryerde arastiriyorum kanamam da kahverengi akıntı şeklinde devam ediyor.qma azaldi:)lutfen artık kalp atışlarını duyalım...normale gore 7haftaligim aslinda ama 4 haftalik gibi...

yaa ne kadar güzel 6.haftamdayım bende ve mide bulantılarım coğaldı ,iş yerinde cok zor oluyor ,masamda krakerler,ceviz üzüm ne ararsanız var ama yiyemiyorum, geçmiyor bir türlü ,oğlen yemegındede makarna yoğurt yıyebıldım bugün ,beslenemiyorum ve cok korkuyorum ..işten cıkmayı suan düşünmüyorum daha ilk hamileliğim ve cok yeni diye,işimi bende cok sevıyorum ama ilerleyen aylarda ne olur bilemiyorum..çıkmam gerekırse bebegım için cıkarım diye düşünüyorum herseyden önemli çünkü..

inşallah duyarsın tatlım en kısa zamanda kalp atışlarını bebişinin.. bende dün bi daha kan testi yaptırdım 2661,15 cıktı normal mi ki ? benim batım 11 şubattı ??? haftaya da doktora gidicem

Hepimizze aynı anda mide bulantısı bastırmış, ben sabah uyanmak istemiyorum, bir sağa bir sola atıyorum kendimi mide bulantısından, bir lokma ekmek alıyorum gerisi canavar gibi görünüyoru töbe yarabbim. İş yerimdeyim öğlen tatiline yakın içim geçti, duruşmadaydım tabi birşey yapamadm ama kusmanın eşiğinden defalarca döndüm, yolda yürürken bile midem bulanıyor, psikolojik olduğunu sanmıyorum çünkü normalde çok iştahlı biriyimdir, yemeyi çok severim:)

Ben en son ayın 4 ünde gitmiştim hiç birşey görünmedi doktor 20 sinden önce görünmez dediği için bekliyorum, son adet tarihim 3 ocak, haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum, beklemek zor ama bir kere gidince doktora hep gidesim geliyor:) inşallah bu sefer keseyi görürüz, hatta kalp atışını da duyarız

Kızlar aranıza bende katıldım haftaya 5.haftama giriyorum gebelik kesesi görmek için dr çağırdı fakat beta hcg çok yavaş artıyor 2 katına çıkmıyor inşallah bi sıkıntı olmaz bebeğim beni yarı yolda bırakmaz

BEN İLK ÇOCUĞUMDA EKİMDE DOĞDU DUBBLE EKİM ANNESİ OLACAĞIM GALİBA MİNNAKL KUZU VARSA İÇERDE TABİ SALI BAKICİYZZZ
MİDE BULANTILARI ÇOK FENA GERÇEKTEN İLKİŞ ÖYLEYDİ İKİNCİ OLMAZ DEDİK BU DA ÖLE ÇIKTI

Arkadaşlar merhaba. Bugün herkes için güzel bir gün olur ve herkes beklediği güzel haberi alır. Benim bi sorum olacak ben Ağustos ayında düşüğe bağlı 2 defa kürtaj oldum oarça kaldığı için. Çok şükür bu ay tekrar gebe kaldım . Benim sat 31 aralık. Adetim düzenlidir elh. Adet döngüm 35 gün..
5 ocak adetimin bittiği gün,5 şubatta olmam gerekirdi 5 şubatta beta HCG negatifti. 9şubat 50.4 ve 12 şubatta 291.2 ydi değerlerim.. Dün sonucumu doktora göstermedim internetten baktm sonucuma.
Ya forumu okudum düşük iğnesi düşük hapı vs kullananlar var. Ben 50.4 değerinde doktora vitamin folik asit vs vermeyecek misiniz dedim hayır dedi. Ama öncesinde ağır bir düşüğüm var. Sizce dünkü sonucumla tekrar doktora gitsem önlem alırlar mı iğneydi vs çünkü acayip korkum var. Uyku diye birşey yok takıntıdan uyuduğumda ise rüyalarmda full doktordu hastaneydi bilmem ne görüyorum.
Sizce ne yapmalıyım ? Bana bir yardm lütfen ? Artık sıkkntıdan mı yoksa geröekten mi bilmiyorum ha adet oldum ha olacak gibiyim. Ne yapmalıyım sizce ?

Canim benim malesef bulanti cok fena bisi hayattan soguyosum resmen.istersen sende hafta bi heyet raporu all 20 gun dinlen evdee

9 şubatta 121.5 11 şubatta 194,81 haftaya dr çağırdı tekrardan birde 9 cm lik çikolata kistim var ve CA125 37,3 çıktı referans aralığından fazla allah korusun kanser miyim diye düşünmedim değil dr 100 lere kadar yolu var dedi ama bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…