2015 Ekim Anneleri

Hoşgeldin canım hayırlı olsun bebisin:) Tebrikler :)

Hayirli olsun cnm diger topiklerden hatirliyorum seni sanki yazismistik. Allah kucagina aldirmayi nasip etsin

Günaydınn güzel anne adaylarıIII :)) bir gün daha bitti çok şükür sorunsuz ve yeni güne başladık bebeklerimizle... güzel sağlıklı ve doyurucu bi kahvaltı etmeyi sakin unutmayalım :)) aramıza yeni katılan laz4life arkadaşım sanada Tebrikler hosgeldinn:)

Günaydınlar ekim anneleri, dün bir çıkmışım ne çok kaynatmışsınız. Benim adet günü 496.75 çıktı. Adeti 3 gün geçince yani dün 2148 çıktı maşallah bebeğime. Haftaya ctsye kadar daha da artar inşallah kesemizi rahat rahat görürüz. Bu arada bende İzmir'den yazıyorum yaşım 27. Bu arada maydonoz yiyen arkadaşım allah korusun düşük sebebidir, yeme bundan sonra. Hatta dışarda yeşillikte yemeyin. Nasıl yıkandığını bilmiyoruz sonuçta.

günaydin arkadaslaaarrr
ben daha yeni kalkabildim hala uykum var (( bugun kasıklarim agriyo cok acaba bebisimmi buyuyo kendine yer aciyo

canim degerin super artmis cogul olabilirmi acaba :) keseyi gordunmu??

Hoşgeldin canım evet suan tam netleşmese de ben de adayım :)

Bende Gebze de yaşıyorum. İsmim Merve. Yaş 26 ilk olacak inşallah 4 aydır korunuyor 15.09.2013 te evlendim ve zabıt katibiyim :)

günaydin arkadaslaaarrr
ben daha yeni kalkabildim hala uykum var (( bugun kasıklarim agriyo cok acaba bebisimmi buyuyo kendine yer aciyo
Aynı şeyi ben de hissediyorum sanki adet olacakmışım gibi geliyor.

Adet günü gelince ağrı olurmuş sanırım. Benim Sabah hafif oldu gbi sonra da geçti. Inşallah bugunde sağlıkla biter yarın daha sağlıklı bi gün olur..

Adet günü gelince ağrı olurmuş sanırım. Benim Sabah hafif oldu gbi sonra da geçti. Inşallah bugunde sağlıkla biter yarın daha sağlıklı bi gün olur..
aslinda bendeki belirti sadece bel agrisi ve yorgunluktu kasik agrim fazla yoktu bu sabah agriyo (

Kızlarr günaydın tatlı pazarlar hepinize..yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.benim de bugün midem bi garip..ahh bi an önce yarın olsun da doktora gidip keseyi görelim artık.forum okumaktan gözlerim yandı 1 haftadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…