- 2 Temmuz 2019
- 883
- 915
- 103
Ya canım devlet ya söylermi söylemez mi bilmiyorumBende 12+4 de gidicem seninki belli olursa benim minik te belli olur belki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya canım devlet ya söylermi söylemez mi bilmiyorumBende 12+4 de gidicem seninki belli olursa benim minik te belli olur belki![]()
Asla bulamıyordum ya. Çıkan sonuçlar hep detaulı usg yapılmamaktadır tarzıydıNe güzel bulmuşsunuz ben daha henüz başaramadım onu![]()
Bende yaptırmadım daha önceki gebeliğim de rahim yetmezliği vardı erken doğum riskim var o yüzden bunda da yaptrmicamBende yaptırmıycam canm tabi doktorumun görüşünü alırım yinede .
Benim ilk gebelikte kanamam vardı tam tetonoz olacağım hafta doktor bekleyelim aşı için dedi daha sonra erken doğum yaptım yine hastanede yaparken söyledim 2 3 farklı doktora şu an bebeği daha cok riske sokmayalım dediler ve aşı yapılmadm sezeryanda oldum
Olucak canım sen hep iyi düşünKızlar şimdi çıktım hastaneden. Bebeğin kalbi atıyormuş ama o kanama alanı yüzünden olmuş kanama ve düşük riski fazlaymış. Simdi eve gidiyorum hastanede yaticam gerekli eşyaları almak için eve gidiyorum. Suanlik bir ağrı yok. İnşallah iyi olur
Kuzum hayırlı olsun hiç önemli değil geç döllenme vs olması güzel ilerlesin önemli olan oLioo bugün kalp atışını duyduk ama karından değil. Geç döllenme olmuş şuan 6 hafta ile uyumlu dedi. Normalde 8+3üncü haftadaydım ama artık 6 hafta olarak düşğn dedi. Böyle olunca doğacağı tarih falanda hep değişiyor
Ne için canım fetal mi yaptıracaksın sendeBen devletten zar zor randevu buldum aldımm
Evet canın çok şükür içim rahatladıKuzum hayırlı olsun hiç önemli değil geç döllenme vs olması güzel ilerlesin önemli olan o![]()
Yaa hareketlerini hissetsek bir an önce cok güzel duygularBen solda hissediyorum hep soluma bisey batiyor gibi oluyor solumada yatamiyorum zaten solda benim bidik galiba![]()
Sezeryan mı oldu doğumun normalmiBende yaptırmadım daha önceki gebeliğim de rahim yetmezliği vardı erken doğum riskim var o yüzden bunda da yaptrmicam
Mecburen sezeryan oldum abdominal sarklajim vardı normal doğum istesemde yapamazdım 36 haftada bebeğin gelişimi durmustuz zaten acil oldu dogumumSezeryan mı oldu doğumun normalmi
Oyyyyyy bende de pıhtılaşma var oksapar ecopirin kullanıyorum o korkuyu içimde hissettim resmen. Allah korusun ayyyyy rabbim korusun bebeklerimizi inşallah.Kızlar bugün bende doktora gitmiştim arastırmaya normalde doktorum özelde kaydım. Olsun diye gidiyorum arastırmaya asistan vardı baktı baktı kalp atışını duyamadı ay nasıl korktum çünkü pihlasma sorunum var kalp durması olabiliryanında daha üst vardı onu çağırdı kadın ultrasonu koydu anında kalp atışını duydu ay nasıl korktum anlatamam
10 hafta 5 günlük olmuş dedi Bi sorun yokmuş
İyi akşamlar canım kaç haftalık hamilesin? Hem normal kadın doğum hem de perinatoloji aynı şeyleri mi onayladı? Ve cihazları vs aynı mıydı yani hastane aynı mı? Hep böyle durumlarda acabaları düşünürüm o yüzden soruyorum. Bu grupta herkese dua ediyorum hepimiz sağlıklı şekilde alalım kucaklarımıza. Bugün kara bulut var resmen herkesin üstündeİyi akşamlar herkese. Bugün bebeğimin ense kalınlığının yüksek olduğunu öğrendim kızlar. Çok kötüyüm maalesef. Sonrasında hemen bi perinatologa gittim ve o da bunu onayladı. Fetal dna bile yaptırmayı düsünmezken suan cvs testi yaptıracağım. Dua istiyorum…
10+5İyi akşamlar canım kaç haftalık hamilesin? Hem normal kadın doğum hem de perinatoloji aynı şeyleri mi onayladı? Ve cihazları vs aynı mıydı yani hastane aynı mı? Hep böyle durumlarda acabaları düşünürüm o yüzden soruyorum. Bu grupta herkese dua ediyorum hepimiz sağlıklı şekilde alalım kucaklarımıza. Bugün kara bulut var resmen herkesin üstünde
Ben yanıldıklarını düşünmek istiyorum daha çok küçük yanlış gördüklerini biraz daha büyüyünce her şeyin oturacağını düşünüyorum gönlümden nedense bu geçiyor.10+5
Evet kadın doğum daha fazla söyledi sadece, perinatolog 2,6 olduğunu ama bu hafta için yüksek olduğunu söyledi. 10 gün sonra testi vereceğim suan daha küçük olduğu için detaylı ultrasonda çok net göremedi ama gördüğü kadarıyla bazı organlar icin normal yorumunu yaptı. Fakat ense kalınlığı yüksekmiş dediğim gibi..