• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Çok şükür benim bulantılar başlamadı daha ara ara midem rahatsız hissediyorum sadece canımın bir şey yemek istemediği zamanlar oluyor bir bakıyorum ertesi gün canavar gibiyim yine de böyle atlatmayı nasip etsin allah. 8 haftalık olduk nerdeyse daha bir kere kendimi zorlayıp çıkarmışlığım var.

Çok şükür benim bulantılar başlamadı daha ara ara midem rahatsız hissediyorum sadece canımın bir şey yemek istemediği zamanlar oluyor bir bakıyorum ertesi gün canavar gibiyim yine de böyle atlatmayı nasip etsin allah. 8 haftalık olduk nerdeyse daha bir kere kendimi zorlayıp çıkarmışlığım var.
Ben çıkartamıyporum, çocukluğumdan beri korkum bu:(

BEN İSTANBUL BEYLİKDÜZÜNDEYİM TATLIM. AMA NEREYE GİTSEM BİLEMİYORUM HİÇ HASTANE KONUSUNDA
Canım bende buyukcekmecedeyim ilk dogumumu medilife da yaptim dr selda hanim cok tatli bir dr. Cok memnun kaldik hic bir sorun yasamadim. Hastanede temiz guzel personel de guler yuzlu tavsiye ederim. Simdi yine ayni dr a gidiyorum motive edici olumlu bir dr bir dene istersen canim.

herkese merhaba guzel anneler ve tatli kuzulari bende aranizda olmak istiyorum bundan sonra kabul ederseniz benimde satim 1 ocak 5. haftamizdayiz bebek kesemizi gorduk ins darisi kalp atisi ve saglikla kucaginiza almaya diyelim benim 2 yasinda birde kizim var ona ragmen cok cok heyecanliyim ins hep guzel haberler paylasalim burada
canim benim de satim 1 ocak dun kalp atislarini dinledik senin gec dollenme mi oldu acaba 5 haftalik oldugunu drunmu soyledi

Bende de var ama benimki tanesi 5 cm den 3 kistten kaynaklanıyor
Canim cok geçmiş olsun takma kafana hamilelik onları siler atar.. Kayunvalidrm annem falan hep öyleyMis sen ayaklarını sıcak tut yeter.

Canım bende buyukcekmecedeyim ilk dogumumu medilife da yaptim dr selda hanim cok tatli bir dr. Cok memnun kaldik hic bir sorun yasamadim. Hastanede temiz guzel personel de guler yuzlu tavsiye ederim. Simdi yine ayni dr a gidiyorum motive edici olumlu bir dr bir dene istersen canim.

ayy çok tşk ederim canım benim yardımın için.buradaki bi kaç arkadaşta medilife i önerdi özellikle bende haftaya allah nasip ederse ilk kontrole gidicem bakalım :) tekrar tşk ederim tavsiyen için.bilen giden birilerinden öğrenmek çok çok iyi.iyiki bu foruma üyeyim :KK39:

bulantisi olan arkadaslara gelsin.
*alintidir
- Mideniz boş kalmasın; çünkü boş mide, bulantı hissini daha da kötüleştiriyor. Günde üç ana öğün yerine az miktarlarda ama sık aralıklarla yiyin.

- Aşırı yemek yemeyin.

- Yemekten hemen sonra dişlerinizi fırçalamayın.

- Sabah bulantıları için yataktan kalkmadan önce bir miktar tuzlu çubuk kraker yiyin. Birkaç dakika sindirilmesini bekledikten sonra yataktan yavaşça doğrulun.

- Sizi rahatsız eden koku ve tatlardan uzak durun. Portakal suyu, süt, kahve ve çay genellikle bulantıyı kötüleştirir.

- Susuz kalmayın, bol miktarda sıvı için. Bunun için gazsız ve taze hazırlanmış içecekleri tercih edin.

- Sindirilmesi güç olduğundan bulantı meydana getiren yağlı ve kızartılmış besinlerden sakının.

- Bulantınızı artırabilecekleri için ilk üç ayda demir hapları kullanmayın. İlk üç ay için bunları almak zaten şart değil.

- İstirahat edin; stres ve yorgunluk bulantıyı kötüleştiriyor.

bulantisi olan arkadaslara gelsin.
*alintidir
- Mideniz boş kalmasın; çünkü boş mide, bulantı hissini daha da kötüleştiriyor. Günde üç ana öğün yerine az miktarlarda ama sık aralıklarla yiyin.

- Aşırı yemek yemeyin.

- Yemekten hemen sonra dişlerinizi fırçalamayın.

- Sabah bulantıları için yataktan kalkmadan önce bir miktar tuzlu çubuk kraker yiyin. Birkaç dakika sindirilmesini bekledikten sonra yataktan yavaşça doğrulun.

- Sizi rahatsız eden koku ve tatlardan uzak durun. Portakal suyu, süt, kahve ve çay genellikle bulantıyı kötüleştirir.

- Susuz kalmayın, bol miktarda sıvı için. Bunun için gazsız ve taze hazırlanmış içecekleri tercih edin.

- Sindirilmesi güç olduğundan bulantı meydana getiren yağlı ve kızartılmış besinlerden sakının.

- Bulantınızı artırabilecekleri için ilk üç ayda demir hapları kullanmayın. İlk üç ay için bunları almak zaten şart değil.

- İstirahat edin; stres ve yorgunluk bulantıyı kötüleştiriyor.
Çok teşekkürler :)

Selamlar güzel anneler ;)
Bulantilari olanlara allah yardım etsin
bende günlerdir midem bulanacakmi diye bekliyorum ama yok bu seferde niye bulanmiyor açaba bişeymi var diyorum...
sadece sabahları uyaninca agzimin içinde iğrenç bir tat oluyor

Selamlar güzel anneler :KK66:
bende günlerdir midem bulanacakmi diye bekliyorum ama yok bu seferde niye bulanmiyor açaba bişeymi var diyorum...
Oda bulantı habercisi olabilir :) oyle basladi benimde agzim çamur gibi uyaniyodum. Ama gitgide azaliyor bulantim sanki. Insallah bulanti yasamazsin cnm

Selamlar güzel anneler :KK66:

HERKESTE AYNI OLMUYOMUŞ BU BULANTILAR.BENİMDE ARADA Bİ YOKLUYO SADECE RAHATSIZ EDECEK BOYUTTA DEĞİL HENÜZ ÇOK ŞÜKÜR.BENİM BİRAZ AYIPTIR SÖYLEMESİ GAZ PROBLEMİM VAR :oops:

ayyy geçmiş olsun tatlım :KK43: git bakalım bana da yaz mutlaka eğer görülebiliyosa kese bende daha erken gideyim doktora. birde ultrasonda alttan baktırmayın diyolar haberin olsun (ben bilmiyorum tam olarak duydum sadece) .
Ultrasonda neden alttan baktırmayın diyolar. Benim hiç bilgim yok

Back