- 9 Şubat 2015
- 217
- 163
- 53
canim benim de satim 1 ocak dun kalp atislarini dinledik senin gec dollenme mi oldu acaba 5 haftalik oldugunu drunmu soyledi
hayır canım karından ultrasonla dinledik 8 gün öncesınde de keseyi görmüştük vajinal ultrasonla.canım hayırlı olsun.. vajinal ultrason ile mi dinlediniz?
hayır canım karından ultrasonla dinledik 8 gün öncesınde de keseyi görmüştük vajinal ultrasonla.
yarın olmucak bana yaa 6gün dayandım şimdi saatler geçmezinşallah kuzum duyarsın tabiki neden duymayasın Allah'a emanet inşallah hep söylüyorum no panik rahat olun bebeişlerde olumlu olsunpıtı pıtı atan bir kalp :))
hayır canım sanmıyorum zaten o aleti dibine kadar itmiyo ki ucundan tutuyo özellikle dikkat ettimcanım ya bişi sorucam. bu vajinal ultrason sıkıntı yapıyo mu bebek konusunda öyle söylüyolar hep ???
hayır canım sanmıyorum zaten o aleti dibine kadar itmiyo ki ucundan tutuyo özellikle dikkat ettim
Evet kabizlik var cnm ama gunde 2 litre su iciyorum 3 ü buluyor bazenkabız olduysan onunda etkisi vardır cnaım sulu şeyler ye, ara öğününü eksiltme.
kıyamam canımmm :) sabrın sonu selamet bana dr çok güzel herşey yolunda martın 25 inde gel dedi tam bir buçuk ayyyyyarın olmucak bana yaa 6gün dayandım şimdi saatler geçmez
bazı gebelikler çok riskli oluyo kanamalı oluyo o zaman dr önlem olarak bakmaz tabi alttan ama ilişkiyi de yasaklıyo o zaman doğal olarak.demekki yine kulaktan dolma inanmamak gerek.ben hep duyunca korkuyodum işin aslı
testler için gel demiş sanırım bu arada 2li 3 lü taramalar hakkında ne düşünüyorsunkıyamam canımmm :) sabrın sonu selamet bana dr çok güzel herşey yolunda martın 25 inde gel dedi tam bir buçuk ayyyyben napim 15 gün sonra gidicem bir bahane bulup
bazı gebelikler çok riskli oluyo kanamalı oluyo o zaman dr önlem olarak bakmaz tabi alttan ama ilişkiyi de yasaklıyo o zaman doğal olarak.
canım bende öyle oldum ama sascanım ya bişi sorucam. bu vajinal ultrason sıkıntı yapıyo mu bebek konusunda öyle söylüyolar hep ???
canım hiç endişe etme çok küçük bi kısım la bakılıyor hem işin uzmanları inan bi tehlike olsa yapmazlar bizim sıkıntı ettiğimiz şeyler onlara çok basit geliyor rahat ol sadece kulaktan duyma şeylerle dert edinme kendınecanım ya bişi sorucam. bu vajinal ultrason sıkıntı yapıyo mu bebek konusunda öyle söylüyolar hep ???
CANIM BU TESTLER KAÇINCI HAFTADA YAPILIYOR ??kızlar 2li ve 3lü tarama testleri hakkında ne düşünüyorsunuz ? yaptırmıcak olan var mı hani olası bi sorunda olsa aldırmıcaksanız doğururum derseniz hiç yaptırmayın diyolar ya yani ben cevremde öyle duydum sizin fikirleriniz neler?
canım bende öyle oldum ama sas
canım hiç endişe etme çok küçük bi kısım la bakılıyor hem işin uzmanları inan bi tehlike olsa yapmazlar bizim sıkıntı ettiğimiz şeyler onlara çok basit geliyor rahat ol sadece kulaktan duyma şeylerle dert edinme kendıne
Kizlar ya migdem cok bulanmiyo yavrumu hissetmek istiyom bulanincada sikayetlendiydim offfazda olsa bulansinda yavrumu hissedeyim
Bende öyle yaparım büyük ihtimal yoksa zaten şişko olacağım, birde bu çirkinliğe katlanamam:)4. aydan sonra organık boya ile boyatabilirsin canım ben kızıma hamileyken yarım kafa olduğum için doktoruma sormuştum iğrenç oldum napim diye 1 ay daha bekle sonra organık boya ile boyatabılırsın demişti 1 defaya mahsus boyatmıştım koyu renge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?