lovely cok tatli :)
bende ayni durumdayim gidip hamile pantolonumu alsam diye düşünüyorum ama daha erken diyorum sonra
Allah şifa versin abla, bugün benimde bu şekilde değilde ilk defa gözlerim karardı, bayılacak gibi oldum ayağa kalkınca iş yerinde, tansiyonum düştü galiba, 2 saat kadar sürdü bu durum, inşallah normaldir yaşadıklarımız, :) bu arada bende ceza infaz kurumunda katibim, benim işlerim çok şükür yoğun değil. :) bu sıralar iyice hevesim gitti çalışmaya, başında kavak yelleri dolaşan aşık gençler olur ya aynen öyle, aşık gibi dolaşıyorum hep, neşem yerinde :) Allah'a çok şükür, Rabbim daha iyi etsin hepimizi..Kızlar bugün iş yerinde artık sütyenimi çıakrttım, duruşmada nefessiz kaldım resmen nefes aldıkça sol göğsümün arkasına batmalar batmalar, zaten çok ufak değillerdi, şimdi iyice rahatsız etmeye başladılar, üzerimde şalla dolaşıyorum belli olmasın diye. Sizde de bu tarz bir ağrı var mı
Kızlar bugün iş yerinde artık sütyenimi çıakrttım, duruşmada nefessiz kaldım resmen nefes aldıkça sol göğsümün arkasına batmalar batmalar, zaten çok ufak değillerdi, şimdi iyice rahatsız etmeye başladılar, üzerimde şalla dolaşıyorum belli olmasın diye. Sizde de bu tarz bir ağrı var mı
Aldığım nefes yetmiyor gibi, daha kalp atışını bile duymadan bu kadar belirti normal mi ya, resmen nefesi içime çok ça alıyorum sanki yetmeyecekmiş gibi.bütün sırtıma ağrı giriyo kalbim sıkışıyo benimde sanrım hamilelikte oluyor bu ağrılar
Bendeki durumun aynısı işte. Bugün bizde bunu konuştuk ben doktora sorucam normal mi diye.Aldığım nefes yetmiyor gibi, daha kalp atışını bile duymadan bu kadar belirti normal mi ya, resmen nefesi içime çok ça alıyorum sanki yetmeyecekmiş gibi.
Yaşıtız neden abla dedin anlamadım :) Ben ceza mahkemesinde çalışıyorum. Dosya falan taşıma sakın ben bazen dalıp kucaklıyorum :)Allah şifa versin abla, bugün benimde bu şekilde değilde ilk defa gözlerim karardı, bayılacak gibi oldum ayağa kalkınca iş yerinde, tansiyonum düştü galiba, 2 saat kadar sürdü bu durum, inşallah normaldir yaşadıklarımız, :) bu arada bende ceza infaz kurumunda katibim, benim işlerim çok şükür yoğun değil. :) bu sıralar iyice hevesim gitti çalışmaya, başında kavak yelleri dolaşan aşık gençler olur ya aynen öyle, aşık gibi dolaşıyorum hep, neşem yerinde :) Allah'a çok şükür, Rabbim daha iyi etsin hepimizi..
Aldığım nefes yetmiyor gibi, daha kalp atışını bile duymadan bu kadar belirti normal mi ya, resmen nefesi içime çok ça alıyorum sanki yetmeyecekmiş gibi.
Aldığım nefes yetmiyor gibi, daha kalp atışını bile duymadan bu kadar belirti normal mi ya, resmen nefesi içime çok ça alıyorum sanki yetmeyecekmiş gibi.
ben de artık eskikeri jullanamıyorum. Bugün patlayacaklar gibi hissettim :)Yarın 95 alayım da rahat edeyim bari. Doktor ne diyecek çok merak ettim.Canım benimde göğüslerim rahat 95 olmuştur, taş gibiler ayrıca çok ağrıyorlar sütyenini değiştir istersen bende öyle yapacağım arkadaki kopçasını en bolda takıyorum.
Yaşıtız neden abla dedin anlamadım :) Ben ceza mahkemesinde çalışıyorum. Dosya falan taşıma sakın ben bazen dalıp kucaklıyorum :)
canım kokusuz ama koyu peçeteyle silince farkediliyo afedersin ama sankî spermin kıvamı olur ya o şekilde[/QUOTE]Sarı akıntı çok koyu ve kokulu değil ise problem olmaz canım ama yine de ara doktorunu.....
Kızlar hamilelik takviminde 11+0'da bakın ne yazıyor.
Hamile anneler daha fazla oksijene ihtiyaç duyarlar, bundan dolayı hamilelik boyunca nefes darlığı hissedebilirsiniz.
Sevgili anneler ben bugün yavrumu ilk kez gördüm. Kesesini, içinde de minicik kendisini gördüm. Bir yandan ağladım ,bir yandan dua ettim acaba bu sefer sağlıkla kucağımda görebilecek miyim diye... Miniğim gözümden gitmiyor anneler... Bunları yazarken bile gözlerim doluyor.
Canim gozunaydin sağlıkla kucağına al inşallah nekadarlik hamilesin takvimin yok daSevgili anneler ben bugün yavrumu ilk kez gördüm. Kesesini, içinde de minicik kendisini gördüm. Bir yandan ağladım ,bir yandan dua ettim acaba bu sefer sağlıkla kucağımda görebilecek miyim diye... Miniğim gözümden gitmiyor anneler... Bunları yazarken bile gözlerim doluyor.
Aynı durumdayım kafamı zor tutuyorum ve 1 haftadır Şişlikten balon gibi karnimHepimiz telasliyiziyiki bu topic varda birbirimize yazip destek oluyoruz ben suan uyuklamamak icin kendimi zor tutuyorum. Siskinlik deseniz karnim her yere benden once gidiyor. Mumkun mertebe pilav makarna ekmekten uzak duruyorum ustelik ictigim suyun da haddi hesabi yok
Kızlar kaç kiloyla hamile kaldınız benim boyu 165 kg63 tam kilo verecektim hamile kaldım :)
Amin canım. 4+6 bugün. Kaybedersem korkusuyla takvim yapamadım dahaCanim gozunaydin sağlıkla kucağına al inşallah nekadarlik hamilesin takvimin yok da
Ben de yakın zamanda 62 den 65 e çıktım. Aynen senin gibi tam diyete başkayacaktım ki hamileliğimi öğrendim. Hoş, kullandığım iğneler de kilo yapabilirmişKızlar kaç kiloyla hamile kaldınız benim boyu 165 kg63 tam kilo verecektim hamile kaldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?