Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese merhaba kızlarrr
bende 2015 ekim ayında anne olucam ınsallah bende salı gunu ogrendım hamıle oldugumu
hayır canım karından ultrasonla dinledik 8 gün öncesınde de keseyi görmüştük vajinal ultrasonla.
Gözün aydın cnaım keseyi görmüşsün, sağlıkla kalp atışını da duyarsınız inşallah:)Hanimlarr diktirdan geldim ve keseyii girdum sukur 10 gun sonraa kalp atimi icin gidecez.bana gerhangi bi tahlil yaomadi kan alnadi normalmiii buuu 5+0 misiz kucuk kelebegimle
keseyi hatırlamıyorum canım ama bebek 13 mm dedibende pazartesi gideceğim inş karından duyar benimde. 3 gün önce karından keseyi gördük bizde. kesen kaç mm'di canım?
Kızlar pastörize süt mü? Çiğ süt mü?[/QUO
benim doktorum ozellikte pastorize diye belirtti.
hatta yumurta ve tavuk icinde mumkun mertebe koy tavugu koy yumurtasi olmasina dikkat et dedi. Nereden bulacaksam![]()
keseyi hatırlamıyorum canım ama bebek 13 mm dedi![]()
Gozun aydin canm. Insallah bizde bi an once goruruz keseleri :)kızlarrrr bendee geldım doktordann keseyı gorduk.dualarnz ıcın allah razı olsun.daha 4,5 5 haftalıkmısım.6,5mm kese.on gun sonra yenıden cagırdı hayırlısı olsun sımdıden.allah tum hamıle kardeslrımızn yardımcısı olsunn.doktora gıttım geldım aılemden sonra ınanın hemen aklıma tum buradakı hamıle arkdslrım geldı.hepınıze hemen haber vermek ıstedım.hamılelık suresı boyunca hamılelıge dair sevınclerımızı uzuntulerımızı yasadıgımz belırtıler olsun yan etkıler asabıyettler olsun suan bırbırmzden daha ıyı kımse anlayamz fıstıkkkkkk annelerrr:))
Cokkk tesekkur ederimm sizleriii cokkk seviyorummGözün aydın cnaım keseyi görmüşsün, sağlıkla kalp atışını da duyarsınız inşallah:)
Kapıya gelen sütçünün sütünden sütlü tatlı ve yoğurt yapıyorum. Marketten de günlük süt alıp içiyorum. Pastörizeyi hiç almıyorum. Yıllardır kaç dr a gittiysem hazır yoğurt yiyeceğine hiç yoğurt yeme dedi. BEn market yoğurdunu bırakalı çok olduKızlar pastörize süt mü? Çiğ süt mü?
Canım aynı gitmişiz doktora bende 5+0 da gittim bana da kan tahlil yapmadı bana da 7gün vermişti yarın doluyo şükür :) gayet normal kese yerinde ve değerler normalse gerek yok tahlile demişti doktorum :) cpk zor gececek 10gün sana :)Hanimlarr diktirdan geldim ve keseyii girdum sukur 10 gun sonraa kalp atimi icin gidecez.bana gerhangi bi tahlil yaomadi kan alnadi normalmiii buuu 5+0 misiz kucuk kelebegimle
Aynen canım hep takipteyim tüm mesajları dikkatlice okuyup arastırıyorum hatta eşim de bu konu da destekçi o da araştırıyo birşey öğrenince paylaşmamı istiyo çeken bilir derler ya kim anlar ki biZi bizden başka :) Rabbim bebişlerimize ve bize sağlık versinkızlarrrr bendee geldım doktordann keseyı gorduk.dualarnz ıcın allah razı olsun.daha 4,5 5 haftalıkmısım.6,5mm kese.on gun sonra yenıden cagırdı hayırlısı olsun sımdıden.allah tum hamıle kardeslrımızn yardımcısı olsunn.doktora gıttım geldım aılemden sonra ınanın hemen aklıma tum buradakı hamıle arkdslrım geldı.hepınıze hemen haber vermek ıstedım.hamılelık suresı boyunca hamılelıge dair sevınclerımızı uzuntulerımızı yasadıgımz belırtıler olsun yan etkıler asabıyettler olsun suan bırbırmzden daha ıyı kımse anlayamz fıstıkkkkkk annelerrr:))
Canım gözün aydın :)Cokkk tesekkur ederimm sizleriii cokkk seviyorumm
Cokk teesekurler eve banada 7 gun versii aamaa ben garanti olsun diye 10 gun sonra gitcen.insaahh muzicenin sesinnii duyarsinnnnCanım aynı gitmişiz doktora bende 5+0 da gittim bana da kan tahlil yapmadı bana da 7gün vermişti yarın doluyo şükür :) gayet normal kese yerinde ve değerler normalse gerek yok tahlile demişti doktorum :) cpk zor gececek 10gün sana :)