2015 Ekim Anneleri

Yok canım pot değil de kendimi yaşlı hissettim bir an:)) Sen ne kadarlık hamilesin haberci kullanıyorsan ekle konuşuruz:) ab139186.

benim saclarimda röfleli :)
bide benim saclarim baya uzun belimde 9 ay daha da uzarsa napicam diye düşünüyorum hamilelikte sac kestirilmiyomus

Benim saçlarım kısa ama bende umursamıyorum artık yazın hemde 3-4 tane düğün var saçlarım yarısı sarı yarısı siyah dolaşacağım :) Beberklerimiz sağlıklı olsun da.

Ben oglumdaki hamileligimi 25 betahcg degeriyle ogrendim.merak etmee onemlii olan katlanasii

Günaydın hanimlarr..bugün heycanliyim.doktora gitcem ogleden sonra umaarim keseyide bebegide görürüm.kalp atimi erkendir dahaa.sac kesimine konusuna dayanmisiniz cuma gunu ins kestircem saclarimi cunkii. Tam yaza denl geluyo hamiliklerimiz yanariz cayir cayir :)) dun gece atesim aniden 38.3 cikti korktuk doktoru aradik minowt icmemi soyledii sukur 1 saat sonra kendimdeydim.yemek yapmak iskencee et kokusu benii bitiruyi.aseermiyorum ama buaraae edirne peyniri canim cekiyo bilen varmi bilmiyorumm.sevgiylee kalimm.hee benim gibi kese bebek gormeye gidenelere basarilar

Benim saçlarım kısa ama bende umursamıyorum artık yazın hemde 3-4 tane düğün var saçlarım yarısı sarı yarısı siyah dolaşacağım :) Beberklerimiz sağlıklı olsun da.

bende aynen hem sarı hem uzun saçlarım bebeğim sağlıklı olsunda ben gökkuşağı gibi saça razıyım

Benimde ilk hamiligimde cok istahim acikti yiye yiye 25 kilo aldin.bunda dua et sikur istah yok.kusuyorumda ara ara ama iyii mutluyum
bendr henuz mide bulantisi yok canim sadece ara ara agzima aci su geliyor. Onun disinda sikintim yok. Her ne kadar istahim acik olsada dikkat etmege calisiyorum bende. Iki kisilik degil tek kisilik yiyorum ama saglikli seyler yemege calisiyorum

hadi bakalım maşallah inşallah görürsün haberlerini bekliyoruz...

Merhaba kızlar. Dün doktora gittim kan testi yaptırdım. hcg değerim 1271.1 çıktı. dün adet günümdü. Doktor olmadığı için muayene olmadım. İlk defa hamile kaldığım için ne yapacağımı hangi doktora gideceğimi bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

tebrik ederim canım :) benimde ilk bebeğim bende burdaki arkadaşlardan öğreniyorum hep.. ama sanırım 1 hafta sonra filan gitmelisin doktora keseyide görmek için. ben haftaya gidicem doktora

5.haftanın içindeyim içimde neler olup bitiyo merak ediyorum o yüzden biran önce doktora gitmek istiyorum. Kafam o kadar karışık ki.

anlıyorum seni tatlım ama sanırım kese daha görünmeyebilir (duyduğum kadarıyla) küçük olduğu için bebişlerimiz haftaya görünebilir bence.ama içim rahat olsun diyosun bi doktora görün hangi şehirdesin

rizedeyim. Randevu alacam bugün. bekleyemeyecem fazla faranjit de olmuşum ilaç kullanamıyorum bişey olur diye. o kadar kötü bi haldeyim ki öksürürken karnım çıkacak gibi.

rizedeyim. Randevu alacam bugün. bekleyemeyecem fazla faranjit de olmuşum ilaç kullanamıyorum bişey olur diye. o kadar kötü bi haldeyim ki öksürürken karnım çıkacak gibi.

ayyy geçmiş olsun tatlım git bakalım bana da yaz mutlaka eğer görülebiliyosa kese bende daha erken gideyim doktora. birde ultrasonda alttan baktırmayın diyolar haberin olsun (ben bilmiyorum tam olarak duydum sadece) .

5.haftanın içindeyim içimde neler olup bitiyo merak ediyorum o yüzden biran önce doktora gitmek istiyorum. Kafam o kadar karışık ki.
Şimdilik bekle canım 1 hafta daha geçsin, hamile olduğunu düşünme, bekle kimseye söyleme, 1 hafta daha geçince bir kadın doğumcuya gidersin. Zaten Şuan gitsen de birşey görünmeyecek, ben kanda öğrendiğimden beri bekliyorum 4.haftada öğrendim, 7. haftada gitmeyi düşünüyorum, hem keseyti göreyim hem de kalp sesini diye:)

Bende ilk öğrendiğimde fgaranjit olmuştum, 1 haftada geçti, neler çektim neler İlça içmedim, ama bol bol su içtim, ıhlamur içtim, ve kaynamış soğutulmuş suya tuzlu katıp sabah akşam gargara yaptım. Böylelikle atlattım, çok geçmiş olsun umarım iyileşirsin tez zamanda.

İyi haberlerle gel inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…