2015 Ekim Anneleri

canım tabiki de ikili test yaptırmak gerek ben kızımda ikiliyi yaptırdım üçlüye gerek olmadı zaten. bebek down sendromlu da olsa doğururum meselesi tartışılır o işin başka bir boyutu bebek ileri derecede sipastik veya downlu o bebeği dünyaya getirmek ne kadar doğru onuda bilemiyorum... herkesin görüşü farklıdır tabi göreceli bir konu ama ıkili testimi radyoloji uzmanın yaptığı trım tarama ultrasonumu yaptırırım önlemimi alırım bu benim fiktim.

HAFTAYA Bİ DOKTORA GİTSEYDİM EN AZINDAN KAFAMDAKİ BİÇOK SORUYA CVP BULACAKTIM ZAMAN DA HİÇ GEÇMİYO :)

5+6 da kese 6+4 te kalp atışını duyduk canım

ultrason ölçümlerine göre değişiyo demi haftalar bende sata göre 4+3 üm aslında dün betam 812,5 idi. heralde salı gğnğ keseyi görürüzzz:)

Canım ben adetimi 9 gün geçtiğinde keseyi gördüm minnacıktı bana göre 5+2 idi ama doktorum 4+4 dedi kalp atısları icinde 1 hafta sonra yine gidecegim
ayy bnm de salı görülür inşş.

bende çyle düşünüyorm ama tüm testleri yaptırcam sanırım bazen hormonlar mantığın önüne geçebiliyor hassasiyetimi bi çocugun zorlu bi hayata atılmasına maletmem buda benim fikrim 2li de ve 4boyutluda hersey gorunur sanırım de mi ?

evet canım herşeye detaylı bakılıyor 22. haftada bir detaylı ultrason daha istiyo dr herşeye bakıyolar Allah sağlıklı sıhhatli ahlaklı vatana millete hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize.

Bende öyle yaparım büyük ihtimal yoksa zaten şişko olacağım, birde bu çirkinliğe katlanamam:)
ya öle demeyin ben daha hiç çirkin bi anne adayı görmedim şişko kafanızda renk olsanız nolcak :) hepimiz şişko ve güzel anne adayları olcaz bosverin gerisini:) bebeğiniz rütuşsuz halinize benzicek zaten :)

ya benimde saçlarımda ombre var dipler kumral uçlar sarı.Çıktı sımdıden siyahlar dipten. üç renk birdenmi taşıyacağım
organik boyaya nasıl güvencez
Canım bence boyatma boya sonuçta bebeğe zararlı.Riske girmeye gerek yok.Benim planlı bir hamilelik oldu 1 hafta önce boyatmistim

Canım bence boyatma boya sonuçta bebeğe zararlı.Riske girmeye gerek yok.Benim planlı bir hamilelik oldu 1 hafta önce boyatmistim
boyatamam canım zaten bile bile tehlikeye atamam gecen ay aklıma geldi ama biraz zaman alır hamile kalmam diye düşünmüştüm. yeterki iyi olsunlar razıyım böyle dolasmaya :)

boyatamam canım zaten bile bile tehlikeye atamam gecen ay aklıma geldi ama biraz zaman alır hamile kalmam diye düşünmüştüm. yeterki iyi olsunlar razıyım böyle dolasmaya :)

aynen öyle tatlım önemli olan onların sağlıkları saç rengi hiç ama hiç önemli değil bende seninle aynı fikirdeyim saçım güzel olsun diye bebeğimi tehlikeye atamam göz göre göre..sonuçta büyük bi risk

işin kötüsü saçlarımın ucu yanık bu hafta uçlarından aldıracaktım. cocugun ömrü kısalır diyenler oldu batıl ınancta olsa etkiledi beni
sacını kestiren olursa haber versin ya :)

işin kötüsü saçlarımın ucu yanık bu hafta uçlarından aldıracaktım. cocugun ömrü kısalır diyenler oldu batıl ınancta olsa etkiledi beni
sacını kestiren olursa haber versin ya :)

boyatmaya karşıyım ama saç kestirmek bence batı inanaç tatlım ya benim saçlarım çok uzun uçları kırılmaya başladı kestirmem gerek ben kestiririm haftaya filan sende kestir bence

benim saçlarım kısa zaten uzadıkça kesitirirm ben de hem boyalarımda akmış olur:) Hamilelikte boyatanlar var bebeğe birşey olmadı ama dediğiniz gibi riske atmaya gelmez.

benim saçlarım kısa zaten uzadıkça kesitirirm ben de hem boyalarımda akmış olur:) Hamilelikte boyatanlar var bebeğe birşey olmadı ama dediğiniz gibi riske atmaya gelmez.

EWT CANIM SENDE BENİM GİBİ SARISIN EN ZORLU SAÇ AMA NE YAPALIM 9 AY DİŞİMİZİ SIKICAZ BEBİŞLERİMİZ İÇİN :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…