- 4 Ocak 2012
- 1.209
- 1.859
- 83
canim ben ilk doktora gittim keseyi goremedik ama doktor tahlillerin tamamini ayni gun istedi.Kızlar iyi geceler
Doktorunuz testlere baslattımı biz keseyi görür görmez istedi bizden ama bana tesr sayısı az geldi :) tam idrar tahlili tam kan tahlili troid bide fsh hormn testi istedi toplamda 4 tane internette baktım biraz kızamıkcık testi ve kan phtılasma testide yaplmadı gerekiyo diyor anlamadım sizlerden hangi testleri istedi doktor
kur'an ı kerim okumak dışında bu tür dualar için abdestli olmamız şart değil diye biliyorum, aklımıza geldikçe gönlümüzden içimizden okuyabiliriz bence :)canım anladığım kadarıyla kasık ağrısı gebelikte normal ama insan tedirgin oluyor bebeğime biley mi oldu diye inşallah rabbim kucağımıza sağlıkla almamızı nasip eder. canım bu zikirleri abdestli mi okumalıyız şimdi hemen okuyabilir miyim
Kızlar iş yerimdeyim, dün geceden beri feci şekilde midem bulanıyor, sabahta kahvaltı yapamadım, elma yedims adece, şuanda çok zorlanıyorum ne yapayım ben((
amin cnm bende çekiyorum bulantıvet çubuk krakerim var attım ağzıma anlık rahatlatıyor 10 dakika sonra yine başlıyor. Allah mide bulantısız hamilelik geçirmemizi nasip etsin..
rizedeyim. Randevu alacam bugün. bekleyemeyecem fazla faranjit de olmuşum ilaç kullanamıyorum bişey olur diye. o kadar kötü bi haldeyim ki öksürürken karnım çıkacak gibi.
Bulantilariniz yeni mi basladi ? bende henuz bisey yok. Sevinmem gerekirken acaba anormal bir durum mu var diye dusunup vesveseye dusuyorumvet çubuk krakerim var attım ağzıma anlık rahatlatıyor 10 dakika sonra yine başlıyor. Allah mide bulantısız hamilelik geçirmemizi nasip etsin..
canım kilo almak ıcın biraz erken değilmi :) iki kişilikmi yiyorsun yoksa :)Kizlar ya daha cok yeni yemekten 2 kilo almişim moralim bozuldu eşim sacma sacma yedirip duruyor
Aranizda kilo alan varmi
Midem bir ufak fındığı bile kabul etmiyor, böyle giderse çubuk krakerden başka birşey yiyemeyeceğim:)amin cnm bende çekiyorum bulantıagzımın tadı yok resmen
Midem bir ufak fındığı bile kabul etmiyor, böyle giderse çubuk krakerden başka birşey yiyemeyeceğim:)
Sabah kahvaltı hazırladım oturdum kendime de süt ısıttım, hiç birşey yiyemeden kalktım, sonra eşim dedi ki gözlerini kapatıp gel mutfağaBu bebişler neyle beslenecek ya :)
kabız olduysan onunda etkisi vardır cnaım sulu şeyler ye, ara öğününü eksiltme.Kizlar ya daha cok yeni yemekten 2 kilo almişim moralim bozuldu eşim sacma sacma yedirip duruyor
Aranizda kilo alan varmi
Sabah kahvaltı hazırladım oturdum kendime de süt ısıttım, hiç birşey yiyemeden kalktım, sonra eşim dedi ki gözlerini kapatıp gel mutfağaGözüm kapalı girdim tutu elimden, sütümü verdi elime bakma dedi ılık su vermişim de içiyormuşsun gibi hisset dedi gözümü bile açmadan içtim, sonra salona geldim:) Farklı taktikler geliştiriyoruz kendimizce
Canım gece ben uyandıkça o da uyandı, mecbur kendini dsüşünüyordur herhalde:))oo harika :) eş destegi ne kadar önemli bak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?