Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️
benim de değerim çok yüksek olduğu için boş gebelik olmasından korkuyorum. kese oluşuyormuş ama içi boş oluyormuş. umarım sorunsuz ilerleriz. siz de gönlünüzü ferah tutun inşallah sorun çıkmayacaktır...
benim de değerim çok yüksek olduğu için boş gebelik olmasından korkuyorum. kese oluşuyormuş ama içi boş oluyormuş. umarım sorunsuz ilerleriz. siz de gönlünüzü ferah tutun inşallah sorun çıkmayacaktır...
İnşallah ya valla yüksek olsa niye yüksek diyoz düşük olsa niye düşük diyoz bazen keşke söyle gamsız bir insan olsaydım diye hep düşünüyorum kafam hep rahat olaydı keske
çift embriyo transferi oldum ama dünden beri eski başlıkları okuyorum forumda. ikizle betanın hiçbir ilgili olmadığını söyleyenler de olmuş. öyle kalakaldım.
Yarın vericem canım inşallah güzel bir son olur kan vermekten o kadar yoruldum ki sonuc beklerken yerimde duramıyorum pozitif olursa yarında 5 gün uyuyacagım o kadar yoruldum
Yarın vericem canım inşallah güzel bir son olur kan vermekten o kadar yoruldum ki sonuc beklerken yerimde duramıyorum pozitif olursa yarında 5 gün uyuyacagım o kadar yoruldum
Evet canım çok haklısın bizi en iyi biz anlarız.bende son kanı verdikten sonraki gün çok rahat uyandım o kadar huzurluyduki inşallah sende Perşembe günü öyle bir güne uyanirsin
Kızlarr bişey sormak istiyorum pozitif aldıktan sonrada adet ağrısı gibi ağrınız oldumu benim adet günleri şuann ara ara aynı adet ağrısı gibi ağrım olup geçiyor sizdede varmıı
Kızlarr bişey sormak istiyorum pozitif aldıktan sonrada adet ağrısı gibi ağrınız oldumu benim adet günleri şuann ara ara aynı adet ağrısı gibi ağrım olup geçiyor sizdede varmıı
Evet canım 7. Haftaya giriyorum hala ara ara kasık ağrılarım var hatta bugün gün boyu devam etti uzandım hep doktorum ağrı iyi bişey rahim ve bebek büyüyor demişti