• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Hanimlarr diktirdan geldim ve keseyii girdum sukur 10 gun sonraa kalp atimi icin gidecez.bana gerhangi bi tahlil yaomadi kan alnadi normalmiii buuu 5+0 misiz kucuk kelebegimle
Gözün aydın cnaım keseyi görmüşsün, sağlıkla kalp atışını da duyarsınız inşallah:)

İnternette de çiğ süt pastörizeye göre daha sağlıklı yazıyor, kafam karıştı, pastörize sütte yararlı organizmalar ölüyormuş, ben de kutu süt içiyorum, arkadaşım çiğ süt deyince acaba hangisini içeyim dedim.

kızlarrrr bendee geldım doktordann keseyı gorduk.dualarnz ıcın allah razı olsun.daha 4,5 5 haftalıkmısım.6,5mm kese.on gun sonra yenıden cagırdı hayırlısı olsun sımdıden.allah tum hamıle kardeslrımızn yardımcısı olsunn.doktora gıttım geldım aılemden sonra ınanın hemen aklıma tum buradakı hamıle arkdslrım geldı.hepınıze hemen haber vermek ıstedım.hamılelık suresı boyunca hamılelıge dair sevınclerımızı uzuntulerımızı yasadıgımz belırtıler olsun yan etkıler asabıyettler olsun suan bırbırmzden daha ıyı kımse anlayamz fıstıkkkkkk annelerrr:))

kızlarrrr bendee geldım doktordann keseyı gorduk.dualarnz ıcın allah razı olsun.daha 4,5 5 haftalıkmısım.6,5mm kese.on gun sonra yenıden cagırdı hayırlısı olsun sımdıden.allah tum hamıle kardeslrımızn yardımcısı olsunn.doktora gıttım geldım aılemden sonra ınanın hemen aklıma tum buradakı hamıle arkdslrım geldı.hepınıze hemen haber vermek ıstedım.hamılelık suresı boyunca hamılelıge dair sevınclerımızı uzuntulerımızı yasadıgımz belırtıler olsun yan etkıler asabıyettler olsun suan bırbırmzden daha ıyı kımse anlayamz fıstıkkkkkk annelerrr:))
Gozun aydin canm. Insallah bizde bi an once goruruz keseleri :)

Kızlar pastörize süt mü? Çiğ süt mü?
Kapıya gelen sütçünün sütünden sütlü tatlı ve yoğurt yapıyorum. Marketten de günlük süt alıp içiyorum. Pastörizeyi hiç almıyorum. Yıllardır kaç dr a gittiysem hazır yoğurt yiyeceğine hiç yoğurt yeme dedi. BEn market yoğurdunu bırakalı çok oldu

statistician41 statistician41 köy yumurtası ve tavuğunu bilmem ama marketlerde organik tavuk ve yumurta satılıyor. Ben onlardan alıyprum. Ayrıca pastörize yani uht sütlerin yarar yerine zarar verdiği bilimsel olarak kanıtlandı. İnternette bununla ilgili yazılar vardır, mutlaka okuyun

Hanimlarr diktirdan geldim ve keseyii girdum sukur 10 gun sonraa kalp atimi icin gidecez.bana gerhangi bi tahlil yaomadi kan alnadi normalmiii buuu 5+0 misiz kucuk kelebegimle
Canım aynı gitmişiz doktora bende 5+0 da gittim bana da kan tahlil yapmadı bana da 7gün vermişti yarın doluyo şükür :) gayet normal kese yerinde ve değerler normalse gerek yok tahlile demişti doktorum :) cpk zor gececek 10gün sana :)

Aynen canım hep takipteyim tüm mesajları dikkatlice okuyup arastırıyorum hatta eşim de bu konu da destekçi o da araştırıyo birşey öğrenince paylaşmamı istiyo çeken bilir derler ya kim anlar ki biZi bizden başka :) Rabbim bebişlerimize ve bize sağlık versin

Arkadaşlar merhaba. Ben ağustos ayında düşük yaptm bu ay BHCG yaotırdım pazartesi 50.4 ü kan tahlilini bugün yine tekrarladım 291.4 çıktı sizce nasıl iyi mi yükselişi ? Lütfen cevap verin

Canım aynı gitmişiz doktora bende 5+0 da gittim bana da kan tahlil yapmadı bana da 7gün vermişti yarın doluyo şükür :) gayet normal kese yerinde ve değerler normalse gerek yok tahlile demişti doktorum :) cpk zor gececek 10gün sana :)
Cokk teesekurler eve banada 7 gun versii aamaa ben garanti olsun diye 10 gun sonra gitcen.insaahh muzicenin sesinnii duyarsinnnn

Back