Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebisin:) Tebrikler :)Benim de 10 ekimte görünüyor :) ben de aranıza katıldım ancak henüz doktora gitmedim 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum. Adet günümde 1.96 çıktı. Sonra 1.5 gün sonra yaptım 299 çıktı. Şimdilik bildiğim bu kadar.
Teşekkürler :) daha bebiş lafına alışamadım inşallah sağlıklıdır.Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebisin:) Tebrikler :)
Sağol canıM. Sizler doktora gidip keseyi gördünüz mü ?hosgeldin canim
Hayirli olsun cnm diger topiklerden hatirliyorum seni sanki yazismistik. Allah kucagina aldirmayi nasip etsinBenim de 10 ekimte görünüyor :) ben de aranıza katıldım ancak henüz doktora gitmedim 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum. Adet günümde 1.96 çıktı. Sonra 1.5 gün sonra yaptım 299 çıktı. Şimdilik bildiğim bu kadar.
Teşekkürler sizinde hayırlı uğurlu olsun. Inşallah haftaya keseyi görürüm :)Hayirli olsun cnm diger topiklerden hatirliyorum seni sanki yazismistik. Allah kucagina aldirmayi nasip etsin
canim degerin super artmis cogul olabilirmi acaba :) keseyi gordunmu??Günaydınlar ekim anneleri, dün bir çıkmışım ne çok kaynatmışsınız. Benim adet günü 496.75 çıktı. Adeti 3 gün geçince yani dün 2148 çıktı maşallah bebeğime. Haftaya ctsye kadar daha da artar inşallah kesemizi rahat rahat görürüz. Bu arada bende İzmir'den yazıyorum yaşım 27. Bu arada maydonoz yiyen arkadaşım allah korusun düşük sebebidir, yeme bundan sonra. Hatta dışarda yeşillikte yemeyin. Nasıl yıkandığını bilmiyoruz sonuçta.
Hoşgeldin canım evet suan tam netleşmese de ben de adayım :)Günaydınn güzel anne adaylarıIII :)) bir gün daha bitti çok şükür sorunsuz ve yeni güne başladık bebeklerimizle... güzel sağlıklı ve doyurucu bi kahvaltı etmeyi sakin unutmayalım :)) aramıza yeni katılan laz4life arkadaşım sanada Tebrikler hosgeldinn:)
Aynı şeyi ben de hissediyorum sanki adet olacakmışım gibi geliyor.günaydin arkadaslaaarrr
ben daha yeni kalkabildim hala uykum var(( bugun kasıklarim agriyo cok acaba bebisimmi buyuyo kendine yer aciyo
5 gün geçti benim inşallah olmamAdet günü gelince ağrı olurmuş sanırım. Benim Sabah hafif oldu gbi sonra da geçti. Inşallah bugunde sağlıkla biter yarın daha sağlıklı bi gün olur..
aslinda bendeki belirti sadece bel agrisi ve yorgunluktu kasik agrim fazla yoktu bu sabah agriyoAdet günü gelince ağrı olurmuş sanırım. Benim Sabah hafif oldu gbi sonra da geçti. Inşallah bugunde sağlıkla biter yarın daha sağlıklı bi gün olur..
5 gün geçti benim inşallah olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?