• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ekim Anneleri

Selam canlar rabbim hepimize sağlıkla yavrularimiza kavuşmayı nasip etsin..hala inanamasamda bende ekim annesi olucam inşallah..tüp bebekle 6,5 yıl sonra kavustum rabbimin izniyle ne kadar mutluySam bir o kadarda korkuyorum bişey olacak diye...haftaya çarşamba kontrolumuz var doktor sikisik gel dedi :) acaba haftaya kadar hem kese hem kalp atışı duyulurmuki :)
Hayırlı olsun canım hosgeldin

Ben de yakın zamanda 62 den 65 e çıktım. Aynen senin gibi tam diyete başkayacaktım ki hamileliğimi öğrendim. Hoş, kullandığım iğneler de kilo yapabilirmiş
Amin canım. 4+6 bugün. Kaybedersem korkusuyla takvim yapamadım daha :KK43:
Anladım canım erken gormussun maşallah dahaileri olabilir mi gebeliğin sadece keseyi gördüm haftaya kendisini görüp duycaz inşallah.

canım kokusuz ama koyu peçeteyle silince farkediliyo afedersin ama sankî spermin kıvamı olur ya o şekilde
Gebelikte hormonlar değiştiği için akintilarda değişebiliyor kontrole gidince doktora söylersin canım bi sorun olacağını sanmıyorum.. Usutme kendini ayakları sıcak tut.[/QUOTE]
teşekkür ederim canım cevapladığın için bugün annecimin yanına gittim ayağımın altına sıcak su koydu sardı kat kat giydirdi gerçekten kasık ağrım geçti galiba üşütmüşüm

Kızlar hamilelik takviminde 11+0'da bakın ne yazıyor.

Hamile anneler daha fazla oksijene ihtiyaç duyarlar, bundan dolayı hamilelik boyunca nefes darlığı hissedebilirsiniz.
ben çekiyorum vallahi şimdiden sanki şişman insanlar olur ya hani nefes nefese kalırmış gibi teneffüs ederler aynen öyleyim azıcık biley yesem sanki boğazıma kadar doluyorum buda nefes almamı zorlaştırıyor sanki

canım biraz geçti allaha şükür inşallah hepimiz sorunsuz geçiririz hamileliğimizi sağ salim kucağımıza alırız bebeğimizi
Hemoglabin bakıldı mı sende düşük olabilir kanın ben anemi hastasıyım üşüme halsşzlik hep var ceviz fındık iyi geliyor 6-7tane ..amin canım biz iyi olalım kı onlar mükemmel olsunlar:)

Bazı doktorlar kilo takıntılı oluyor, yiyecek konusunda da sınırlıyor onu yeme bunu yeme diye arkadaşımın doktoru hiç bir şeye yasak koymuyor yasak olduğunu düşündüğün şeylerden azar azar yiyebilirsin diyor. Böyle doktorlardan hepimize inşallah.
Benim doktor normalde neler yiyorsan ye ama papatya rezene cayı kahve içme dedi çok şekerli şeyler gazlı içecek içme yeşillikleri sirkeli suda yıka dedi :) sigarayı bıraktığım için 10kilo almıştım mekik tablası damble aldım 4gün sonra cift cizgiyi görgüm bu arada günde 50mekik cektim ağır spor yaptım bebeğimin inatcı olacağı belli :)

Merhabalar, bende ekim annesi olacağımı dün sabah öğrendim, allah nasip ederse ekimde 2. bebeğimi kucağıma alacağım. Dün eczaneden aldığım idrar testinte 2 çizgi çıktı ama malum kalp atışını görmeden insan kesin gözü ile bakamıyor. 3 hafta sonra dr a gidip inşallah o günüde görürüz. Kan testi yaptırmamak için kendimi zor tutuyorum ama orda da pozitif çıksa yine kalp atışını görmeden kesin olmayacak diye geri duruyorum. Bu arada bi oğlum var 2 buçuk yaşında, inşallah hayırlısı ile atlatırız bu dönemi zira ailelerimiz uzakta ve oğlum çok hiperaktiffffff :)
Aramıza hosgeldin canım umarım hersey gönlünce olur:)

aynen benim esofmanlarimda beli sıkıyo gibi geliyo ince pijama altlariyla dolasiyorun simdilik kar var evdeyiz de havalr iyilesince mecbur alcaz :))
Bugün eşimin esofmanı ile kan testine gittim alıcaz mecbur :) ben Zaten aşmışım kendimi yarmagül misali artık bebeğim doğup 6aylık olsun diyete başlarım :)

Back