• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Kizlar bi konuda daha size danismam gerek 3 gundur aksam bu saatlerde mide sorunu yasiyorum ciddi bir yanma kramp yasayan var mi? Aksama dogri gaz sikintim artiyor ondan oalbilir mi kivtaniyorum resmen suan yaaa
Hiç huyum olmamasına rağmen dün akşam yatmadan önce birşeyler yedim. Gece bir anda yataktan zıplayarak uyandım. Bir yandan gaz sancısı bir yandan bulantı feleğim şaştı resöen. Canımı teslim ediyorum sandım. Ben bu yaşıma kadar böyle bir sancı yaşamadım. Bir daha akşam saatlerinde yemeye de tövbe ettim. Belki senin de gün içinde yediğin birşey ağır gelmiştir. Gaz yapan yiyeceklerden uzak durman gerekiyordur belki. Benim dün akşam yediğim bol ekşili sarmaydı. Gece boyunca o limonlara lanet ettim :63:

merhaba arkadaşlar.öncelikle benle aynı duyguları paylaşan bayanlarla birarada olmak çok huzur verici birşey.burada yaptığınız gerçekten müthiş bişey.özellikle benim gibi kafası karışmış anne adayları için. son adet tarihim 30 aralık 0vulasyonum 28 gün.2 gün geciktiğim anda test yaptım çizgiyi belli belirsiz gördüm gerisi yılan hikayesi oldu.(moralim çok bozuk lütfen yardımcı olun)1 senelik evliyim ve 34 yaşındayım bu yüzden çocuk konusunda korkularımız vardı (yaştan dolayı) çizgiyi görür görmez eşimle betahcg testi yaptırdım ilk sonuç 78 iki gün sonra 255 iki gün sonrada 469 çıktı doktor randevusunu aldık beklemeye başladık 5. hafta içindeyken doktor vajinal yoldan keseyi gördü ama dur dedi dolumu boşmu dedi daha sonra 1 hafta sonra bi test daha istedi 2866 çıktı ultrasondan tekrar baktı kese olması gerekenden küçük dedi betahcg de ne iyi nede kötü ded haftaya tekrar gel dedi başkada bişey demedi c.tesi günü tekrar gideceğim ama bu doktorun dedikleri yüzünden hamilemiyim değilmiyim diye düşünür oldum.ayrıca bulantı uyku hali gibi belirtilerim de yok sadece sol kasığımda hafif kasılmalar göğüslerdede hafif sızı var sizce normalmi neolur yardımcı olun...hamileyim sevincini yaşayamadım henüz....
Başka bir dr a daha görünsene canım

c.tesi günkü randevudan sonra başka birine gitmeyi planlıyorum zaten hakkımızda hayırlısı..

Kizlar dr folik asiti kesti 2 aya yakin kullanmistim. Dekavit verdi. Multivitamin ve icinde folik asitte var. Degerlerimde oldukca iyi oglumda 4. Ayda baslamistik. Bu arada elevit hakkinda uyarayim sizi dis kapsulu domuz bagirsagindan yapiliyomus eczaci uyardi zaten facede de surekli paylasiliyor ona dikkat edin derim ben dekavite basladim ve doguma kadarda kullanacaz bakalim. Mide problemleriniz varsa gece yatarken alin bulantilar icinde zencefik diyo doktorlar demleyip icebilirseniz yada acik bir caya limon gibi katarsaniz oda olur

Kan pihtilasmasi olan arkadaşlar bazılarına doktorları 20. Haftadan sonra igneyi kemerleri söylemiş. Bana doktorum doğumdan 1 hafta önce bırakacak o zamana kadar hergün olmalısın dedi 2 arkadaşımla da vardı onlarda doğumdan 1 hafta önce kestiler iğne yapmayı. Kan sulandirici sonuçta pihtilasmasi atmasını bebek rahat beslenir diye yapılıyor 20. Haftada keserseniz risk olmaz mı doktorunuza sorun bunları bence
Benim kan pihtilasmma var ilk dogumumda doguma 1 gun kalaya kadar igne kullandim.bu hamileligimdede vuruluyorum sonuna kadarda vurulmayii tercih ediyorum

Slm kizlar bugun tv de erkan topuzu dinledim organik boyalarin icinde bile 20tane kimyasal madde varmis illa yapacaksaniz kina boyalarindan yapin dedii

kızlar bu arada size bir soracağım.benim aptt test sonucum sınırın biraz üstünde çıkmış.doktor çocuk aspirinine başlıycaksın dedi düşük olmasın diye.bende bu sefer düşük dışında acaba pıhtı atma sorunu olur mu dıye çekindim.doktora sordum ben cocuk dusmesın dıye verdım hapı dedı.aranızda böyle bir durum yaşayan war mı aspirine baslayan?
Canım benim hamileligim biraz planlı olduğu için doktorum 1 ay öncesinde folik 1 ve bebek aspirinine başlatmıştı.Benim 2. Hamileligim, ilinde kullanmadigimi söylemiştim Dr a.O da düşük tehlikesini önlemek için kullanalım dedi.Ben 1 kutu kullandım. Çok şükür kızımda da bu hamileligimde de ilk seferinde gebelik gerçekleşti. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin.

Kizlar dr folik asiti kesti 2 aya yakin kullanmistim. Dekavit verdi. Multivitamin ve icinde folik asitte var. Degerlerimde oldukca iyi oglumda 4. Ayda baslamistik. Bu arada elevit hakkinda uyarayim sizi dis kapsulu domuz bagirsagindan yapiliyomus eczaci uyardi zaten facede de surekli paylasiliyor ona dikkat edin derim ben dekavite basladim ve doguma kadarda kullanacaz bakalim. Mide problemleriniz varsa gece yatarken alin bulantilar icinde zencefik diyo doktorlar demleyip icebilirseniz yada acik bir caya limon gibi katarsaniz oda olur
hemsireye sordum ben ozellikle fazla taninmayan ama domuza benzetilen bir hayvandan yapiliyomus ama helal bir hayvanmis firma kendisi acikladi ben yillardir bu ilaci veriyorum gebelere dedi ben inandim ama arastirmak gerek tabi

Canım benim hamileligim biraz planlı olduğu için doktorum 1 ay öncesinde folik 1 ve bebek aspirinine başlatmıştı.Benim 2. Hamileligim, ilinde kullanmadigimi söylemiştim Dr a.O da düşük tehlikesini önlemek için kullanalım dedi.Ben 1 kutu kullandım. Çok şükür kızımda da bu hamileligimde de ilk seferinde gebelik gerçekleşti. Allahım tüm isteyenlere nasip etsin.

canımmm cok saol bu arada senıde tebrık ederım:)benım bır korkumda hanı aspırın alerjısı wardır derler ya kımde cıkacagı bellı olmaz ondan korktum cunku ben normaldede alerjık bır bunyeye sahıbım.alerjık bronsıtım ayrıyttende.aspırın alerjı yapar mı dıye çekındım :(

canımmm cok saol bu arada senıde tebrık ederım:)benım bır korkumda hanı aspırın alerjısı wardır derler ya kımde cıkacagı bellı olmaz ondan korktum cunku ben normaldede alerjık bır bunyeye sahıbım.alerjık bronsıtım ayrıyttende.aspırın alerjı yapar mı dıye çekındım :KK43:

doktorumu aradım gercı bısey olmaz dedı ama sızede bır sorayım dedım:)

hemsireye sordum ben ozellikle fazla taninmayan ama domuza benzetilen bir hayvandan yapiliyomus ama helal bir hayvanmis firma kendisi acikladi ben yillardir bu ilaci veriyorum gebelere dedi ben inandim ama arastirmak gerek tabi
Evet ilk gebeligimde elevit kullandim doguma kadar ama yinede temkinli olmak icin dekaviti aldim icerigide ayni zaten. insallahda hemsirenin dedigi gibidir:((

Kizlar bi konuda daha size danismam gerek 3 gundur aksam bu saatlerde mide sorunu yasiyorum ciddi bir yanma kramp yasayan var mi? Aksama dogri gaz sikintim artiyor ondan oalbilir mi kivtaniyorum resmen suan yaaa
Canım bu durum hepimizde var sanırım. Hamileligin ilk zamanları ve son zamanları tanı 1. Ve 3. Trimester denilen dönemlerde görülmesi çok normal.Benim de şu an 5. Haftam. Sabah uyandığımda 1 aylık gibi akşam yatarken 4 aylık gibi oluyo Karnım :)Biraz akşam yemeklerine dikkat edicez.Dr lar çayı çok önermiyo ama günde bikaç bardak açık çaya izin var. Çay beni çok rahatlatiyor ve kabizligimi önlüyor.

iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz ???
vajinal usg konusulmus doktorum vajinal bakti ve sorun olurmu diye sordugumda bebek yukarda biz uctan bakiyoruz dedi ve 12. haftaya kadar alttan bakicaz dedi cok sukur lekelenmem falan olmadi hersey kismet tabi ama bence korkulacak bi durum yok
Demiştim canım daha net ve temiz bi görüntü alıyolar hep kalp sesini duydun mu?

Hiç huyum olmamasına rağmen dün akşam yatmadan önce birşeyler yedim. Gece bir anda yataktan zıplayarak uyandım. Bir yandan gaz sancısı bir yandan bulantı feleğim şaştı resöen. Canımı teslim ediyorum sandım. Ben bu yaşıma kadar böyle bir sancı yaşamadım. Bir daha akşam saatlerinde yemeye de tövbe ettim. Belki senin de gün içinde yediğin birşey ağır gelmiştir. Gaz yapan yiyeceklerden uzak durman gerekiyordur belki. Benim dün akşam yediğim bol ekşili sarmaydı. Gece boyunca o limonlara lanet ettim :63:
Aslında ekşi dediğin limon ise faydalı diyolar çok mu yanma yapptı ben hep limonlu yerim sorun olmaz kişisel olabilir

c.tesi günkü randevudan sonra başka birine gitmeyi planlıyorum zaten hakkımızda hayırlısı..
Canım satımız aynı 1 ocak ta benim değerlerde çok yakın doktor kesin deyip risk almak istememiş sanırım canını sıkma iyi haberlerini bekliyoruz

Sen diyene kadar düşünmemiştim aslında ama neden olmasın bende yorgunluktan üşüme yapar acaba yoruldugum içinde üşüyor olabilir miyim diye düşünmüyor değilim yani
canım ben sürekli yatıyorum desem yeridir yorgunluktan değil benim ki pıhtılaşma olduğu için sanırım kan dolaşımı düzgün olmuyo o yüzden üşüyorum

Back