• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Arkadaşlar merhaba. Ben ağustos ayında düşük yaptm bu ay BHCG yaotırdım pazartesi 50.4 ü kan tahlilini bugün yine tekrarladım 291.4 çıktı sizce nasıl iyi mi yükselişi ? Lütfen cevap verin

Bence güzel yükselmiş canım , iki günde bir iki katı artmalı deniyor beta hcg için , seninki iki katın üstünde artmış :)

Ultrasonda neden alttan baktırmayın diyolar. Benim hiç bilgim yok
Ilk zamanlar iliski bile yasak aslinda dusuk riski yuzde doksanlarda günümüzde cunku hersey katkili genetigimiz bozuluyo oyuzden kanamasiz cok nadir hamile var. Ilk gebeligimde erken gittigim icin vajinal ultrasyonla bakildi her seferindede lekem oldu kanamaya cevirdi bebek rahim duvarina tutunmaya calisirken damara gelirmis bugibi seylerde o danari catlatiyo ve dusuk tehlikesi. Kimilerine gore sorun yok ama simdiki doktorum mecbur kalinmadikca bakilmaz diyo ve cok tercih edilen bi dr randevuyu bile zor aldik. Dun keseyi gorduk kalp atisini duyamadik 6+1 deyken keseyi daha oncede gormustum zatende. Vajinadan baksam buyuk ihtimal duyarim ama 2 hafta sonra gel karistirmaya gerek yok dedi. Bende ilk hamileligimde dilim yandigi icin zaten kabul etmezdim oyuzden mecbur kalinmadikca pek tavsiye edilmiyo vajinal ultrason

Bence güzel yükselmiş canım , iki günde bir iki katı artmalı deniyor beta hcg için , seninki iki katın üstünde artmış :)
Ben şubat 5 de yaptm kan tahlili negatifti. 9 şubatta yaptm 50.4 bugün ayın 12 si 291.2. Öncesinde düşük yaptığım için takıntılıyım sanırım biraz

Ben şubat 5 de yaptm kan tahlili negatifti. 9 şubatta yaptm 50.4 bugün ayın 12 si 291.2. Öncesinde düşük yaptığım için takıntılıyım sanırım biraz
Canım 11 subatta 100 olması gerekiyor yarın yaptrsaydın 200 olması gerekirdi ama cok güzel artmıs degerin 2 katından bile fazla 150 olması gerekirken neredyse 300 masallah hep böyle yükselsin insallah :) tebrik ederim

kızlarrrr bendee geldım doktordann keseyı gorduk.dualarnz ıcın allah razı olsun.daha 4,5 5 haftalıkmısım.6,5mm kese.on gun sonra yenıden cagırdı hayırlısı olsun sımdıden.allah tum hamıle kardeslrımızn yardımcısı olsunn.doktora gıttım geldım aılemden sonra ınanın hemen aklıma tum buradakı hamıle arkdslrım geldı.hepınıze hemen haber vermek ıstedım.hamılelık suresı boyunca hamılelıge dair sevınclerımızı uzuntulerımızı yasadıgımz belırtıler olsun yan etkıler asabıyettler olsun suan bırbırmzden daha ıyı kımse anlayamz fıstıkkkkkk annelerrr:))
Canım tebrik ederim masallah :) allah saglıkla kucagımza alacagm günleride göstersin insallah benmkide 8,5 mm cıkmıstı hergün 1 mm büyüyo diyorlar oazartesi tekrar gidicem bende

Canım 11 subatta 100 olması gerekiyor yarın yaptrsaydın 200 olması gerekirdi ama cok güzel artmıs degerin 2 katından bile fazla 150 olması gerekirken neredyse 300 masallah hep böyle yükselsin insallah :) tebrik ederim
İçimi rahatlattınız gerçekten ya Rabbim de sizleri mutlu etsin içinizdr her ne sıkıntınız varsa gidersin inşallah. İnşallah bu sefer bebişim tutunur hep böyle güzel yükseliriz inşallaahhh

demekki yine kulaktan dolma inanmamak gerek.ben hep duyunca korkuyodum işin aslı :KK43:
Bi arkadasa da yazdim ama kulakdan dolma degil aslinda benim dr ilk donemlerde tamamen karsi 55 yasinda ve randevuyu zor aldik. Mecburi bi durum olmadikca baknam diyo en iyisi beklemek diyo zaten bi sikinti olacak olsa kanamayla vs seylerle kendini gosterir ilk gebeligimde vajinal ultrasonla bakilmisti en son baska bi dr ye gittim ankaradaydim ve yanlis oldugunu anlatti mecbur kalinmadikca bakilmayacagini izah etti. Abkamda kadindogum hemsiresi ve oda karsi baktirma diyo. Cok sukur simdiki doktorumda bakmiyo baksada istemiyecektim. Ha neolur iki hafta sonra gittigimde yine duyamaz o zaman bakar vajinadan.tabiki tercih maselesi saglicakla kalin insallah

canım ben önceden beti üşürüm kansızlık mı var die test yaptırdık yok pıhtılaşmayı düşükten sonra öğrendim kendim bundan dolayı olabileceğini düşünüyorum ana şimdi üşüyünca kasığım ağrıyo kaç kat giyindim bugün yinede ağsyım buz gibi
Sen diyene kadar düşünmemiştim aslında ama neden olmasın bende yorgunluktan üşüme yapar acaba yoruldugum içinde üşüyor olabilir miyim diye düşünmüyor değilim yani

Aynen canım hep takipteyim tüm mesajları dikkatlice okuyup arastırıyorum hatta eşim de bu konu da destekçi o da araştırıyo birşey öğrenince paylaşmamı istiyo çeken bilir derler ya kim anlar ki biZi bizden başka :) Rabbim bebişlerimize ve bize sağlık versin

aminn canımm benimm inş.:))

kızlar bu arada size bir soracağım.benim aptt test sonucum sınırın biraz üstünde çıkmış.doktor çocuk aspirinine başlıycaksın dedi düşük olmasın diye.bende bu sefer düşük dışında acaba pıhtı atma sorunu olur mu dıye çekindim.doktora sordum ben cocuk dusmesın dıye verdım hapı dedı.aranızda böyle bir durum yaşayan war mı aspirine baslayan?

Kan pihtilasmasi olan arkadaşlar bazılarına doktorları 20. Haftadan sonra igneyi kemerleri söylemiş. Bana doktorum doğumdan 1 hafta önce bırakacak o zamana kadar hergün olmalısın dedi 2 arkadaşımla da vardı onlarda doğumdan 1 hafta önce kestiler iğne yapmayı. Kan sulandirici sonuçta pihtilasmasi atmasını bebek rahat beslenir diye yapılıyor 20. Haftada keserseniz risk olmaz mı doktorunuza sorun bunları bence

iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz ???
vajinal usg konusulmus doktorum vajinal bakti ve sorun olurmu diye sordugumda bebek yukarda biz uctan bakiyoruz dedi ve 12. haftaya kadar alttan bakicaz dedi cok sukur lekelenmem falan olmadi hersey kismet tabi ama bence korkulacak bi durum yok

Kizlar bi konuda daha size danismam gerek 3 gundur aksam bu saatlerde mide sorunu yasiyorum ciddi bir yanma kramp yasayan var mi? Aksama dogri gaz sikintim artiyor ondan oalbilir mi kivtaniyorum resmen suan yaaa

iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz ???
vajinal usg konusulmus doktorum vajinal bakti ve sorun olurmu diye sordugumda bebek yukarda biz uctan bakiyoruz dedi ve 12. haftaya kadar alttan bakicaz dedi cok sukur lekelenmem falan olmadi hersey kismet tabi ama bence korkulacak bi durum yok
Drlere gore goreceli bisey galiba cunku bir kisim tamamen karsiyken bir kismida bisey olmaz diyo tabi enanetimiz rabbime ilk gebeligimde sikinti yasadigim icin en son gittigim dr bakilmamaliydi dedi ve simdide iki doktora birden gidiyorum ikiside bakmadi.

Drlere gore goreceli bisey galiba cunku bir kisim tamamen karsiyken bir kismida bisey olmaz diyo tabi enanetimiz rabbime ilk gebeligimde sikinti yasadigim icin en son gittigim dr bakilmamaliydi dedi ve simdide iki doktora birden gidiyorum ikiside bakmadi.
dogru doktordan doktora degisiyo.
allahim korusun meleklerimizi

merhaba arkadaşlar.öncelikle benle aynı duyguları paylaşan bayanlarla birarada olmak çok huzur verici birşey.burada yaptığınız gerçekten müthiş bişey.özellikle benim gibi kafası karışmış anne adayları için. son adet tarihim 30 aralık 0vulasyonum 28 gün.2 gün geciktiğim anda test yaptım çizgiyi belli belirsiz gördüm gerisi yılan hikayesi oldu.(moralim çok bozuk lütfen yardımcı olun)1 senelik evliyim ve 34 yaşındayım bu yüzden çocuk konusunda korkularımız vardı (yaştan dolayı) çizgiyi görür görmez eşimle betahcg testi yaptırdım ilk sonuç 78 iki gün sonra 255 iki gün sonrada 469 çıktı doktor randevusunu aldık beklemeye başladık 5. hafta içindeyken doktor vajinal yoldan keseyi gördü ama dur dedi dolumu boşmu dedi daha sonra 1 hafta sonra bi test daha istedi 2866 çıktı ultrasondan tekrar baktı kese olması gerekenden küçük dedi betahcg de ne iyi nede kötü ded haftaya tekrar gel dedi başkada bişey demedi c.tesi günü tekrar gideceğim ama bu doktorun dedikleri yüzünden hamilemiyim değilmiyim diye düşünür oldum.ayrıca bulantı uyku hali gibi belirtilerim de yok sadece sol kasığımda hafif kasılmalar göğüslerdede hafif sızı var sizce normalmi neolur yardımcı olun...hamileyim sevincini yaşayamadım henüz....

Back