2015 Ekim Anneleri

canim ben ilk doktora gittim keseyi goremedik ama doktor tahlillerin tamamini ayni gun istedi.
Tam kan tahlili, hormon, cocuk hastaliklari (kozamikcik-bagisiklik icin )

kur'an ı kerim okumak dışında bu tür dualar için abdestli olmamız şart değil diye biliyorum, aklımıza geldikçe gönlümüzden içimizden okuyabiliriz bence :)

Kızlar iş yerimdeyim, dün geceden beri feci şekilde midem bulanıyor, sabahta kahvaltı yapamadım, elma yedims adece, şuanda çok zorlanıyorum ne yapayım ben((

vet çubuk krakerim var attım ağzıma anlık rahatlatıyor 10 dakika sonra yine başlıyor. Allah mide bulantısız hamilelik geçirmemizi nasip etsin..

rizedeyim. Randevu alacam bugün. bekleyemeyecem fazla faranjit de olmuşum ilaç kullanamıyorum bişey olur diye. o kadar kötü bi haldeyim ki öksürürken karnım çıkacak gibi.

mrb canım, öncelikle tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Bende rize deyim 6+0 haftalık hamileyim. Doktor konusunda bir türlü karar veremiyorum. Bu konuda birbirimize yardımcı olabilirsek çok sevinirim

vet çubuk krakerim var attım ağzıma anlık rahatlatıyor 10 dakika sonra yine başlıyor. Allah mide bulantısız hamilelik geçirmemizi nasip etsin..
Bulantilariniz yeni mi basladi ? bende henuz bisey yok. Sevinmem gerekirken acaba anormal bir durum mu var diye dusunup vesveseye dusuyorum

Kizlar ya daha cok yeni yemekten 2 kilo almişim moralim bozuldu eşim sacma sacma yedirip duruyor
Aranizda kilo alan varmi

Bu bebişler neyle beslenecek ya :)
Sabah kahvaltı hazırladım oturdum kendime de süt ısıttım, hiç birşey yiyemeden kalktım, sonra eşim dedi ki gözlerini kapatıp gel mutfağa Gözüm kapalı girdim tutu elimden, sütümü verdi elime bakma dedi ılık su vermişim de içiyormuşsun gibi hisset dedi gözümü bile açmadan içtim, sonra salona geldim:) Farklı taktikler geliştiriyoruz kendimizce

oo harika :) eş destegi ne kadar önemli bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…