- 5 Şubat 2015
- 712
- 963
- 78
:)Merhabalar tüp bebek transferimin 8.gunu 207 10.gunu 471 çıktı bhcg hamilelik ve sanırım 3 haftalik doğumum ekime denk geliyor ....
Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)Merhabalar tüp bebek transferimin 8.gunu 207 10.gunu 471 çıktı bhcg hamilelik ve sanırım 3 haftalik doğumum ekime denk geliyor ....
Sağol canım hosbuldukk:)
Hayırlı olsun aramıza hoşgeldin
canım ben dedim onu ama ben doktora sormayı unutmuşum heyecandan eşim 20. haftaya kadar dedi diyo ama bence o da yanlış anladı doğum sonuna kadar bencede bi dahaki gittiğimde soracağımKan pihtilasmasi olan arkadaşlar bazılarına doktorları 20. Haftadan sonra igneyi kemerleri söylemiş. Bana doktorum doğumdan 1 hafta önce bırakacak o zamana kadar hergün olmalısın dedi 2 arkadaşımla da vardı onlarda doğumdan 1 hafta önce kestiler iğne yapmayı. Kan sulandirici sonuçta pihtilasmasi atmasını bebek rahat beslenir diye yapılıyor 20. Haftada keserseniz risk olmaz mı doktorunuza sorun bunları bence
Kesin cogul gebelik seninki canm yokda 8.gun okadar cikmazdiMerhabalar tüp bebek transferimin 8.gunu 207 10.gunu 471 çıktı bhcg hamilelik ve sanırım 3 haftalik doğumum ekime denk geliyor ....
Bilmiyorum canım hayırlısı olsun...3 haftalik değilmiş gebelik hesaplamadan baktım 4+1Kesin cogul gebelik seninki canm yokda 8.gun okadar cikmazdi
arkadaslar vajinal usg sakincali yaptirmayin demislerde brnde acikliyim dedim canim :)Demiştim canım daha net ve temiz bi görüntü alıyolar hep kalp sesini duydun mu?
Insaallah canmm :)bak görüceksin dedi dersin:)haberlerini bekliyoruzzzz
inşallah canım inşallah okudukca daha iyi düşünüyorumCanım satımız aynı 1 ocak ta benim değerlerde çok yakın doktor kesin deyip risk almak istememiş sanırım canını sıkma iyi haberlerini bekliyoruz
Benim kaybettiğim bebeğimde herşey yolundayken 20. Haftada anomali çıkmıştı. Onun için dr un iğneyi 20. haftada keseceğini sanmam.asıl 20. Hafta ve sonrası önemli benim için.Kan pihtilasmasi olan arkadaşlar bazılarına doktorları 20. Haftadan sonra igneyi kemerleri söylemiş. Bana doktorum doğumdan 1 hafta önce bırakacak o zamana kadar hergün olmalısın dedi 2 arkadaşımla da vardı onlarda doğumdan 1 hafta önce kestiler iğne yapmayı. Kan sulandirici sonuçta pihtilasmasi atmasını bebek rahat beslenir diye yapılıyor 20. Haftada keserseniz risk olmaz mı doktorunuza sorun bunları bence
aynı şeyleri bende yaşadım doktor şüpheli baktı boş gibilerinden ama hamile arkadaşım var onun ultrasonuna baktık 5+4 de zaten kese içinde bişi gözükmüyormuşbenimki onunkiyle aynı hamileyim diye halada sevinemiyorum ıkı hafta sonra tekrar bakalım dedi neyseki o güne az kaldı salı günü gidicem ama başka doktora neyse ama aşırı mide bulantısı geldi bana hiç bişi yiyemiyorum yaaaaaaailkide böyleydi ikinci rahat olur diyordummerhaba arkadaşlar.öncelikle benle aynı duyguları paylaşan bayanlarla birarada olmak çok huzur verici birşey.burada yaptığınız gerçekten müthiş bişey.özellikle benim gibi kafası karışmış anne adayları için. son adet tarihim 30 aralık 0vulasyonum 28 gün.2 gün geciktiğim anda test yaptım çizgiyi belli belirsiz gördüm gerisi yılan hikayesi oldu.(moralim çok bozuk lütfen yardımcı olun)1 senelik evliyim ve 34 yaşındayım bu yüzden çocuk konusunda korkularımız vardı (yaştan dolayı) çizgiyi görür görmez eşimle betahcg testi yaptırdım ilk sonuç 78 iki gün sonra 255 iki gün sonrada 469 çıktı doktor randevusunu aldık beklemeye başladık 5. hafta içindeyken doktor vajinal yoldan keseyi gördü ama dur dedi dolumu boşmu dedi daha sonra 1 hafta sonra bi test daha istedi 2866 çıktı ultrasondan tekrar baktı kese olması gerekenden küçük dedi betahcg de ne iyi nede kötü ded haftaya tekrar gel dedi başkada bişey demedi c.tesi günü tekrar gideceğim ama bu doktorun dedikleri yüzünden hamilemiyim değilmiyim diye düşünür oldum.ayrıca bulantı uyku hali gibi belirtilerim de yok sadece sol kasığımda hafif kasılmalar göğüslerdede hafif sızı var sizce normalmi neolur yardımcı olun...hamileyim sevincini yaşayamadım henüz....
Bi arkadasa da yazdim ama kulakdan dolma degil aslinda benim dr ilk donemlerde tamamen karsi 55 yasinda ve randevuyu zor aldik. Mecburi bi durum olmadikca baknam diyo en iyisi beklemek diyo zaten bi sikinti olacak olsa kanamayla vs seylerle kendini gosterir ilk gebeligimde vajinal ultrasonla bakilmisti en son baska bi dr ye gittim ankaradaydim ve yanlis oldugunu anlatti mecbur kalinmadikca bakilmayacagini izah etti. Abkamda kadindogum hemsiresi ve oda karsi baktirma diyo. Cok sukur simdiki doktorumda bakmiyo baksada istemiyecektim. Ha neolur iki hafta sonra gittigimde yine duyamaz o zaman bakar vajinadan.tabiki tercih maselesi saglicakla kalin insallah
Geçmiş olsun canım. Umarım bu sefer sağlıkla kucağına alırsın.Benim kaybettiğim bebeğimde herşey yolundayken 20. Haftada anomali çıkmıştı. Onun için dr un iğneyi 20. haftada keseceğini sanmam.asıl 20. Hafta ve sonrası önemli benim için.
Evet canım sorun kimsenin bir problem yaşamasını istemem bende o yüzden yazdım.canım ben dedim onu ama ben doktora sormayı unutmuşum heyecandan eşim 20. haftaya kadar dedi diyo ama bence o da yanlış anladı doğum sonuna kadar bencede bi dahaki gittiğimde soracağım
Haklısın canım umarım geçer en kisa sürede hem yaz hamileleri olacaz o zamanda sıcaktan bunalımı sanirimcanım ben sürekli yatıyorum desem yeridir yorgunluktan değil benim ki pıhtılaşma olduğu için sanırım kan dolaşımı düzgün olmuyo o yüzden üşüyorum
Kızlaar günaydın herkese dün doktora gittim.miniğimin kalp atışlarını duyduk:) ağlıycaktım nerdeyse 6+3 müşüz öyle dedi doktor.dünyanın en güzel sesiydi.allah bekleyen arkadaşlara nasip etsin en kısa zamanda.beklemek çok zor zaman geçmiyo resmen.panik olmaya çok müsait zamanlardayız benim lekelenmelerim olmuştu çok az da kan görmüştüm iğne ilaç derken ödüm koptu resmen ama çok şükür bişey olmadı.sabırlı olun arkadaşlar allah sağlık sıhhat versin bebişlerinize ve size
Günaydın hayırlı cumalar hamişler :) bende güne mide bulantısıyla halsizlikle başladım.çubuk kraker yemekten gına geldi :)