Yok canım pot değil de kendimi yaşlı hissettim bir an:)) Sen ne kadarlık hamilesin haberci kullanıyorsan ekle konuşuruz:) ab139186.Evet ya ben neden öyle yazdım karıştırdım birisiylesandığım kişi 30 yaşından büyüktu onu hatırliyorum. Neyse canım aynı yaşta inşallah anne olacağız , böyle bi pot kırmadım farzet artık
benim saclarimda röfleli :)
bide benim saclarim baya uzun belimde 9 ay daha da uzarsa napicam diye düşünüyorum hamilelikte sac kestirilmiyomus
Canım kestiriliyor batıl onlar me Kur-an da hiç bi hadiste yok çyle birsey benim yengelerim kestirdi cevremdekilerde boyatan bile var ben sadece boyaya karsıyım :) sarısınların işi zor ben kendi rengime döndüm çocuk düşününce :) tam kilo aldım verip öyle kalayım dedim hamile olduğumu ögrendim :) babamız gibi bebişim de sabırsız olucak
Ben oglumdaki hamileligimi 25 betahcg degeriyle ogrendim.merak etmee onemlii olan katlanasiiBen adetimin üzerinden iki gün geçince yani ayın 4 ünde BhCg yaptm negatifti. Ayın 9 unda tekrar yaptım pozitif 50.4 çıktı doktor çok yeni bir gebelik dedi acaba benm değerim çok mu düşük diye merak ettim.
Benim saçlarım kısa ama bende umursamıyorum artık yazın hemde 3-4 tane düğün var saçlarım yarısı sarı yarısı siyah dolaşacağım :) Beberklerimiz sağlıklı olsun da.
bendr henuz mide bulantisi yok canim sadece ara ara agzima aci su geliyor. Onun disinda sikintim yok. Her ne kadar istahim acik olsada dikkat etmege calisiyorum bende. Iki kisilik degil tek kisilik yiyorum ama saglikli seyler yemege calisiyorumBenimde ilk hamiligimde cok istahim acikti yiye yiye 25 kilo aldin.bunda dua et sikur istah yok.kusuyorumda ara ara ama iyii mutluyum
Günaydın hanimlarr..bugün heycanliyim.doktora gitcem ogleden sonra umaarim keseyide bebegide görürüm.kalp atimi erkendir dahaa.sac kesimine konusuna dayanmisiniz cuma gunu ins kestircem saclarimi cunkii. Tam yaza denl geluyo hamiliklerimiz yanariz cayir cayir :)) dun gece atesim aniden 38.3 cikti korktuk doktoru aradik minowt icmemi soyledii sukur 1 saat sonra kendimdeydim.yemek yapmak iskencee et kokusu benii bitiruyi.aseermiyorum ama buaraae edirne peyniri canim cekiyo bilen varmi bilmiyorumm.sevgiylee kalimm.hee benim gibi kese bebek gormeye gidenelere basarilar
Merhaba kızlar. Dün doktora gittim kan testi yaptırdım. hcg değerim 1271.1 çıktı. dün adet günümdü. Doktor olmadığı için muayene olmadım. İlk defa hamile kaldığım için ne yapacağımı hangi doktora gideceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
5.haftanın içindeyim içimde neler olup bitiyo merak ediyorum o yüzden biran önce doktora gitmek istiyorum. Kafam o kadar karışık ki.
Bende de var ama benimki tanesi 5 cm den 3 kistten kaynaklanıyorKızlar hala kasık ağrısı batması olan var mı bende ara ara oluyor hala sagli sollu :\
rizedeyim. Randevu alacam bugün. bekleyemeyecem fazla faranjit de olmuşum ilaç kullanamıyorum bişey olur diye. o kadar kötü bi haldeyim ki öksürürken karnım çıkacak gibi.
Şimdilik bekle canım 1 hafta daha geçsin, hamile olduğunu düşünme, bekle kimseye söyleme, 1 hafta daha geçince bir kadın doğumcuya gidersin. Zaten Şuan gitsen de birşey görünmeyecek, ben kanda öğrendiğimden beri bekliyorum 4.haftada öğrendim, 7. haftada gitmeyi düşünüyorum, hem keseyti göreyim hem de kalp sesini diye:)5.haftanın içindeyim içimde neler olup bitiyo merak ediyorum o yüzden biran önce doktora gitmek istiyorum. Kafam o kadar karışık ki.
Bende ilk öğrendiğimde fgaranjit olmuştum, 1 haftada geçti, neler çektim nelerrizedeyim. Randevu alacam bugün. bekleyemeyecem fazla faranjit de olmuşum ilaç kullanamıyorum bişey olur diye. o kadar kötü bi haldeyim ki öksürürken karnım çıkacak gibi.
Burdan hesapladim canım Blast benim 26 ocakta transfer oldum 5+0 bu hesaba göre :) senin doktorunda buna goremi hesapladi
İyi haberlerle gel inşallah canımGünaydın hanimlarr..bugün heycanliyim.doktora gitcem ogleden sonra umaarim keseyide bebegide görürüm.kalp atimi erkendir dahaa.sac kesimine konusuna dayanmisiniz cuma gunu ins kestircem saclarimi cunkii. Tam yaza denl geluyo hamiliklerimiz yanariz cayir cayir :)) dun gece atesim aniden 38.3 cikti korktuk doktoru aradik minowt icmemi soyledii sukur 1 saat sonra kendimdeydim.yemek yapmak iskencee et kokusu benii bitiruyi.aseermiyorum ama buaraae edirne peyniri canim cekiyo bilen varmi bilmiyorumm.sevgiylee kalimm.hee benim gibi kese bebek gormeye gidenelere basarilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?