Arkadaşlar merhaba. Ben ağustos ayında düşük yaptm bu ay BHCG yaotırdım pazartesi 50.4 ü kan tahlilini bugün yine tekrarladım 291.4 çıktı sizce nasıl iyi mi yükselişi ? Lütfen cevap verin
Ilk zamanlar iliski bile yasak aslinda dusuk riski yuzde doksanlarda günümüzde cunku hersey katkili genetigimiz bozuluyo oyuzden kanamasiz cok nadir hamile var. Ilk gebeligimde erken gittigim icin vajinal ultrasyonla bakildi her seferindede lekem oldu kanamaya cevirdi bebek rahim duvarina tutunmaya calisirken damara gelirmis bugibi seylerde o danari catlatiyo ve dusuk tehlikesi. Kimilerine gore sorun yok ama simdiki doktorum mecbur kalinmadikca bakilmaz diyo ve cok tercih edilen bi dr randevuyu bile zor aldik. Dun keseyi gorduk kalp atisini duyamadik 6+1 deyken keseyi daha oncede gormustum zatende. Vajinadan baksam buyuk ihtimal duyarim ama 2 hafta sonra gel karistirmaya gerek yok dedi. Bende ilk hamileligimde dilim yandigi icin zaten kabul etmezdim oyuzden mecbur kalinmadikca pek tavsiye edilmiyo vajinal ultrasonUltrasonda neden alttan baktırmayın diyolar. Benim hiç bilgim yok
Ben şubat 5 de yaptm kan tahlili negatifti. 9 şubatta yaptm 50.4 bugün ayın 12 si 291.2. Öncesinde düşük yaptığım için takıntılıyım sanırım birazBence güzel yükselmiş canım , iki günde bir iki katı artmalı deniyor beta hcg için , seninki iki katın üstünde artmış :)
Canım 11 subatta 100 olması gerekiyor yarın yaptrsaydın 200 olması gerekirdi ama cok güzel artmıs degerin 2 katından bile fazla 150 olması gerekirken neredyse 300 masallah hep böyle yükselsin insallah :) tebrik ederimBen şubat 5 de yaptm kan tahlili negatifti. 9 şubatta yaptm 50.4 bugün ayın 12 si 291.2. Öncesinde düşük yaptığım için takıntılıyım sanırım biraz
Canım tebrik ederim masallah :) allah saglıkla kucagımza alacagm günleride göstersin insallah benmkide 8,5 mm cıkmıstı hergün 1 mm büyüyo diyorlar oazartesi tekrar gidicem bendekızlarrrr bendee geldım doktordann keseyı gorduk.dualarnz ıcın allah razı olsun.daha 4,5 5 haftalıkmısım.6,5mm kese.on gun sonra yenıden cagırdı hayırlısı olsun sımdıden.allah tum hamıle kardeslrımızn yardımcısı olsunn.doktora gıttım geldım aılemden sonra ınanın hemen aklıma tum buradakı hamıle arkdslrım geldı.hepınıze hemen haber vermek ıstedım.hamılelık suresı boyunca hamılelıge dair sevınclerımızı uzuntulerımızı yasadıgımz belırtıler olsun yan etkıler asabıyettler olsun suan bırbırmzden daha ıyı kımse anlayamz fıstıkkkkkk annelerrr:))
İçimi rahatlattınız gerçekten ya Rabbim de sizleri mutlu etsin içinizdr her ne sıkıntınız varsa gidersin inşallah. İnşallah bu sefer bebişim tutunur hep böyle güzel yükseliriz inşallaahhhCanım 11 subatta 100 olması gerekiyor yarın yaptrsaydın 200 olması gerekirdi ama cok güzel artmıs degerin 2 katından bile fazla 150 olması gerekirken neredyse 300 masallah hep böyle yükselsin insallah :) tebrik ederim
Bi arkadasa da yazdim ama kulakdan dolma degil aslinda benim dr ilk donemlerde tamamen karsi 55 yasinda ve randevuyu zor aldik. Mecburi bi durum olmadikca baknam diyo en iyisi beklemek diyo zaten bi sikinti olacak olsa kanamayla vs seylerle kendini gosterir ilk gebeligimde vajinal ultrasonla bakilmisti en son baska bi dr ye gittim ankaradaydim ve yanlis oldugunu anlatti mecbur kalinmadikca bakilmayacagini izah etti. Abkamda kadindogum hemsiresi ve oda karsi baktirma diyo. Cok sukur simdiki doktorumda bakmiyo baksada istemiyecektim. Ha neolur iki hafta sonra gittigimde yine duyamaz o zaman bakar vajinadan.tabiki tercih maselesi saglicakla kalin insallahdemekki yine kulaktan dolma inanmamak gerek.ben hep duyunca korkuyodum işin aslı
Gozun aydin canm. Insallah bizde bi an once goruruz keseleri :)
Sen diyene kadar düşünmemiştim aslında ama neden olmasın bende yorgunluktan üşüme yapar acaba yoruldugum içinde üşüyor olabilir miyim diye düşünmüyor değilim yanicanım ben önceden beti üşürüm kansızlık mı var die test yaptırdık yok pıhtılaşmayı düşükten sonra öğrendim kendim bundan dolayı olabileceğini düşünüyorum ana şimdi üşüyünca kasığım ağrıyo kaç kat giyindim bugün yinede ağsyım buz gibi
Aynen canım hep takipteyim tüm mesajları dikkatlice okuyup arastırıyorum hatta eşim de bu konu da destekçi o da araştırıyo birşey öğrenince paylaşmamı istiyo çeken bilir derler ya kim anlar ki biZi bizden başka :) Rabbim bebişlerimize ve bize sağlık versin
Canım tebrik ederim masallah :) allah saglıkla kucagımza alacagm günleride göstersin insallah benmkide 8,5 mm cıkmıstı hergün 1 mm büyüyo diyorlar oazartesi tekrar gidicem bende
Bende anılarını kullanıyorum. Cleaner çok yakıyor ilk 5-10 dakikaBende clexane 4000 ve coraspin kullanıyorum
Drlere gore goreceli bisey galiba cunku bir kisim tamamen karsiyken bir kismida bisey olmaz diyo tabi enanetimiz rabbime ilk gebeligimde sikinti yasadigim icin en son gittigim dr bakilmamaliydi dedi ve simdide iki doktora birden gidiyorum ikiside bakmadi.iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz ???
vajinal usg konusulmus doktorum vajinal bakti ve sorun olurmu diye sordugumda bebek yukarda biz uctan bakiyoruz dedi ve 12. haftaya kadar alttan bakicaz dedi cok sukur lekelenmem falan olmadi hersey kismet tabi ama bence korkulacak bi durum yok
Gayet güzel benceArkadaşlar merhaba. Ben ağustos ayında düşük yaptm bu ay BHCG yaotırdım pazartesi 50.4 ü kan tahlilini bugün yine tekrarladım 291.4 çıktı sizce nasıl iyi mi yükselişi ? Lütfen cevap verin
dogru doktordan doktora degisiyo.Drlere gore goreceli bisey galiba cunku bir kisim tamamen karsiyken bir kismida bisey olmaz diyo tabi enanetimiz rabbime ilk gebeligimde sikinti yasadigim icin en son gittigim dr bakilmamaliydi dedi ve simdide iki doktora birden gidiyorum ikiside bakmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?