Arkadaşlar merhaba. Bugün herkes için güzel bir gün olur ve herkes beklediği güzel haberi alır. Benim bi sorum olacak ben Ağustos ayında düşüğe bağlı 2 defa kürtaj oldum oarça kaldığı için. Çok şükür bu ay tekrar gebe kaldım . Benim sat 31 aralık. Adetim düzenlidir elh. Adet döngüm 35 gün..
5 ocak adetimin bittiği gün,5 şubatta olmam gerekirdi 5 şubatta beta HCG negatifti. 9şubat 50.4 ve 12 şubatta 291.2 ydi değerlerim.. Dün sonucumu doktora göstermedim internetten baktm sonucuma.
Ya forumu okudum düşük iğnesi düşük hapı vs kullananlar var. Ben 50.4 değerinde doktora vitamin folik asit vs vermeyecek misiniz dedim hayır dedi. Ama öncesinde ağır bir düşüğüm var. Sizce dünkü sonucumla tekrar doktora gitsem önlem alırlar mı iğneydi vs çünkü acayip korkum var. Uyku diye birşey yok takıntıdan uyuduğumda ise rüyalarmda full doktordu hastaneydi bilmem ne görüyorum.
Sizce ne yapmalıyım ? Bana bir yardm lütfen ? Artık sıkkntıdan mı yoksa geröekten mi bilmiyorum ha adet oldum ha olacak gibiyim. Ne yapmalıyım sizce ?