Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Hakikaten garantisi olmuyormuş ama yüreğini ferah tut, benim de yakınlarımın çoğu çok uzun süre hatta 3 aydan sonra bile kanaması oldu ama hepsi doğdu, kocaman şimdi🙏🏻 rabbim herşeyin en güzelini getirir sana da inşallah 💕
Sağol canım Allah razı olsun🙏 evet normal gebe kalan arkadaşlarimda da olmuş kimse bizim kadar önemsememis🫣 bizim zor olunca kıymetli oldu işte ondan yüregimiz ağzımızda😊 Rabbim senin de gönlündekini sağlıkla kolaylıkla nasip etsin ins🙏

gönlünü ferah tut, tadını çıkar, kimseye söyleme. Kalp atışını duyana kadar, allah etsin sağlıkla kucağınıza almayı. Sevin en doğal hakkın ama her zaman küçük de olsa olumsuz bir ihtimal olduğunu unutma yeter. İnşallah kalp atışını da duycan, kucağına da alcaksın. Yani değerin gerçekten güzel böyle de devam etsin. Bize de nasip olursa yaşıt çocuklarımız olcak, aynı zamanlarda doğum yapcaz hep burdan derleşcez birlikte büyütcez evlatlarımızı inşallah. Ağlıcam şimdi
🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹

Kderdyn Kderdyn canım ne yaptın bebişleri gördün mü inşallah 🤲👼👼💕
Maalesef canım göremedim hcgm 3588,66 olduğu halde keseyi göremedim 2-3 gün sonra tekrar gel dedi Çok tedirgin oldum ben ya ne yapmam lazım bilmiyorum doktoruma Söyledim 2 gün sonra tekrar yaptır dedi çok endişeleniyorum şu an😢

Maalesef canım göremedim hcgm 3588,66 olduğu halde keseyi göremedim 2-3 gün sonra tekrar gel dedi Çok tedirgin oldum ben ya ne yapmam lazım bilmiyorum doktoruma Söyledim 2 gün sonra tekrar yaptır dedi çok endişeleniyorum şu an😢
Canım geçmiş olsun öncelikle hemen endişeye kapılma doktorun ne dedi peki bu duruma olabilecek bir seymiymis

@Handan2212 canım senin bulantın devam ediyormu
morceylan morceylan bir gün arayla transfer olduk bulantın var mı?
Bende hiç yok geçen sefer bu zamanlarda yemek yiyemiyordum 🥲 bu sefer tık yok
Ay Hiç sormayın benim bulantım bayağı var ya arkadaşlar Sabahları kalkınca bayağı artıyor yemek yedikten sonra da midem bulanıyor keşke yemeseydim diyorum

Şu an çok küçük dedi Sıkıntı olmaz dedi karın ultrasonla görünmüyor dedi bir hafta ya da iki gün üç gün sonra gel dedi Tekrar bakalım Çok kötüyüm ben ya şu an
Vajinal yapmıyorlar mı acaba sanki küçük olduğu için vajinal de hem kese hem de kalp atışı daha iyi görünüp duyuluyormus

Benim gittiğim Özel hastanede
Vajinal yapmıyorlar mı acaba sanki küçük olduğu için vajinal de hem kese hem de kalp atışı daha iyi görünüp duyuluyormus
Vajinal ultrason yapmadılar anlamadım ki yapın dedim dedi Şu an kese küçük gözükmüyor 2-3 gün sonra gel dedi ilk defa bu doktora gittim anlayamadım nasıl biri olduğunu sinir oldum vallahi😢

Neden kendi tup bebek doktoruna gitmedin canım artık bakmıyor mu
Doktoruma söyledim WhatsApp'tan kendi doktoruma yani dedi Sen kendi ilinde o doktorlardan birinde bir bak dedi var mı yok mu diye Ondan sonra gel dedi Ben şu an şanlıurfa'dayım benim Doktorum Diyarbakır'da yani bir iki saat yol olduğu için gidemedim mecburen yakın bir doktora gittim canım

Bu değerlerde görüntülenmesi lazım stres yapma lütfen vajinal muayene yapsaydı büyük ihtimalle görüntülenirdi görürsün Allah’ın izniyle rahat ol 🤲💕

Back
X