2015 Ekim Anneleri

slm kızlar:) proluton depot iğne vuruldum 3 gün önce salı günüydü, iğneden sonra şimdiki kadar acı hissetmemiştim. şu an resmen yürümekte güçlük çekiyorum.iğnenin etkisinin üüç gün sonra görülmesi normal mi. bu tarz sıkıntı yaşayanlarınız var mı aranızda? üstelik bu iğneyi bir kaç kez daha vuruncam, böyle olmasına çok üzüldüm

kızlar 2li ve 3lü tarama testleri hakkında ne düşünüyorsunuz ? yaptırmıcak olan var mı hani olası bi sorunda olsa aldırmıcaksanız doğururum derseniz hiç yaptırmayın diyolar ya yani ben cevremde öyle duydum sizin fikirleriniz neler?

canım ya bişi sorucam. bu vajinal ultrason sıkıntı yapıyo mu bebek konusunda öyle söylüyolar hep ???
canım bende öyle oldum ama sas
canım ya bişi sorucam. bu vajinal ultrason sıkıntı yapıyo mu bebek konusunda öyle söylüyolar hep ???
canım hiç endişe etme çok küçük bi kısım la bakılıyor hem işin uzmanları inan bi tehlike olsa yapmazlar bizim sıkıntı ettiğimiz şeyler onlara çok basit geliyor rahat ol sadece kulaktan duyma şeylerle dert edinme kendıne

CANIM BU TESTLER KAÇINCI HAFTADA YAPILIYOR ??

SAĞOL CANIM DENEYİMLERİNİ VE BİLGİLERİNİ PAYLAŞIP BENİ RAHATLATIYOSUN ÇOK SAĞOL :)

Alttan bakma konusunda ben de öyle zararli diye okumuştum buradan. Doktor karindan göremeyince daha çok küçük asagidan bakalim deyince, ama zararli değil mi diye sormustum. Ya sacmalamayin ilişkiye de girmezsiniz siz simdi. Olur mu öyle şey, zararlı olsa yapar miyiz dedi. Riskli gebeliklerde sadece ilişkiyi yasakliyoruz, esinizle birlikte olmaktan cekinmeyin tabii çok travmatik de olmamali dedi :))

Bende öyle yaparım büyük ihtimal yoksa zaten şişko olacağım, birde bu çirkinliğe katlanamam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…