2015 Ekim Anneleri

İlk baş beklemek gerçekten zor, insan hamile olup olmadığından bile emin olamıyor. Eylül anneleri artık bebeklerinin ellerini ayaklarını görmeye başlanmıştı bende hiç birşey görünmüyordu. İnsan gerçekten zorlanıyor. Ama biraz sabretmek lazım. Mesela sizde gebelik belirtisi olarak neler başladı bilmiyorum ama benim sadece adet olcakmis gibi karnıw ve belim ağrıyor. Çok yorgun ve halsizm. Bulantı yok kusma yok görüntü yok insan çok korkuyor ama ferah tutmalıyiz içimizi

gerçekten beklemek çok zor. benim kan tahlillerim pozitif çıktı ama doktora bile gitmedim daha çok erken diye. hamileyim bile diyemiyorum tam. inş sorunsuz devam eder herkesin..

Gecen hafta ben de öyleydim. Doktora gittim yine hamilesn demedi. Şimdilik erken gebelik diyelim dedi. Sağlık ocağına gittim yüzde doksan hamilesn dedi. Kesinlik bile olmuyor sadece sabır edip senin yaptığın gibi beklemek lazım

Filmlerde hamilesniz diyor ya doktorlar bende öyle olacak zannettim. İlk bebeğim olacak çünkü. Ama öyle olmuyorMuş :)

benim feci bel agrim oldu sonra asiri bi halsizlik sanirim o ara vucudum uyum saglamaya calisiyodu sanirim :) bu arada benim doktorum kendi aradi hamilesin dedi :)) ama gozumle gormeyince yine inanasim gelmiyo

arkadaşlar merhaba bende hamileyim:) ama telaşlar korkular geçmedi henüz 26 ocakta kan testinde beta hcg 288 çıktı.doktor 2 gün sonra tekrar bakalım dedi 2 gün sonra 600 ü gördük artış gayet iyi dedi doktor.ilk gebelik düşük yaşadığım için deli gibi korkuyorum hala.pazartesi keseyi görmek için gidicez.ve sanırım kalbinin sesini duymadan rahat edemiycem.

ya kızlar sizin şu anki durumunuz nedir? akıntınız, ağrılarınız yani ne gibi belirtileriniz var? bende çok hafif ara ara kasıklarımda oluyor ama kupkuruyum. yani pek belirtim yok açıkcası..o bile tedirgin ediyor şimdi beni. sizde durumlar nedir? bu arada batımı henüz 1 gün geçtim..

Benimde önce hiç bir belirtim yoktu geçtiğimiz 3'gün ciddi karın ağrısı çektim gecede kahverengi bir leke geldi doktorlar görüştüm olabilirmiş bugün bişey olmadı inş bidahada olmaz

valla benim en büyük belirti idrar tualete gitmekten bıktım:)kasıklarda ve belimde ağrı var ve normalmiş.

valla benim en büyük belirti idrar tualete gitmekten bıktım:)kasıklarda ve belimde ağrı var ve normalmiş.

evet tuvalete bende sık çıktım aslında özellikle geçen hafta ama bu hafta o kadar sık değil. bende ağrı olmaması acaba normal değil mi

Benimde önce hiç bir belirtim yoktu geçtiğimiz 3'gün ciddi karın ağrısı çektim gecede kahverengi bir leke geldi doktorlar görüştüm olabilirmiş bugün bişey olmadı inş bidahada olmaz

inş. bişi olmaz canım. bende de belki bundan sonra olur belirti bakalım..

bendede sadece bel agrisi ve halsizlik var sanki cok calismisimda yorulmusum gibi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…