• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    21
Beni de ekleyebilir misiniz ☺️

Sat: 12.12.2024
Beklenen doğum: 18.09.2025
Yaş 33
İlk çocuk
Cinsiyetimiz kız
Aynı tarihlerdeyiz ne güzel Cinsiyetini öğrenmişsiniz bizim ki bacak arasına kordon bağini aldiği için cinsiyetini göremedik 🫣 😁

Aynı tarihlerdeyiz ne güzel Cinsiyetini öğrenmişsiniz bizim ki bacak arasına kordon bağini aldiği için cinsiyetini göremedik 🫣 😁
Ayy ne güzel 😍 biz fetalde öğrendik aslında ama ultrasonda da aksini söylemedi doktor. Bir sonrakinde sizde öğrenirsiniz kesin, tabi hiç farketmez ama gönlünüze göre olsun 🌸

Ayy ne güzel 😍 biz fetalde öğrendik aslında ama ultrasonda da aksini söylemedi doktor. Bir sonrakinde sizde öğrenirsiniz kesin, tabi hiç farketmez ama gönlünüze göre olsun 🌸
Aynen canım benim de ilk çocuğum sağlıklı olsun da kız erkek hiç farketmez 🤲🤲🤲🤲🤲Rabbim den gelene Elhamdülillah 🤲

Kızlar yarın randevum var 12+2 olcam ikili tarama testi yaparlar buyuk ihtimal ama cinsiyeti öğreneceğimi sanmıyorum devlete gittiğim için 6 haftalikken gitmiştim en son sağlıklı göreyim insallah🙏

Sizin kaçıncı hafta başlamıştı leke durumunuz acaba? Benim 12. Haftaya kadar hiç yoktu, son 5 gündür bir duruyor bir başlıyor kahverengi lekelenmem. Benim doktorum da normal diyor.. Allah sabır versin gerçekten, insan sürekli diken üstünde 😔
:( doktorun öyle diyorsa korkma ne kadar stresten uzak o kadar iyi.. benim 13. Haftada başladı maalesef en son muayene oldum ondan birkaç gün sonra başladı. Ultrasonda canım çok yanmıştı acaba ondan mı diye düşünmeye başladım. Ultrason cihazı içimde bir yeri çizmiş olabilir belki ..

Kızlar selamlar hepinize, 13+4 olduk, bugün sabahtan beri sol kasığımda şiddetli olmayan ama sık tekrarlanan bir sızı var, şimdiye kadar hiç olmadı. Doktoruma yazdım ama daha görmemiş mesajımı. Sizce korkmalı mıyım yoksa normal mi ?
Büyüme ağrısıdır canım artık genişleyecek karnımız olumlu düşün

:( doktorun öyle diyorsa korkma ne kadar stresten uzak o kadar iyi.. benim 13. Haftada başladı maalesef en son muayene oldum ondan birkaç gün sonra başladı. Ultrasonda canım çok yanmıştı acaba ondan mı diye düşünmeye başladım. Ultrason cihazı içimde bir yeri çizmiş olabilir belki ..
Sizin de sonradan olmuş, tam riskli dönemi atlattık derken 😔 olsun sonu güzel, çabucak bitsin 🙏🏼

Sizin de sonradan olmuş, tam riskli dönemi atlattık derken 😔 olsun sonu güzel, çabucak bitsin 🙏🏼
Evet :( doktor baktı mı kanama alanın var mı yoksa sadece akıntı mı geliyor? Belki endeksiyon vs varsa koyu akıntıysa kan sanıyorsundur? İyi düşünmeye çalışıyorum kusura bakma sorguladığımdan değil 🙃

Büyüme ağrısıdır canım artık genişleyecek karnımız olumlu düşün
Haklısın, okuldan geldikten sonra direkt yatıp uyudum. Geçti çok şükür iyiyim şimdi.
Canımı sıkan başka bir durumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Beni en iyi sizlerin anlayacağını düşünüyorum.

4 senelik evliyim, evlendiğimin ilk ayi diş gebelik yaşadım ve tüpüm alindi. Ondan sonra iki defa kimyasal gebelik yaşadım. İki defa tüp bebek denedik tutmadi. Bu gebeligim ise çatlatma iğnesiyle olustu. Çok şükür bugüne kadar leke kanama ağrı vs durumları olmadı. Doktorum her ihtimale karşı kan sulandirici kullandiriyor ve 12. Haftaya kadar da progestan kullandım. Kendime dikkat ettiğimi düşünüyorum aslında ama yine de eşimden ve çevremden gördüğüm baskı artık beni kötü hissettiriyor. Biri diyor yemek yemez aç kalırsan bebek düşer, biri diyor rapor al okula gitme, eşime kalsa zaten 9 ay yataktan çıkmayacağım, yani anlayacağınız ağzı olan konuşuyor. Biliyorum hepsi yaşadığım acılara tanık olmuş benim iyiliğimi isteyen insanlar ama artık çok bunaldım, sürekli bir korku salıyorlar üzerime.
kendimi yormuyorum, okulda derslerim haftada 3 gün ve öyle çok aşırı yoğun değil, 21 saat derse giriyorum. Bir de evde eğitim öğrencim var ona evinde ders vermeye gidiyorum. Onun haricinde evden dışarı pek çıkmıyorum, ev temizliğini ise şimdiye kadar sadece bir kere yaptım. Sizce ben gerçekten dikkat etmiyor muyum kendime? Son bir şey eşim araba kullanmami da istemiyor bu süreçte haklı mı sizce, ben çok mu başına buyruk davranıyorum ?

Back
X