- 18 Aralık 2014
- 530
- 549
- 83
Ben kullanıyorum canım günde iki tane alıyorum folbiol. Buarada tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)Dün doktora gittim daha ilk defa minicik kesesini gördük, inşallah kendini de görüruz yakın zamanda :) anneler folik asit kullanıyormusunuz yoksa bitkisel mi karşılıyorsunuz
amin canim insallah sende bana dua et olurmu :)Çok sağol canım..Allah razı olsun ..Sağ salim bebeğin e kavuş canım. .
Canim cok tesekkur ederim :) bende folic1 kullanıyorum günde 1 tane :) başka da birşeye ihtiyaçları yokmuş şimdi yemeye içmeye :) ama ben yine de folic asit içeren şeyler almaya çalışıyorum. Taze nane maydanoz yiyorum bide portakalsuyu içiyorum :)Ben kullanıyorum canım günde iki tane alıyorum folbiol. Buarada tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)
canim ben 1 aydir elevit ve coraspin kullaniyorum bide yeterli olmaz belki diyedr 1 tane folik asit kullaniuorumBen kullanıyorum canım günde iki tane alıyorum folbiol. Buarada tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağına alırsın :)
Canim bana sorarsan maydanoz tüketmek pek iyi değilmiş .çünkü düşüge sebep olabiliyormus özellikle çayları. .Canim cok tesekkur ederim :) bende folic1 kullanıyorum günde 1 tane :) başka da birşeye ihtiyaçları yokmuş şimdi yemeye içmeye :) ama ben yine de folic asit içeren şeyler almaya çalışıyorum. Taze nane maydanoz yiyorum bide portakalsuyu içiyorum :)
canım az miktarda tüketirsen bişey olmaz ama maydonozun düşük yaptığını bende duydum direk yemek yerine yemeklere katarak tüketmen daha iyi olurSadece maydanoz yiyorum sabah kahvaltıda çok severim eskiden beri. Zararı olduğunu duymamıştim hiç. Aslında doktora sormakta fayda var. İyi oldu söylediğin
coraspin kan sulandirici doktor tedaviye baslarken vermisti bugunde devam dedi .Coasprin ne için ki, ilaç kullanmaya çok korkuyorum ben. İdrar yollarımda iltihap varmış doktor antibiyotik verdi. Korka korka yutuyorum bu aksam ve yarın da sabah akşam alırsam bitiyor şükür korkulu rüyam
Çok memnun olurum :) bende 25 yaşındayim. Maraştayim .. ilk gebeligim. Plansız ve normal :)arkadaslar bu arada tanisalimmi?
hangi sehirdeniz kac yasindayiz gibi
ben ankaradayim 25 yasindayim :)
memnun oldum canim :)Çok memnun olurum :) bende 25 yaşındayim. Maraştayim .. ilk gebeligim. Plansız ve normal :)
Rabbim sağ salim Kucağımiza almayi nasip eder inşallah :)memnun oldum canim :)
nasipse benimde ilk olacak insallah biz 1.5 senedir bekliyoduk bu mutlu haberi kismet bu guneymis
amin canim insallah bu arada rehber ogretmensin sanirim calisiyomusun :)Rabbim sağ salim Kucağımiza almayi nasip eder inşallah :)
memnun oldum canim. üzüldüm ilk gebeligin icin ama allahim insallah bu bebegini saglikla kucagina almayi nasip eder24 yaşındayım istanbuldayım. ikinci gebelik,ilkini öğrendikten 3 gün sonra kaybettim ağustosta.hevesim kursağımda kaldı.o yüzden şimdide çok tedirginim.allah hepimizin yardımcısı olsun
Tamam bi tanem ederim merak etme tadını çıkart hamileliğin. .amin canim insallah sende bana dua et olurmu :)
Bende 25 im ve hataydayim cnmarkadaslar bu arada tanisalimmi?
hangi sehirdeniz kac yasindayiz gibi
ben ankaradayim 25 yasindayim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?