amin canim benim darisi basina insallahCanım çok mutlu oldum gözün aydın çok sevindim
Inşallah canım inşallah çok sağol dua etmeyi unutma emi..amin canim benim darisi basina insallah
İlk baş beklemek gerçekten zor, insan hamile olup olmadığından bile emin olamıyor. Eylül anneleri artık bebeklerinin ellerini ayaklarını görmeye başlanmıştı bende hiç birşey görünmüyordu. İnsan gerçekten zorlanıyor. Ama biraz sabretmek lazım. Mesela sizde gebelik belirtisi olarak neler başladı bilmiyorum ama benim sadece adet olcakmis gibi karnıw ve belim ağrıyor. Çok yorgun ve halsizm. Bulantı yok kusma yok görüntü yok insan çok korkuyor ama ferah tutmalıyiz içimizi
benim feci bel agrim oldu sonra asiri bi halsizlik sanirim o ara vucudum uyum saglamaya calisiyodu sanirim :) bu arada benim doktorum kendi aradi hamilesin dedi :)) ama gozumle gormeyince yine inanasim gelmiyoİlk baş beklemek gerçekten zor, insan hamile olup olmadığından bile emin olamıyor. Eylül anneleri artık bebeklerinin ellerini ayaklarını görmeye başlanmıştı bende hiç birşey görünmüyordu. İnsan gerçekten zorlanıyor. Ama biraz sabretmek lazım. Mesela sizde gebelik belirtisi olarak neler başladı bilmiyorum ama benim sadece adet olcakmis gibi karnıw ve belim ağrıyor. Çok yorgun ve halsizm. Bulantı yok kusma yok görüntü yok insan çok korkuyor ama ferah tutmalıyiz içimizi
tabiki canim cevremde okadar cok bebek isteyen arkadasim varki hepinize ayri ayri dua ediyorumInşallah canım inşallah çok sağol dua etmeyi unutma emi..
Çok sağol canım..Allah razı olsun ..Sağ salim bebeğin e kavuş canım. .tabiki canim cevremde okadar cok bebek isteyen arkadasim varki hepinize ayri ayri dua ediyorum
hoşbulduk canım :) değerler sata göre düşükmüş geç döllenme olabilir dedi doktor.ama ikiye katladığı için umutluyum.inşallah aksilik çıkmazMaşallah değerlerin çok güzel hoşgeldin :)
valla benim en büyük belirti idrar tualete gitmekten bıktım:)kasıklarda ve belimde ağrı var ve normalmiş.ya kızlar sizin şu anki durumunuz nedir? akıntınız, ağrılarınız yani ne gibi belirtileriniz var? bende çok hafif ara ara kasıklarımda oluyor ama kupkuruyum. yani pek belirtim yok açıkcası..o bile tedirgin ediyor şimdi beni. sizde durumlar nedir? bu arada batımı henüz 1 gün geçtim..
valla benim en büyük belirti idrar tualete gitmekten bıktım:)kasıklarda ve belimde ağrı var ve normalmiş.
Benimde önce hiç bir belirtim yoktu geçtiğimiz 3'gün ciddi karın ağrısı çektim gecede kahverengi bir leke geldi doktorlar görüştüm olabilirmiş bugün bişey olmadı inş bidahada olmaz
normaldir tabiki bi kaç gün içinde belirtiler sıklaşır bence.evet tuvalete bende sık çıktım aslında özellikle geçen hafta ama bu hafta o kadar sık değil. bende ağrı olmaması acaba normal değil mi
bendede sadece bel agrisi ve halsizlik var sanki cok calismisimda yorulmusum gibi :))ya kızlar sizin şu anki durumunuz nedir? akıntınız, ağrılarınız yani ne gibi belirtileriniz var? bende çok hafif ara ara kasıklarımda oluyor ama kupkuruyum. yani pek belirtim yok açıkcası..o bile tedirgin ediyor şimdi beni. sizde durumlar nedir? bu arada batımı henüz 1 gün geçtim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?