- 31 Ekim 2014
- 368
- 386
- 78
ben de çalışıyorum kızlar ama burdaki yorumları da takip etmeden duramıyorum.İlk bebeğimde de doğuma girene kadar birbirimize destek verdik bu forumda.Çok önemli güzel gelişmeler paylaşılıyor. Herkes kendi dr. unun görüşlerini paylaşınca bir sürü doktora gitmiş gibi oluyorsunuz.Bu arada şunu da hatırlatayım tecrübeme dayanarak: Bu aylarda düşük riskini azaltmak için çok fazla maydonoz patlıcan adaçayı ve diğer bitki çayları (ıhlamur hariç ıhlamuru öneriyor benim dr) tüketmeyin.Bunlara dikkat edin derim.
Bir dip not daha geçmek istiyorum.Bu altta geçen beklenen dopğum tarihlerimiz var ya, kızımda tam da burada yazan tarihte sezeryan oldu doğumum,yani tarihler gerçek sonuçları vermiyor bazen ama benim tam tutmuştu.İnşallah bu bebeğim de gününü doldurur hayırlısıyla. Gününü doldurması her açıdan çok önemli mesela ben sezeryan olmama rağmen odama çıkınca kızımı emzirmiştim ve hiç mama kullanmadan büyüdü 21 ay anne sütü aldı. Temmuzda 3 yaşını dolduracak inşallah.
ayyy maşallah :) gerçekten bu forumu çok güzel hemen hemen aynı tarihlerde doğum yapıcaz allah izin verirse ve dediğin gibi bir sürü öneri sunabiliyoruz bu yüzden birbirimize çok güzel